Μetallica

Δεν αποκλείεται με τη φόρα που έχουν πάρει. :smiley:

Πάντως, εδώ δεν μας έδωσαν τη χαρά να ακούσουμε το No Leaf Clover καθώς πρέπει σε studio εκτέλεση, για τα απομεινάρια του Death Magnetic θα «κλαίμε»;

:x:x

γάμησε το 4 horsemen.

το σέτλιστ απλά απίστευτό.πρέπει να βγεί σε dvd όλο το 4ήμερο και για εμάς τους άτυχους που δεν πήγαμε.

metal militia με mustaine

Περα απο οτι ολα φαινονται εκπληκτικα να πω μονο δυο απουσιες που μου εκαναν εντυπωση…

Που δεν επαιξαν το Whiplash καμια μερα και οτι δεν εμφανιστηκε μαζι τους ο Lemmy.

δεν το λεω ως γκρινια απλα ως παρατηρηση…

@ Tour in Europe
@http://www.youtube.com/watch?v=aD0ldCw_N0I

το παίξανε.εσύ το ποσταρες κιόλας το σέτλιστ.

8O8O8O

Δεν είμαι και κανας τρελός φανμπόης ξερω γω,αλλά πραγματικά θα γούσταρα τρελά να δω αυτά τα events έστω και σε dvd.Μακάρι να βγουν και μακάρι ως τότε να χουμε λεφτά να περισσεύουν ώστε να τα πάρουμε.

Μαλλον δεν το εθεσα καλα . Εννοω να το επαιζαν με τον Mustaine … αλλα σιγουρα ειμαι καμμενος ουτε που θυμαμαι τι ποσταρω!

Αλλη μια παρατηρηση : Ολοι φαινονται χαρουμενοι αλλα ειδικα ο Hetfield δευτερη εφηβεια ρε πουστη μου!!! Αθανατος! και τωρα που το σκεφτομαι και ο Flea ειναι μια απουσια !

4πλο DVD ΤΩΡΑ! Have my money, please!

sabbath ρε cunts.!

[B]w/ Geezer Butler - Sabbra Cadabra[/B]

[B]w/ Ozzy and Geezer - Iron Man/Paranoid[/B]

*ο οζζυ δεν θυμάται μισό στοίχο…κλασικα τους διαβάζει

Καπου στην Ιταλια ητανε και εκανε βολτες…Μην λεμε καθε ονομα που θελουμε…
οσοι μπορουσαν/ηθελαν/ηταν διαθεσιμοι ηταν εκει:wink:

Ο Flea γιατί είχε θέση εκεί;

[B]w/ Mustaine, Grant and McGovney - Hit the Lights[/B]

…και η φωνή του θυμίζει σκηνικά Children of the Grave το '05 @ Μαλακάσα…:frowning:
Μάλλον δεν έχει αρχίσει ακόμη την προετοιμασία για το παγκόσμιο τουρ…

Εντωμεταξύ, ο James έχει ρέψει ε ! Αδυνάτισε πολύ ρε, τί έγινε, τού έβαλε χέρι η γυναίκα ?

Πάντως, ΠΡΕΠΕΙ να τις κυκλοφορήσουν σε dvd όλες αυτές τις συναυλίες !
Αν και οι εκτελέσεις δεν είναι και άψογες (κρίνοντας από youtube πάντα), οι συναντήσεις είναι ιστορικές.

στο τέλος το σκίσανε το κομμάτι.γι’αυτό κοιταζε περίεργα ο hammett.

οικονομική κρίση στην ευρώπη και metallica
[B][U]http://www.classicrockmagazine.com/news/metallica-no-more-euro-tours-after-2012/[/U][/B]

λέτε οι συναυλίες να αποφασίζονται με αυτόν τον τρόπο απο δω και πέρα ?

[SPOILER]και για να γίνω λίγο καυστικός : άλλη μια φόρα βλέπουμε την “πολύτιμη” συμβολή των manager στην μουσική.[/SPOILER]

άσχετο το Beyond Magnetic μου άρεσε αρκετά…
hate train \μ/

Κάπου είχα διαβάσει, νομίζω σε συνέντευξη του ίδιου, πως θα πήγαινε και ο Brian May, αλλά προφανώς δεν μπόρσε.

O Flea ειχε θεση γιατι ειναι πολυ φιλος με τους Metallica. Δεν το ειπα σαν γκρινια βρε φιλε μου gore. το λεω σαν συμμετοχη που θα θεωρουσα σχεδον σιγουρη. Οχι οτι εκανε η μια ή η αλλη πλευρα ναζακια.

Και ναι και εμενα μου αρεσε πολυ το Beyond magnetic αλλα θα συμφωνησω με ενα φιλο που ειπε οτι στο καινουργιο οποτε με το καλο κυκλοφορησει να αλλαξουν τον ηχο τους γιατι ειναι καπως κουραστικος.

Ε όλο και κάτι θα βγει σε dvd να δούμε κ μεις οι πεινασμένοι, δε μπορεί 30 χρόνια είναι αυτά δεν παίζει να μην το βιντεοσκόπησαν.
Επίσης ευχάριστη έκπληξη τα ακυκλοφόρητα, είναι καλά κομμάτια.

Πάντως το Beyond Magnetic EP κυκλοφορεί σήμερα στο iTunes. Κρίμα θα ήταν μια καλή Χριστουγεννιάτικη αγορά αν το έβγαζαν σε cd και πέταγαν και την διασκευή του Remember Tomorrow που ηχογραφήσανε την ίδια περίοδο…