Αν δεν ήταν η ιστορία με τους Big 4 ίσως και να έβγαινε νωρίτερα ο δίσκος. Αλλά τόσα χρόνια τους έχουμε μάθει την 5ετία την έχουν στο τσεπάκι…τι να κάνουμε που τους αγαπάμε.
Δε θυμάμαι που το διάβασα αλλά το album θα λέγεται Lulu
Πολυ ψαγμενος τιτλος ενταξει υπηρχε ενα κινουμενο σχεδιο Loulou ισως…
αποτι βλεπω θα ειναι 10 τραγουδια και εχουν ανακοινωθει
3 τιτλοι τραγουδιων
6.Junior Dad
8.Mistress Dread
9.Pumping Blood
αντε να ακουσουμε και κατι
Οι Metallica(και το μανατζμεντ τους) είναι μανούλες σε κάτι τέτοια, λογικά θα μας πετάνε από δω και από κει μικρά δειγματάκια μέχρι τότε…
Ε ότι πρέπει για να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Αλλά μη ξεχνάτε ότι ο δίσκος στην ουσία είναι του Reed και όχι των Metallica
Δε νομιζω πως ειναι αληθεια ουτε κατα το ελαχιστο το αποπανω.
[U]Μονο το concept[/U] ειναι του Lou Reed (κι αυτο το πηρε απο το θεατρικο), αλλα ο δισκος θα βγει σαν συνεργασια, και περασαν αρκετοι μηνες αν θυμαμαι καλα μεσα στο studio για την συγγραφη, ενορχηστρωση και ηχογραφηση του δισκου. Συγκεκριμενα το official metallica site ειχε βγαλει αυτην την ειδηση τον Ιουνιο:
Ever since we had the pleasure of performing with Lou at the 25th Anniversary of the Rock and Roll Hall of Fame at Madison Square Garden in October of 2009, we have been kicking around the idea of making a record together. Some of you astute Bay Area residents may have picked up news of recent Lou Reed sightings in the greater San Francisco area and we have indeed been working at our home studio at HQ on and off over the last few months. In what would be lightning speed for a Metallica related project, we recorded ten songs during this time and while at this moment we’re not exactly sure when you’ll hear it, we’re beyond excited to share with you that the recording sessions wrapped up last week.
Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο δισκος θα ειναι ισοποσα μοιρασμενος αναμεσα σε Metallica και Lou Reed.
Όπως δήλωσε ο κιθαρίστας των METALLICA,Kirk Hammett,κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του δίσκου συνεργασίας με τον Lou Reed,“Lulu”,αυτός και ο James Hetfield ξέσπασαν σε κλάματα.
Αυτό συνέβη όταν ηχογραφούσαν το τραγούδι “Junior Dad”,επειδή ο Hammet λίγες εβδομάδες πρίν είχε χάσει τον πατέρα του και δεν άντεξε,βγήκε απο το δωμάτιο και πήγε στην κουζίνα κλαμμένος κι εκείβρέθηκε μετά απο λίγο κι ο Hetfield στην ίδια κατάσταση…
Αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, γενικά ο Lou Reed πάντα μου άφηνε μια γλυκιά μελαγχολία(χωρίς να τον έχω ψάξει και πολύ) αλλά και οι Metallica τα καταφέρνουν περίφημα και σε αυτό. Διαβάζοντας τα σχόλια στο Blabbermouth πέθανα στα γέλια…
Δε θα πω ψεματα.Δε πα να χε και τα καλυτερα lyrics,ηταν απαισιο.Ελπιζω να διαφερει πολυ η διασκευη των μεταλικα.
Πραγματικα δεν ξερω τι να περιμενω, ξερω ομως οτι εχει πολυ ενδιαφερον η ολη ιστορια. Ειναι ρισκο για τους Metallica, αλλα αυτη η μπαντα παιρνει ρισκα απο το 1984 γιατι ειναι μαγκες και ετσι θα επρεπε να ειναι ολοι οι μουσικοι.
Ο πατερας του Hetfield αν θυμαμαι καλα δεν ειχε πει οτι τους εγκατελειψε οταν ο James ηταν πολυ μικρος???
LULU???
Wtf ρε φίλε…; Κάτι πιο… Εμπνευσμένο δεν μπορούσαν να σκεφτούν άραγε;
σαν τον Ulrich με περούκα είναι… (πάντως έχουν τα ίδια χέρια):p:p
Ειναι μια ιστορια για μια τυπισσα, και το στορυ της ολης φασης προερχεται απο ενα κονσεπτ που χρησιμοποιησε ο Lou Reed και στο οποιο βασιστηκε. Δηλαδη γιατι να μην το ονομασουν Lulu? Επειδη στα ελληνικα σημαινει μεταφορικα καποιον που ειναι “φλωρος”? Ωρες ωρες απορω με το σκεπτικο καποιων.
Μια χαρά το εξώφυλλο. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται βέβαια μουσικά αλλά σαν “εικόνα” μ’αρέσει.
Αυτή η Lulu σε κάποια φάση συναντάει τον Jack The Ripper, ίσως γι αυτό και τα κομμένα χέρια, είναι κονσεπτ δίσκος. Προφανώς το εξώφυλλο είναι απλό αλλά κι εμένα μου αρέσει σαν εικόνα. Τέσπα η μουσική είναι το θέμα και ελπίζω οι Metallica να έβαλαν την στάμπα τους, όπως λένε, πάνω σε αυτό το project. Tους έχω εμπιστοσύνη αλλά πάντα κρατάω και μια πισινή.