Μetallica

και κοιτα που το “secret project” ηταν κατι που δεν πηγε το μυαλο κανενος!

Όντως…έχω μεγάλη περιέργεια να το ακούσω. Υποθέτω πως δεν θα φέρνει σε Death Magnetic πάντως.

Δηλαδη το νεο αλμπουμ θα ειναι αυτο?

Τωρα δεν ξερω αμα πρπει να χαρω ή οχι :-k

Δυο ωραιες φωτογραφιες απο παλιους καλους Metallica.
Οσον αφορα την συνεργασια με Lou Reed,πρωτα θα ακουσουμε
και μετα θα κρινουμε.

[SPOILER]
[/SPOILER]

οχι, αυτο ειναι το secret project που θα ηχογραφουσαν στο Μαιο και δεν εχει σχεση με το νεο αλμπουμ (για το οποιο απ οτι λενε ειναι σε φαση ξεσκαρταρισματος στα εκατονταδες riff, οποτε σιγουρα θα περιμενουμε για πανω απο ενα χρονο)

Δεν ειναι κακοι οι πειραματισμοι και ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συνεργασια με τον Lou Reed.

Τα τραγουδια αν διαβασα σωστα ειναι ουσιαστικα συνθεσεις του ιδιου του Lou Reed.

Αφου κανουν 5 και 6 χρονια να βγαλουν καινουργιο δισκο ας εχουμε καινουργιο υλικο στο ενδιαμεσο!

Και δεν ξερω αν ειναι μονο δικη μου εντυπωση αλλα καθε φορα που οι Metallica κανουν κατι περα απο κανονικη κυκλοφορια βασικα αναφερομαι στις διαφορες διασκευες που εχουν κανει, ακομα και στις πιο προσφατες, εχουν και γαμω τους ηχους και λιγο πιο χυμα απο τα επισημα!!

Σιγουρα θα εχει ενδιαφερον.

Περιεργο ολο αυτο, θελω να δω τι ακριβως εχουν στο μυαλο τους. Παντως δεν νομιζω να εχει σχεση με το νεο δισκο, θα ειναι απλα κατι το διαφορετικο.

Το Fixxxer ουτε εμενα μου αρεσει…

Fixxxer, Where the wild things are και Unforgiven II τα καλύτερα του ReLoad

Λοιπόν, ένα πισωγύρισμα που έκανα τελευταία ήταν να ξανακούσω το Reload (που δεν το’χα θεωρήσει τόσο καλό) πιο προσεκτικά. Τελικά μου φαίνεται πως τα μισά κομμάτια είναι μια χαρά. Άρα υποφερτός δίσκος. Καμία σχέση με το Load βέβαια που είναι κλάσεις ανώτερο, εκεί θα επιμείνω. Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά.

Μια χαρα ειναι το Reload, αλλα το Load ειναι κλασεις ανωτερο. Απλα αναγκαστικα το Reload ειναι ο πιο αδυναμος δισκος τους μετα το St. Anger.

Ναι είναι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα… Βέβαια κ το Death Magnetic δεν είναι καμιά φοβερή δισκάρα. Καλό αλλά μέχρι εκεί.

Το Death Magnetic το θεωρω μεγαλη δισκαρα, μου αρεσουν ολα τα κομματια παρα πολυ. Παντα απορω οταν το κραζουν πολλοι γιατι προσωπικα το θεωρω φανταστικο.

Καλό είναι. Εγώ δεν το κράζω. Απλά στερείται της προσωπικότητας των πρώτων κυκλοφοριών. Όπως κ της τεράστιας προσωπικότητας του Load π.χ. παρόλο που έχει ωραία τραγουδάκια (όχι όλα)

Εμενα και προσωπικοτητα μου βγαζει και πωρωση απο την μπαντα και δουλεμενες συνθεσεις και ολα… Δεν ειναι σαν τα πρωτα και λογικο, εχουν περασει ποσα χρονια, αλλα το θεωρω δισκαρα χωρις υπερβολες και τρελαινομαι οποτε το ακουω.

Καλά εσύ πορώνεσαι γενικότερα με τα πάντα, δε μου κάνει εντύπωση… :stuck_out_tongue:

Γενικα ειμαι ενθουσιωδης, με πιανει αυτο με το metal.

δυσκολη ερωτηση για μενα γιατι ολα μου αρεσουν
κι ας καποιοι δισκοι δεν αξιζαν να τους γραψουν αλλα ψηφισα
το Master μετα απο πολυ σκεψη

Γνωμη μου ειναι πως το Reload ειναι ελαχιστα κατωτερο του Load, και παρολο που αποτελει το δευτερο μισο μιας ενιαιας διαδικασιας δημιουργιας και ηχογραφησης τραγουδιων, εχει δικη του προσωπικοτητα. Ισως επειδη οι ηχογραφησεις ολοκληρωθηκαν ενα χρονο μετα, ισως επειδη επιτηδες ο Hetfield τραγουδαει πιο μελωδικα και λιγο κλαψιαρικα σε καποια τραγουδια, ισως επειδη 3-4 τραγουδια ειναι εντελως ροκιες, δεν ξερω γιατι, αλλα εχει το δικο του υφος.

Προσωπικα τα εχω ακουσει και τα δυο το ιδιο και για αρκετα χρονια ηταν τα μονα δυο αλμπουμ που εβαζα να ακουσω απο Metallica καθως ειχα βαρεθει τα κλασικα τους τραγουδια. Και πλεον δηλαδη, απο τα παλια μονο Master, Justice βαζω μια στο τοσο. Αν επρεπε σωνει και καλα να ξεφορτωθουμε καποια τραγουδια απο τα 30 της εποχης 1995-2000 αυτα θα ηταν τα Ronnie και Minus Human. Ολα τα αλλα τα λατρευω :stuck_out_tongue:

Απο το Death Magnetic μιας και το συζητατε μονο το My Apocalypse δεν ακουω πλεον, ενω θα ηθελα να ηταν λιγο μικροτερα τα Cyanide, Judas Kiss. Και παρολο που εχει εντελως Load-αδικο υφος, το Unforgiven III δε με εχει κερδισει, σε αντιθεση με τα 2 πρωτα. Τα πρωτα 5 τραγουδια τα θεωρω τελειοτητα, οπως επισης και το instrumental που ηταν το τελευταιο που με κερδισε

good news :slight_smile:

METALLICA ‘About To Start Writing’ New Album, Says Producer RICK RUBIN - June 20, 2011

Producer Rick Rubin, who is also co-chairman of Columbia Records, tells Billboard.com in a new interview that METALLICA is “about to start writing” material for the follow-up to 2008’s “Death Magnetic” album, Rubin’s first collaboration with the group. “I had a meeting with [METALLICA drummer] Lars [Ulrich] in San Francisco… to explore what the focus was going to be this time around,” Rick says. “I’m still sort of thinking about what that is going to be. I’ll ask a lot of questions and we’ll probably listen to some of the riffs that they’ve been writing. Usually I’ll hear something that will sort of indicate the direction and then we’ll talk about it from there.”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=159673

http://www.videoman.gr/?p=7451

:lol::lol: ξεφτερι παντως ο σεκιουριτας…!!!