Μetallica

Ρε και εμενα μου εχει καρφωθει το To Live Is To Die απο τοτε που διαβασα την ειδηση, ετσι και κανουν καμια μαλακια και το παιξουν ολοκληρο θα φουνταρω. Γαμω την φτωχεια μου γαμω!

Το sorry about that το πε επειδη εγινε μια μαλακια στον εξοπλισμο και σταματησαν

Για guest περιμενω βεβαια και Newsted, Zazula και μπορει κανα Mustaine …

Φοβερη κινηση με τιμη που δεν την πιστευεις οταν την ακους… Γιατι να μην σπουδαζω Αμερικη ξερω 'γω να εχω την δυνατοτητα να ειμαι εκει ρε γαμωτο? Ονειρο για οσους πανε. Για guest το κοβω για Lemmy, Mustaine (μακαρι) και κατι μου λεει και για King Diamond… Παντως μιλαμε για ιστορικες συναυλιες…

[B]Mustaine:[/B] “I’ve talked to Lars and James about me and David [Ellefson, MEGADETH bassist] doing a supergroup record with Lars and James. Well, James said ‘no,’ but it’s still kind of out there in the air. I’m gonna keep hammering on him. It’s on my bucket list.”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=161800

Αυτο,αν γινει,θα ειναι μοναδικο!Σιγουρα θα ειναι οτι πιο ενδιαφερον θα εχουν κανει οι James & Lars απο το Black Album…

Ή και οχι

Δεν το βλέπω να γίνεται, ήδη η σχέση τους έχει αλλάξει πολύ βέβαια αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο James δεν καλοβλέπει τα projects…

πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο όλοι θα αναμένουν το ηχητικό αποτέλεσμα.

Δεν πάει να κουρευτεί ο Ντέιβ (σοβαρά, 50αρίζει και ακόμα σαν σκιάχτρο :p) που θέλει και κοινό άλμπουμ. Ευτυχώς ο Χέτφιλντ δεν τσιμπάει 8)

Δεν ξερω ποσοι μπορει να το γνωριζουν αλλα εδω ειναι ιστορια…

Μπορει και καποιος απο οοοοολους αυτους να ειναι και special guest.

Βεβαια αργοτερα ηρθε ακομα μεγαλυτερη φημη για την καθε μπαντα , η κοινη περιοδεια, τα πιο πολλα ναρκωτικα και η φαγωμαρα.

Το video ομως ειναι πολυ Rock. Και αμερικανια του κερατα βεβαια !!

Σαν σημερα πριν απο ακριβως 20 χρονια βγαινει στα δισκαδικα το αλμπουμ που αλλαξε την ζωη του Heavy Metal για παντα. Ο ηχος του 20 χρονια τωρα εγινε οδηγος για ολες τις μπαντες του πλανητη. Δεν υπαρχει heavy metaller που δε το εχει στην δισκοθηκη του. Θριαμβος και κορυφη για παντα!!
Tο Μtv παιζει το (παμε ολοι μαζι) Εnter Sandman 4 φορες την ωρα!! εγω κοιταω την οθονη σαν χανος!! δεν πιστευα στα ματια μου οτι οι αγαπημενοι μου Μetallica εχουν πανω απο το 1/3 της ωρας προβολη στην τηλεοραση!!!

οσοι τους εκραξαν τοτε, τους ειδα ολους στην νεα σμυρνη το 1993 να τους προσκυνανε!!!

ΥΓ θυμαμαι το αγορασα σε κασετα στην αρχη, μετα σε δισκο, μετα σε cd μετα πουλησα το cd να το αγορασω σε gold edition cd!!! AWESOME!!

Το θυμάμαι… το πρώτο τραγούδι τους που άκουσα (είδα για την ακρίβεια στο mtv τότε) ήταν το Enter sandman (όλη μέρα αυτό έπαιζε, σε όλα τα chart, τα top10,20 κλπ σε όλα τα κανάλια). Μετά ανακάλυψα και το Master of puppets από κάτι γνωστούς (σε κασέτα όλα αυτά τότε 8) ). Ωραίες εποχές τότε που τα ανακάλυπτες σταδιακά… τώρα τα βρίσκεις όλα online και δεν ξέρεις τι να πρωτοκατεβάσεις. Χάθηκε η χαρά της ανακάλυψης (που έλεγε και ο Feynman για τη φυσική) :roll:

Στις 31 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος δίσκος των METALLICA με τον Lou Reed όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο. Υπενθυμίζουμε ότι τα τραγούδια τα έχει γράψει ο θρυλικός αρχηγός των VELVER UNDERGROUND, με πολύ μεγάλη συμβολή στην ενορχήστρωση από τους METALLICA. Το εξώφυλλο θα το κάνει ο Anton Corbjin, γνωστός φωτογράφος, φημισμένος για το ασπρόμαυρο υλικό του (δικές του είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ?Death magnetic?) και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε την εταιρία από την οποία θα κυκλοφορήσει αυτή η δουλειά.

μεγάλη η περιέργεια μου όσον αφορά το συνολικό ηχητικό αποτέλεσμα του CD αυτού.ελπιζω να είναι κάτι καλό πάντως.

Περιμενουμε λοιπον… Ελπιζω μονο να μην ειναι σαν αυτο που ειχαν κανει οι Pearl Jam με τον Neil Young στο Mirror Ball οχι γιατι δεν ηταν καλο αλλα δεν ειχαν βαλει και την δικη τους ταυτοτητα στο συγκεκριμενο δισκο!!!

Ας τους ακουσουμε ολους μαζι απο το Hall of Fame το 2009.

Όπως και να έχει αν τα τραγούδια τα έχει γράψει ο Lou Reed τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για επίσημο Metallica δίσκο. Έχω μεγάλη περιέργεια, θα προτιμούσα όμως να ακούσω καινούριο υλικό από τους ίδιους. Κι όμως περάσανε 3 χρόνια από το Death Magnetic :frowning:

Περιμένω να δω καλά αποτελέσματα!! Και λογικά θα έχουν βάλει και την ταυτότητα τους μέσα στα κομμάτια! Δεν γίνετε αλλιώς!!

Εμένα απο την άλλη μου αρέσει περισσότερο που θα είναι lou Reed feat metallica η δουλειά. :stuck_out_tongue:

τα 3 χρονια ειναι ελαχιστη περιοδος για τους Metallica, οσον αφορα την κυκλοφορια νεου αλμπουμ, αφου τα 3 τελευταια χρονια περιοδευαν…
το καλοκαιρι απ οτι ειπαν ξεκινησαν να ξεδιαλλεγουν τα riffs που εγραψαν τα τελευταια 3 χρονια, οποτε αν βγει ο δισκος μεσα στο 2012 θεωρω οτι θα ειναι σουπερ!