Μetallica

Jason συγκίνηση που είναι πάλι στη σκηνή με τους Metallica

νομίζω ότι αυτό το βίντεο των 60 και κάτι δευτερολέπτων συνοψίζει τις 3 ώρες του πρώτου live :wink:

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=166935

Αυτά είναι… :roll:

Παίζει να κυκλοφορήσει κάτι από αυτά σε dvd κάποια στιγμή; :-s

[B]Metallica - Just a Bullet Away [/B]

“We’re pretty excited to be bringing these songs back to life nearly four years after they were recorded. Once again, this is the unpolished version of the song… the original rough mix from March of 2008 in its rawest, untouched form.” - [B]Metallica[/B]

1. To Live Is To Die (premiere)
  2. Enter Sandman
  3. Holier Than Thou
  4. Disposable Heroes
  5. Bleeding Me
  6. Wasting My Hate
  7. My Apocalypse
  8. Just A Bullet Away (previously unreleased song from “Death Magnetic” sessions; premiere)
  9. Breadfan (BUDGIE cover) (with METALLICA fan Andrew Dowis)
  10. The Memory Remains (with Marianne Faithful)
  11. Killing Time (SWEET SAVAGE cover) (with Ray Haller)
  12. Turn The Page (with Kid Rock)
  13. The Four Horsemen (with John Bush)
  14. Iced Honey (with Lou Reed)
  15. The View (with Lou Reed)
  16. White Light/White Heat (with Lou Reed)
  17. Creeping Death (with Jason Newsted)
  18. Battery (with Jason Newsted)
  19. Mercyful Fate Medley (MERCYFUL FATE cover) (with Hank Shermann, Michael Denner, Timi Hansen and King Diamond)
  20. Seek & Destroy (with Jason Newsted, Scott Ian, Ray Haller, John Bush, Joey Vera, Gonzo Sandoval, and THE SOUL REBELS)

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=167005

Από 1 ακυκλοφόρητο τραγούδι σε κάθε live, 20 τραγούδια σε κάθε εμφάνιση, ο Jason ξανά στη σκηνή μαζί κ.ο.κ.
:frowning:

Μονο και μονο για αυτο ι 8O 8O

Πωπωπωπω τι βλέπουν τα ματάκια μας! Τι σέτλιστς είναι αυτά!

Άσχετο, αλλά ανέβηκε δηλαδή ξανά στην σκηνή ο King Diamond; Πρέπει να είναι η πρώτη φορά μετά την εγχείρηση!

Γαμω την πουτανα μου και τον ατλαντικο!! Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ρε μλκ παίξανε TO LIVE IS TO DIE!!!
γαμώ την απόσταση μας με την αμερική!!!

edit:
ο james στο 0:36 έχει λυγίσει.
συγκίνηση που το έπαιξε ο trujillo.

Μίλησα με κάποιο γνωστό μου Ολλανδό που είναι στα live και θα παρακολουθήσει και τα 4.
Την πρώτη βραδιά το show ήταν 3ωρο, τόσο πρέπει να ήταν και σήμερα…

Γενικά πέρα από τα live καθεαυτά, έχει πολλές παράλληλες δραστηριότητες (μουσείο στο fillmore, barbeque και ξενάγηση για κάποιους τυχερούς στα HQ*, παιχνίδια γνώσεων με μορφή τηλεπαιχνιδιών με έπαθλα κλπ κλπ) και έχω σκυλομετανιώσει που δεν μπήκα στην κλήρωση για εισιτήριο ή πακέτο εισιτηρίων.
Τουλάχιστον μου πήρε ένα σετ με τις 4 αφίσες για τα show και ένα tshirt να πνίξω τον πόνο μου!

monday was great - but tonight was UNBELIEVABLE!!!

to live is to die, marianne was super cool and so nervous - rob and the fans helped her out and kirk made that “told you so” face, james was so happy - lou reed was even good and then armored saint and scott!!! and jason and rob standing together!!! having fun with each other - i am sure i left out lots, but still can’t believe it - was like dream…really hope they will release it all on dvd

*

Μόλις γύρισα απο οδοντογιαττρό και ακούω το pulling teath…ο πόνος άλλο πράγμα αλλά το solo του μακαριτη Cliff δεν υπάρχει…ποιός Trujillio και μαλακίες…

Metallica - Just a Bullet Away

No comment…κομμεντ etc :stuck_out_tongue:

Πολύ καλό και groovy κι αυτό…να περιμένουμε κάποιο ep ίσως? :-k

Ότι πιο κορυφαίο έχει γραφτεί.-

τι γκαντεμηδες που ειμαστε ρε γαμωτο και τα χανουμε αυτα 8O

+2112

Και σε παω οσο στοιχημα θελεις, οτι ακομα και εδω να ερχονταν, και να επαιζαν απανωτα 4 μερες με ολα τα ΕΠΗ να σε κοπανανε το ενα μετα το αλλο, ΠΑΛΙ θα βρισκονταν καποιοι να κραξουν…“παιδια το μπασο ηταν ενα ντεσιμπελ πιο ψηλα απο τα αλλα οργανα”…“παιδια οι μεταλλικα ξεπουληθηκαν”…και αν φανταστεις οτι αυτα τα λαϊβ
που εκαναν τωρα, ειχαν εισητηριο γυρω στα 10 $ τη μερα και καλα στο κλιμα των εισητηριων που ειχε η μπαντα οταν πρωτοξεκινουσε και επαιζε σε μικρα κλαμπακια ξερω 'γω…μια τετοια περιοδεια θα γαμουσε συμπαντα…αλλα life is life…και με τετοιες κινησεις απο αυτο το γκρουπ, ανεβαινουν σαν καλλιτεχνες πιο ψηλα στην αντιληψη μου και θελω ακομα πιο πολυ να τους δω λαϊβ…

Ε μαλάκα τώρα

Παρα πολυ καλα και τα δυο κομματια που βγαλανε απο αυτα που ξεμειναν απο το D.M… Λογικα θα βγουνε και τα Shine και ισως και το το Shadow of the cross?

Πραγματικα και τα δυο τα ακουω συνεχως … Θα θελα με το καινουριο βεβαια να αλλαξει αυτο ο ηχος του D.M γιατι κατανταει κουραστικος …

19.81$ οι 4 μέρες παρακαλώ…