__ΧΑΧΑΧΑΧΑ, τι τσάτσος!! :lol:
__Μετά κάνει κιόλας ότι “είμαι απασχολημένος με το σόλο μου” και δεν κοιτάει προς τα εκεί! Έμπειρο το τσατσόνι -χα! :lol: 8) Ωωωραίοος 8) :lol:
__ΧΑΧΑΧΑΧΑ, τι τσάτσος!! :lol:
__Μετά κάνει κιόλας ότι “είμαι απασχολημένος με το σόλο μου” και δεν κοιτάει προς τα εκεί! Έμπειρο το τσατσόνι -χα! :lol: 8) Ωωωραίοος 8) :lol:
και αλλη φορα να του το κανε δεν θα το καταλαβαινε
:lol::lol::lol:
Καλα το βιντεακι πολυ γελιο!!!
Χτες ειχε 27 ο μηνας. 18 ολοκληρα χρονια απο την πρωτη συναυλια τους στην Ελλαδα.
Οσοι ηταν εκει θα την θυμουνται και θα αντριχιαζουν. Περασε ο καιρος κυλησε πολυ νερο στι αυλακι αλλα η μπαντα παραμενει κορυφαια Live ακομα και τωρα που ειναι στα 50α τους.
HOW THE FUCK ARE YOU? στην αρχη του Creeping Death και ερχεται ο απολυτος χαμος!
Παναγιά μου!!! 7000 τότε! Πολλά φράγγα!
Όντως πολλά λεφτά, οπότε εμείς που δώσαμε 8.500 δρχ. μετά από 6 χρόνια πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι!
Κλαιω που λογω ηλικιας δεν ημουν εκει…
μεθαυριο πεταω για Μιλανο, 6 Ιουλιου παιζουν οι big 4.
ειδα μολις το σετ λιστ της Γερμανιας κ μου τρεχουν τα σαλια!!
ανοιξτε με δικη σας ευθυνη
[SPOILER]Main Set
[U][I][B][SIZE="4"]The Call of Ktulu[/SIZE][/B][/I][/U] 8O
One
For Whom the Bell Tolls
Blackened
Fade to Black
Enter Sandman
Encore
16. Helpless (w/ Megadeth & Anthrax)
17. Battery
18. Creeping Death [/SPOILER]
μεσολαβει κ ενα live στη Σουηδια αλλα ελπιζω σε παρομοιο σετ λιστ κ στην Ιταλια!!
οποτε τελικα παιζουν και [SPOILER]σηκ εντ ντιστρου[/SPOILER] αρχη!
καλα εκλαψα οταν ειδα αυτο το [SPOILER]κωλ οφ κθουλου[/SPOILER] 8)
[SPOILER]παίζουν shortest straw8O8O
γαμεί το κομμάτι!!![/SPOILER]
και μολις ενα τραγουδι απο το Death Magnetic
Πολυ καλο το setlist.
[SPOILER] Και παρα πολλες εκπληξεις, μπαινουν με το Hit The Lights, παιζουν 2o το Master Of Puppets, 4ο το Seek And Destroy, πολυ ασυνηθιστη σειρα στα κομματια γενικα. Και The Call Of Ktulu!!! Πολυ ιδιαιτερο setlist και περιεργη η σειρα, αυτα με τα οποια συνηθως μπαινουν τα παιζουν στο τελος και το αντιθετο.[/SPOILER]
Εξακολουθουν να ειναι κορυφαιοι live Και αυτο με το setlist τους κανει ακομα καλυτερους !
με 1 παιδι που μιλησα για το Γκεζελκιρχεν μου ειπε πως οτι "οne of off the best Metallica shows I have seen for ages"
και εχει δει πραγματικα πολλα live τους.
την αλλη βδομαδα θα σας μεταφερω εντυπωσεις
Λίγο άργησα, αλλά τώρα το πέτυχα στο Sanitarium!
Thanx!
edit: -
edit2: Τέλειωσαν με Am I Evil? (με όλους τους big 4 στη σκηνή… τι καρτουνόφατσα τελικά αυτός ο Mustaine χαχα), Damage Inc. και Creeping Death
Οι πιο καμμενοι απο μας (πολλοι θα υπαρχουν φανταζομαι… ή και οχι…) ξερουν εδω και 3 χρονια οτι ΕΙΔΙΚΑ μετα την κυκλοφορια του Death Magnetic και στην περιοδεια με ολα τα legs που ακολουθησε επι 2 χρονια, αλλα και στις ξεμπαρκες συναυλιες τα καλοκαιρια σε φεστιβαλς απο δω κι απο κει, οι Metallica αλλαζουν παρα πολυ το σετλιστ, και εχουν κανει προβα το μεγαλυτερο μερος του καταλογου τους.
Ενδεικτικα και αν δεν κανω λαθος, απο το 2008 και μετα πρεπει να εχουν παιχτει απο καθε αλμπουμ απο τα 4 πρωτα τα εξης, τουλαχιστον μια φορα, αλλα τα περισσοτερα αρκετα συχνα και οχι μονο μια φορα:
Kill ’ Em All: Ολα εκτος απο Pulling Teeth, Metal Militia
Ride The Lightning: Ολα εκτος απο Escape
Master Of Puppets: Ολα
And Justice For All: Ολα εκτος απο Frayed Ends Of Sanity, To Live Is To Die
Απο το Metallica παιζουν συνηθως τα 5 singles, αλλα που και που πετανε κανα God That Failed, Through The Never, Holier Than Thou, ενω δε λειπουν και σπανιες εκπληξεις οπως Outlaw Torn απο τα Loads, αν και συνηθως μονο 1-2 εκ των Fuel, Memory, King, Sleeps, Bleeding παιζουν.
Τους ειδα το 2009 και παιξαν Shortest Straw, Dyers Eve, Trapped Under Ice 8)
Iσως τους ξαναδω το Σεπτεμβρη με Big4
Παντως αυτη η ποικιλια στο setlist και η ευκολια που εχουν να παιζουν οποιοδηποτε κομματι τους ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη… Μπανταρα και σε μεγαλη φορμα.
ετσι να κανουν γιατι τα γουσταρουμε ολα τα τραγουδια τους
το escape δεν το εχουν παιξει ποτε γιατι δεν αρεσει στον Hetfield αυτο
το τραγουδι.εχει πολυ γαματο riff ομως
Βάζουν γυαλιά σε πάρα πολλούς οι Metallica. Ελπίζω να τους ξαναδώ σύντομα.
εδω 10 κομματια pro shot απο το Gothenburg
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=160283
ή εδω 2 ώρες pro shot