Μetallica

Ευχαρίστως :stuck_out_tongue:

Έχω, εννοείται, και αυτήν εδώ, αγορασμένη μάλλον κάπου το 2003 όταν βγήκε η αλμπουμάρα, και σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι τώρα (η φώτο από διαδίκτυο):

4 Likes

Τα χρώματα ήταν λίγο διαφορετικά νομίζω, αλλά το σχέδιο ήταν αυτό. Είχε λιώσει πάνω μου η καϋμένη η μπλούζα.

4 Likes

Συγκινηση, κι εμενα αυτη ηταν η πρωτη μου εβερ, ειχε αν δεν κανω λαθος τους ταφους απο το Μαστερ, το αγαλμα απο το Τζαστις, το σφυρι απο το Κιλεμολ, φυσικα την καρεκλα με κεραυνους απο το Ραηντ, και οπως λες πισω τους στιχους του Roam. Τα πρωτα 5 τα ορθοδοξα λοιπον.

Φανταστικη, εγκρινω.

Απο τις πιο ομορφες μπλουζες που εχουν βγαλει ποτε η Κθουλου, την εχω καπου ακομα αλλα δεν χωραω με τιποτα παρολο που ειναι Large σε μεγεθος. Πρεπει να εχει μπει και λιγο στο πλυντηριο βεβαια, αλλα πλεον ειμαι σταθερα XL και αντι να παω προς τα κατω, φοβαμαι μην χρειαστει να αρχισω να παιρνω XXL.

Απο τα μεσα 90ς εως και το 2009 δεν γουσταρα καθολου την ιδεα να φοραω μπλουζα Metallica, αφου ηταν απλα για το ποζεριλικι στο μυαλο μου (οχι οτι ειχα και αδικο). Και ετσι ειχα μονο μια (αυτη που ειχε κι ο Primordial) κι αυτην δεν την εβαζα σχεδον ποτε.

Το 2009 που μετακομισα Αμερικη αγορασα αυτην απο την περιοδεια Death Magnetic που ηταν πανεμορφη και δεν μπορω να την βρω πλεον ρε γμτ, ειχε απο πισω τις ημερομηνιες.

Εκτοτε εχω πεσει δυστυχως θυμα του Λαρς αρκετες φορες, καθως πλεον εχω μια LOAD, μια Fixxxer (αλλα δυστυχως οχι την κιτρινη, εχω την κοκκινη), αυτην με τον Κθουλου που αναφερθηκε πιο πανω, και μια λευκη με το εξωφυλλο του Justice που ειναι απο τις πιο ομορφες αν οχι η πιο ομορφη.

images

2 Likes

Μιας και μιλαμε για μπλουζες

εχετε να προτεινετε Unofficial merch sites, που φτιαχνουν μπλουζες σε αλλα χρωματα, με τα σχεδια λιγο αλλαγμενα κτλ ; Καμια φορα το merch των μπαντων ειναι λιγο οκ/προχειρο. επισης με τετοια ζεστη, ζοριζομαι να φοραω μαυρα πλεον

Καλοκαιρακι 2017, Καλιφορνιαρα, στα ντουζενια τους ζεσταμενοι και φορτσατοι στην αρχη της Worldwired, σε μια φοβερη επιστροφη και στουντιακα και λαηβ, μετα απο αρκετα προτζεκτς τα προηγουμενα χρονια (ORION festival, Lulu, ταινια, κτλ).

Η περιοδος 2016-2019 για μενα ειναι η καλυτερη τους περιοδος στην χιλιετια που διανυουμε, με δευτερη ελαχιστα πιο χαμηλα την περιοδο 2008-2011 με την World Magnetic.

1 Like

Εγώ θα δηλώσω αερυθριαστα ότι πρώτη ήταν από Η&Μ με το RtL

Μετά αφού είχα την τύχη να τους δω όταν ακόμα έβρισκες με 25€ στο pop up, έκανα refill :stuck_out_tongue:

1 Like

Θυμάμαι μια φορά είχα πάρει 4 μπλούζες από sale στο store τους και είχα δώσει 30 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά. Η μία είναι μόνο για πυζάμα, οι άλλες δύο ψιλοπαλεύονται, η τέταρτη είναι πολύ καλή και τη φοράω ακόμα :grinning:

3 Likes

17 Likes

Τι ηχος ειναι αυτος γμτχρστμ :smiling_face_with_tear:

Απιστευτο σκηνικο, σχεδον 100 χιλιαρικα κοσμος ολοι εξαλλοι, μια χαρα σας βρισκω

7 Likes

Εν τω μεταξύ έχει πολύ πλάκα το γεγονός ότι έχω δει 1000 live βίντεο Metallica, αλλά το συγκεκριμένο ίσως είναι το καλύτερο από όλα… :smile: :wink:

1 Like

Έπος, τρομερή παραγωγή σε θέμα ήχου και πλάνων

5 Likes

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

Πρώτη

Summary

και μέχρι πρότινος τελευταία, αλλά πήρα άλλη μια πέρσι γιατί ήθελα να τη θυμάμαι τη συναυλία

μπλούζα ήταν αυτή που έπρεπε, δηλαδή Ride The Lightning. Φορέθηκε μια και μοναδική φορά στη συναυλία της Μαλακάσας το 2010 και αποσύρθηκε όπως της άρμοζε

3 Likes

Πόσα βίντεο ανεβάζουν συνήθως για κάθε live; Πιστεύω ότι τα highlights της βραδιάς ήταν τα bellz, fuel και seek… ελπίζω να ανεβάσουν ένα από αυτά.

ο ήχος… :smiling_face_with_tear:

Δυο βιντεάκια ανεβάζουν από κάθε live

1 Like

ΜΥΘΙΚΗ φωτο αρχείου με Metallica στις ανορίοτες δόξες τους και τους cult θρύλους Lip Cream κάπου στην Ιαπωνία το 1987. Προφανώς αλιεύθηκε από τα ίντερνετς (πηγή)

Μάλλον επανήλθε στην επικαιρότητα το ντοκουμέντο με αφορμή την επανακυκλοφορία ολόκληρου του καταλόγου των πρωτοπόρων του ιαπωνικού hardcore από τη Relapse, μέχρι και ο Guardian ασχολήθηκε δηλαδή:

Ωραίο μέρος του lore που θέλει το σχήμα στα '80ς να νιώθει από την τότε εκκολαπτόμενη ιαπωνική σκηνή και να επιδίδεται σε σοβαρό tape-trading γενικότερα.

4 Likes

23 χρονια σημερα απο αυτην την βιντεαρα και τραγουδαρα.

Θυμαμαι ακριβως και που ημουν οταν ακουσα τα νεα.

Ημουν κατω στον Φλοισβο με 3 συμφοιτητες και πηγαιναμε να βρουμε κατι κοριτσια απο την σχολη για χαλαρο ποτακι σε ενα πολυ ωραιο μαγαζακι (τρελη εκταση με γρασιδια και καναπεδες παντου - ξεχασα το ονομα τωρα) . Ειχα μολις παρκαρει το αυτοκινητο, και ο Χρηστος ο φιλος μου ειπε οτι βγηκε νεο τραγουδι Metallica κι οτι ειναι πολυ καλη καφριλα, και βαραει πολυ. Τοτε με εξαιρεση κατι one-offs (I Disappear, No Leaf Clover, Minus Human) ειχαμε ουσιαστικα να ακουσουμε νεα μουσικη απο Metallica σχεδον 6 χρονια. Βεβαια το ηξερα οτι ερχεται νεος δισκος, γιατι τοτε εβγαζαν ενα σωρο βιντεακια απο το Metallica HQ και τις ηχογραφησεις.

Τελικα τα κοριτσια αργησαν καμια ωρα, αν θυμαμαι καλα δεν περασαμε και πολυ καλα (δεν συμπαθουσα τον εναν απο τους συμφοιτητες - μεγαλο κομματοσκυλο πασοκος), και αλλωστε δεν ειχα και ενδιαφερον σε κανενα απο τα κοριτσια γιατι περιμενα την τοτε 2.5 ετων σχεση μου να μετακομισει μονιμα Ελλαδα απο Αγγλια στις αρχες Ιουνιου.

Τελικα πετυχα το βιντεο την επομενη μερα καπου και γουσταρα τρελά. Ισως να υπηρχε και σε κανα Napster μεχρι να βγει και επισημα σε single εναν μηνα αργοτερα? Δεν θυμαμαι ΤΟΣΕΣ λεπτομερειες πια :stuck_out_tongue:

4 Likes

ελπίζω να διαβάζει ο δανός και να επικαιροποιήσει τις λίστες του

2 Likes

το θέμα είναι ότι δεν διάβασαν οι υπόλοιποι όταν έπρεπε!

Bιντεάρα, τραγουδάρα και μετά από μια σχεδόν εβδομάδα κυκλοφόρησε και η δισκάρα στην οποία μακάρι να είχαν συμπεριλάβει το I Disappear στην θέση του Purify.

1 Like