Μetallica

5 Likes

έχει καταλάβει κανείς γιατι δεν παιζουν ποτέ την εισαγωγή του μπάτερυ ; την έπαιζαν ζωντανά ποτέ ;

Έχουν ήδη αυτές τις οπτικοηχητικές εισαγωγές, αν και το 2ο μέρος της εισαγωγής το έπαιζαν. Μάλλον θεωρούν περιττό να παίξουν από την αρχή την εισαγωγή, αν και θα ήταν ωραίο…

Μονο ο Ρομπ και ο Κερκ οταν διασκευαζουν Ελβετους!

1 Like

βαζω ακουστικά, μπαίνει το ριφ, ω ρε ήχος

3 Likes

Ε νταξ θα το πω σήμερα δεν αντέχω

Τι αηδια ειναι αυτα τα κινητα ποια ρε πουστημου; αντε κ στο διαολο. Το κλεισα.

4 Likes

Ο κόσμος χάνει τη στιγμή, για να χαζεύει το βράδυ στο κινητό του πριν πέσει για ύπνο να δει ποιο video είναι καλύτερο για να το ανεβάσει story.

4 Likes

Μου το πέταξε εκεί που άκουγα μουσική στο YouTube και είπα να το ποσταρω
Είχα πολλά χρόνια να το ακούσω :joy:

1 Like
2 Likes
2 Likes

Budapest - 11/06/2026

James with Eicca Toppinen (Apocalyptica) during Avatar’s set — στην τοποθεσία Puskás Aréna.

https://www.youtube.com/shorts/j23e73faK-E

Πριν 3-4 ώρες!

2 Likes

Lars μόνος του… Μπαίνει το μέτρο και η αλλαγή μετά από δέκα χρόνια, ανυπόφορο.

1 Like
4 Likes

Τι παίζει με τις αλλαγές φώτο στα social; Θα ανακοινώσουν καινούριο Garage Inc;

1 Like

Στο facebook απάντησαν ότι δεν είναι για κάποιο λόγο, αλλά αν θέλουμε το πιστεύουμε

Εγώ το πιστεύω.

Το χρωματικο θεμα ειναι ασημενιο φοντο με μαυρα γραμματα, το οποιο ειναι αντιπροσωπευτικο της τεχνοτροπιας στο βιβλιαρακι και στο back sleeve του RELOAD, οποτε μαλλον απλα αφηνουν την φαση 72 Seasons (πανε 3 χρονια αλλωστε) πισω και επικεντρωνονται στην επανακυκλοφορια της δισκαρας. Αλλωστε το Get The RELOAD Out με τις διασκευες στο Youtube βρισκεται στα μισα, ενω σε λιγες μερες βγαινει και επισημα ολο το πακετο με τα 300 tracks σε ολες τις πλατφορμες.

Θα μου πεις δεν εκαναν το ιδιο με το LOAD περυσι, αλλα ισως ηθελαν να κρατησουν λιγο ακομα τον “κυκλο” 72 Seasons αισθητικα.

Για νεο δισκο, αποκλειεται, αυτα πλεον δεν γινονται στο στρατοπεδο των Metallica χωρις να ακουσουμε 2 χρονια πριν οτι μπαινουν στο στουντιο.

Μακαρι να εβγαζαν ακομα ενα Garage Inc. πριν αποσυρθουν, κι ας μην ειναι τωρα.

3 Likes

Νατα τα πολυ καλα.

8 Likes

Τον @kbil ξεχασες να φωναξεις.

3 Likes