σιγα ρε παιδια.Ποσοι εχουν βαλει το Load πανω απο τα πρωτα?
Το “Load” ποτε θα παιχτει ολοκληρο?:roll:
λογικα σε 5 χρονακια
Ναι αλλά αυτό το θέλω στην Ελλάδα!
Να δείτε που θα τους προλάβουμε όταν θα παίζουν ολόκληρο το Lulu στα γεράματα:D
Είναι από τα άλμπουμ που 12 στα 14 (για μένα τουλάχιστον) είναι κορυφαία.
Έτσι, από το 1ο Ain’t my bitch μέχρι το τελευταίο (και αριστουργηματικό) The outlaw torn, είναι απλά απόλαυση!
9 Ιουνίου Αγγλία, και όπως λέει η ανακοίνωσή τους:
Yes boys and girls, it’s that time of year again when we attempt to come up with a clever new way to announce that [B]we will be spending part of our summer in Europe playing festivals[/B]… you know how we need to have a European fix every summer! And our first announcement brings us to the most hallowed of rock grounds, Donington Park, for our return to the Download Festival.
Θα μας κάνουν την τιμή… τα ρεμάλια οι διοργανωτές μας να τους καλέσουν;
δε διαφωνω.και για εμενα το ιδιο ισχυει.Ασχετα που θεωρώντας το αλμπουμ"δευτερης εποχης" ερχεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ο στη λιστα.
η “απορια” η μου ηταν αλλη.
Το καλυτερο κομματι των Metallica απο το 1988 και μετα… και οποιος διαφωνει να μου πουλησει τσαμπουκα:!:
σε εχω
edit: No leaf clover!
ε?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΦΑΝΗΚΕ?
μας κάνουν-δε μας κάνουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες, αφού βγεί το πρόγραμμα των συναυλιών!
Για Αγγλία δεν το κόβω, ακριβά αεροπορικά (και η easyjet ακόμα στο 200αρι παίζει για εκείνη την περίοδο), ακριβή διαμονή, ακρίβεια γενικότερα.
Αλλά για καμία Γερμανία, Γαλλία ή ανατολική Ευρώπη σίγουρα κάπου θα κλείσω.
Κομματάρα επικών διαστάσεων μαζί με Bleeding Me και Fixxxer και No Leaf Clover, αλλά παραβλέπεις ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ το Wherever I May Roam και το God That Failed και δε θα πρεπε.
top5 αγαπημένων Metallica songs
1:Welcome home
2:-One
3:Enter Sadman
4:Whenever i may roam
5:Memory remains
Αυτην την προταση τη διαβαζω ξανα και ξανα και μετα απο 100 φορες δεν εχω καταλαβει τι εννοεις. Μπορεις να το εξηγησεις καπως?
Για το Outlaw Torn λες ε? Εγω και το καλυτερο κομματι των Metallica απλα να ελεγες, παλι δε θα ειχα ενσταση. Δε συμφωνω βεβαια, αλλα ειναι τοσο μεγαλειωδες που θα μπορουσε ανετα καποιος να το βαλει στην πρωτη θεση χωρις κανενα ενδοιασμο.
Επισης μιας και εγινε αυτη η “κουβεντα”, ποτε δε μπορεσα να καταλαβω γιατι ειναι αυταποδεικτο οτι τα πρωτα 5 αλμπουμ πρεπει να πανε και στις πρωτες 5 θεσεις. Ειδικα το Kill’Em All… ουτε καν.
Τελος, το Reload ειναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο υποτιμημενο τους αλμπουμ… και πολυ μαλιστα. Αλλα τι περιμενεις, αφου υπαρχει ακομα κοσμος που νομιζει για καποιον λογο οτι τα τραγουδια του Reload ειναι “απομειναρια” που δε χωρεσαν στο Load.
:roll::roll::roll::roll:
Τεραστια τα νεα για την live εκτελεση του Metallica το 2012. Αν σκεφτει κανεις οτι απο το 2008-2011 επαιξαν (και μαλιστα τα περισσοτερα τραγουδια πολλες φορες) το 80-90% των τραγουδιων απο τα 4 πρωτα αλμπουμ, καλα το πανε γενικως, ικανοποιουν σχεδον ολα τα απωθημενα… απομενει μια μινι Load/Reload tribute περιοδεια. Αν και σιγουρα θα υπαρχουν ζωα που θα πηγαιναν και θα ξενερωναν ακομα κι αν το ξεραν απο πριν. Για να δουμε τι θα γινει και στο San Francisco το Δεκεμβριο…
@Quintomscenario
πολυ απλο.
Οσες φορες κ να τα ακουσεις αυτα τα αλμπουμ,ολο και κατι μου φαινεται πως “λειπει”,αν και εχω ακουσει αρκετους να τα “εκθειαζουν”.
Αρα ,εφοσον δεν ειναι θεμα ακροασης ,ειναι μαλλον θεμα κρισης.
Κι εκει παιζει ενα θεμα.
Για παραδειγμα,κανεις λογω για το Reload.Υποτιμημενο και τα λοιπα.Ε, εσυ κρινεις οτι ειναι υποτιμημενο, εγω κρινω οτι ειναι ΛΙΓΟ!
Μπορεις να μου πεις ενα-ενα τα κομματια και να μου τα βγαλεις ΑΞΙΑ.
Εμενα ομως δε θα μπορεσεις να μου τα δωσεις να τα δω αλλιως.Το αλμπουμ το ακουσα πολυ οταν βγηκε και σαν φανταρος που ημουν, του εδωσα το χρονο του…ΠΟΛΥ χρονο!
Μου αρεσε μεν, αλλα πολλες ιδεες του το κανουν να φανταζει τετριμμενο και κλισεδιαρικο.
Οσο αφορα το θεμα πενταδας που αναφερεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια μορφη καθεστοτως!Το θεμα ειναι πολυ απλο.Οτι εχεις ακουσει,το κρινεις.
Ετσι γινεται λοιπον και με αυτα.
ποσο μαλλον οταν τυγχανει να ειναι τα αλμπουμ που εχει ακουσει καποιος πρωτα και σε μικρη ισως ηλικια.
Αν δε την πενταδα αυτη τη προτιμα καποιος που παιζει να εχει πατημενα τα 30 (και αυτα τα αλμπουμ τα μαθαινει κανεις απο ηλικιες γυμνασιου ,οπως συνηθιζεται) με ολα αυτα τα χρονια ακροασεων,μαλλον δεν υπαρχει κατι αυταποδεικτο.Eτσι δεν είναι?:-k
Απλα αποδεικνυεται οτι η μουσικη σε αυτα ειναι αρεστη στο ευρυτερο κοινο.
επισης, ζωα υπαρχουν παντου!Αλλα δε πιστευω οτι θα πηγαινε κανεις να πληρωσει εισητηριο των Μετ για να δει μια συναυλια στην οποια θα ξερει απο πριν οτι δεν θα παιξουν κατι που να του αρεσει.
σήμερα οι Metallica δίνουν την 1η από τις 4 επετειακές τους συναυλίες στο Fillmore.
Για να μπούμε λίγο στο κλίμα:
FAN AUDITIONS FOR THE FILLMORE
It’s here!! Night one of the 30th Anniversary of Metallica!! We just wanted to remind you of a few things to help you have an awesome time.
All tickets will be at the Will Call table in front of the building. You AND your guest must pick up tickets at the same time and immediately enter the building ? you will not be allowed to leave any tickets at the table for later pick-up. Be sure to bring your photo I.D. Doors open at 6:30 PM ? you will want to be there then as we have special things planned for you right from doors through the time they kick us out!! Official show time is 8:00 PM, but again, please join us early. And speaking of kicking us out, the party will continue AFTER Metallica leaves the stage with a DJ spinning your favorite hard rock songs and the bars at the Fillmore open until 1:30 AM!!
Check your ticket envelope for a note from us… each night select Clubbers will be invited to participate in the show. It could be your chance to show your trivia skills or your amazing power to know Metallica songs in a single note. Also, once you get inside, make sure that at some point during the evening, you head up to the “poster room” on the second floor… that’s where the Metallica Museum will be and you can check out some very rare Metallica memorabilia pulled directly from the collections of the band members themselves.
Finally, we’ve prepped some fun facts and things to do around San Francisco while you’re here as well as some information about the historical Fillmore Theatre. Click here to read the list.
Have a great time!
και η Doris στο Fillmore
τυχεροί όσοι θα παρεβρεθούν…
Μιας και το Live είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, εως τώρα έχουν ανέβει στη σκηνή μαζί με τους Metallica οι Apocalyptica, ο John Marshall, ο Jason, ο Biff Byford (για διασκευη στο Motorcycle man), o Sean Harris με τον Βrian Tatler (για διασκευη στα The Prince, it’s electric και Helpless) και έχουν παίξει το No Remorse μετά από 25 χρόνια και για πρώτη φορά τα Carpe Diem Baby και Hate Train (leftover από το Death Magnetic).
Kάποιες φώτο μέχρι να ανεβάσουν στο site τους, μαζί με setlist κλπ.
ποσο ζηλευω…
edit:
- The Call of Ktulu
- No Remorse (Full Version)
- The Shortest Straw
- Leper Messiah
- The Day That Never Comes
- Carpe Diem Baby
- Hate Train
- Please Don’t Judas Me
- Wherever I May Roam (w/ MetClubber John Dent)
-
Sad But True (w/ John Marshall)
-
No Leaf Clover (w/ Apocalyptica)
-
One (w/ Apocalyptica)
-
Harvester of Sorrow (w/ Jason Newsted)
-
Damage, Inc. (w/ Jason Newsted)
-
Motorcycle Man (w/ Bif Byford)
-
The Prince (w/ Sean Harris & Brian Tatler)
-
It's Electric (w/ Sean Harris & Brian Tatler)
-
Helpless (w/ Sean Harris & Brian Tatler)
-
Am I Evil? (w/ Sean Harris & Brian Tatler)
-
Seek & Destroy (w/ Jason Newsted, John Marshall, Sean Harris, Brian Tatler, Bif Byford, Apocalyptica, and the Soul Rebels Brass Band)
[QUOTE]By the way, we got “Anesthesia (pulling teeth)”!!!
Not planned on the setlist at all… they needed to fill in the time while waiting for Apocalyptica to get their shit together for One… Rob just stepped up after James said “Bass solo take 1”
AWESOME!!
Did you notice James crying during the solo?! That was the most amazing moment for me tonight…
[/QUOTE]
Το Hate Train το ακούσατε? Υπάρχει studio version στο Youtube! ακούστε το και μάθετε λίγη μπαλίτσα…
ανεβαστε βιντεο απο το λαηβ γαμωτο σας