παλιότερα είχε πει ο μαστειν να κάνουν μια μίξη των μπαντων…να γίνουν οι mega-metallica ή κατι τέτοιο…φάση θα είχε.
καλεσμενους θα εχουν πολλους, οι οποιοι φυσικα δεν αναμενεται να ανακοινωθουν.
παντως αν ηξερα απο τωρα οτι θα μπορω να λειψω μια βδομαδα εκεινη την περιοδο, χαλαλιζα κ τα εξοδα για να βρεθω εκει.
κανενα 800αρι ειναι τα αεροπορικα κ απο 400-800 η διαμονη σε ενα καλο ξενοδοχειο για οποιον ενδιαφερεται (κ σταθει κ τυχερος στην κληρωση των εισιτηριων απο το fan club).
τσαντίλα μεγάλη που γίνεται στο αμέρικα…
άκου 19,81$ για 4 συναυλίες!!!
τους βλέπω να παίζουν όλα τα άλμπουμ απο 80’s και 90’s.
Τρελές συναυλίες, ε; Το 'δα σε ένα άλλο site πιο πριν και τρελάθηκα.
4 συνεχόμενες συναυλίες μετάλλικα μέσα σε 4 μέρες;; μόνο με 20 δολλάρια;!
κλαίω απλά…όνειρο ζωής είναι…
Βασικά 5, 7, 9 και 10 Δεκεμβρίπου παίζουν
:bow2: αυτά είναι!!! Μακάρι να μας ξανάρθουν από δω σύντομα γιατί το 'χω αποθημένο (και με καλή τιμή ε!)
τι γκαντεμια να μην ειμαστε στο Αμερικα τοτε
τι τιμές είναι αυτές; 8O
metallica με όρεξη+κλειστός χώρος+ 6 δολλάρια εισιτήριο
long live america 8)
η μουσική όπως πρέπει να είναι
Ποσο κορυφαια εμπειρια θα ειναι αυτο!!! Τυχεροι οσοι θα βρεθουν.
Υ.Γ. Σιγα ποσα κομματια τους δεν παιζουν live? Αντε το escape (που δεν το γουσταρει ο Hetfield-τουλαχιστον ετσι λενε οι κακες γλωσσες) αντε κανα eye of the beholder και τα πιο πολλα απο τα load - reload.
Στο πρωτο Live θα τα εχουν ξεπεταξει. Σχεδον σιγουρο το εχω οτι ενας απο τους guests θα ειναι ο Lemmy! (μπορει και ο Grohl, και μακαρι να ειναι και ο pepper keenan)
[B]To Live Is To Die[/B], μαν.
Μονο και μονο γι’ αυτο αξιζει να πας στην ακρη της γης να τους δεις!
Χμμμ… αυτο θα ηταν το τελευταιο απο τις σπεσιαλ εκπληξεις στο οποιο θα πονταρα…
Αλλωστε θα ηταν αρκετα δυσκολη η εμφανιση του Cliff Burton ως σπεσιαλ γκεστ μεχρι τοτε…
Γιατι;;; Ολα τα αλλα τα κομματια που εγραψε ο Cliff, δηλαδη, δεν τα παιζουν;;; :?
βασικα για το Escape ειχαν πει σε συνεντευξη στο So what! οτι ηταν ενα τραγουδι που γραφτηκε για ενα συγκεκριμενο λογο κ γι αυτο δεν το παιζουν Live. το λογο παντως τον κρατησαν για τους εαυτους τους.
τραγουδια που δεν εχουν παιξει ποτε live ειναι αρκετα, κυριως απο load-reload περιοδο.
Attitude, bad seed, better than you, Carpe Diem Baby, Cure, Don’t Tread On Me (αυτο πραγματι δεν γουσταρει ο Hetfield), Fixxxer (κομματαρα), The Frayed Ends Of Sanity (περα απο κατι διλεπτα που τραγουδουσε το κοινο, οπως στο Live at Grimey’s), The House That Jack Built (κομματαρα), Invisible Kid ,My Friend Of Misery (κομματαρα) ,My World, Prince Charming, Purify, Ronnie, Shoot Me Again, Slither, The Struggle Within, Thorn Within, To Live Is To Die (περα απο κατι διλεπτα που το επαιζαν στην justice περιοδεια), Where The Wild Things Are.
υγ: παντως θεωρω οτι το to Live is to Die θα παιχτει κ αυτος ειναι λογος να πας στην ακρη του κοσμου να τους δεις, οπως λεει κ ο iron_aris! βασικα με τρωει το χερι μου να μπω στην κληρωση, αλλα φοβαμαι μην κερδισω, γιατι η οικονομικη καταστροφη θα ειναι γεγονος!
Ειχα διαβασει καπου οτι το escape το εγραψαν για να ακουστουν πιο εμπορικοι
και να παιζεται στο ραδιο αλλα δεν τους αρεσε αυτη η κινηση(ισως το απαιτησε
η δισκογραφικη εταιρεια) και γιαυτο δεν το παιζουν.
Ειδικα ο James το μισει
εδω το επαιξαν ενα λεπτο
και ο James λεει sorry about that
Σε παω! Εχω προσπαθησει εδω και χρονια να κανω μια λιστα με τα κομματια που δεν εχουν παιχτει ποτε live. Δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως προεκυψε η λιστα με τα παραπανω… θα με ενδιεφερε γενικα να μαθω, αν εχεις ορεξη (σε κοβω να εχεις…).
Την αρχη του Bad Seed την ακουμε στην εισαγωγη του θεικου Cunning Stunts παντως, ενω κυκλοφορει και γαματο cockteasing τζαμαρισμα με το Fixxxer εδω (υπαρχει και μεγαλυτερο τζαμρισμα). Οσον αφορα οσα εγραψες απο Load/Reload παντως, ειναι πραγματικα κριμα για τα περισσοτερα απο αυτα…οπως επισης και για τα My Friend Of Misery, The Struggle Within, τα οποια δεν ξερω πως γινεται να μην εχουν παιχτει live.
Το Escape εχει δηλωσει επανειλημμενα οτι δεν το γουσταρει ο Hetfield και δε νομιζω να το παιξουν ποτε, αλλα θα ηταν πολυ ευχαριστη μια εκτελεση του στις συναυλιες του San Francisco καθως προκειται περι κομματαρας κατα τη γνωμη μου. Το Live Is To Die τι να πω, μακαρι να εχετε δικιο και να το παιξουν. Μου φαινεται οτι περα απο διλεπτα αποσπασματα δεν το αγγιζουν λογω του οτι ειναι κατι σαν φορος τιμης προς τον Cliff Burton, αλλα μπορει και να κανω λαθος
το frayed ends of sanity πρέπει να το παίζουν για λίγο (σχεδόν καθόλου) κάθε φορά μετά το encore! Αν θυμάμε καλά το παίξαν και στην Ελλάδα το 2010!
βρηκα το αποσπασμα απο το So What! για το Escape, ηταν απο ερωτηση οπαδου.
-Why is ‘Escape’ least favorite song, and who wrote it?
-(Lars) It’s the only time we’ve written a song for a specific purpose. Kirk’s riff with Lars’ push and James salvaged it
@QuintomScenario στο site τους εχουν λιστα με τις παλιες περιοδειες στις περισσοτερες απο τις οποιες αναφερονται τα set list απο καθε εμφανιση. βεβαια τα περισσοτερα τα βρηκα απο poll “ποιο τραγουδι που δεν εχει παιχτει live θα θελατε να ακουσετε” στο fan club, αλλα επειδη για καποια μου φανηκε περιεργο, εκατσα κ το εψαξα! επισης δεν εχουν παιξει κ καποια απο το garage inc, οπως πχ το Astronomy!
Καλα μιλαμε 8α ειναι απιστευτη φαση αυτο που κανουν κ απο 8εμα τιμης εισητηριου…Μαλακια επρεπε να κανουν κ στην Ευρωπη κατι αντιστοιχο καμια Γερμανια πχ…
Οσο για τους guests οταν το ειδα μου ηρ8ε στο μυαλο κατευ8ιαν ο Danzig…ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!
Εκανα την αιτηση και περιμένω.Αν κληρωθώ θα παω.
Απο guests περιμενω Lemmy!!!