Μαλλον δεν καταλαβες, ειχες πει για 2 ονοματα που βρισκονται σε περιοδειες στην Ευρωπη…Οπως ειπαμε οσοι μπορουσαν και ηταν εκεινο το διαστημα στην Αμερικη , πηγαν. Απο τις συμμετοχες που μου εκαναν εντυπωση για το ποσο οπτικα εχει αλλαξει ηταν αυτη…
Beavis and Butthead (Mike Judge) Aerosmith Green Day Kid Rock Slash Lemmy Brian May Jimmy Page Tom Morello Ray Burton Michael Schenker Sammy Hagar Rodrigo y Gabriela Chris Jericho Kerry King Flea
Eιδα σημερα τα βιντεακια απο τις εμφανισεις των guests και πραγματικα ποσο ανελεηταν γαμει η παρουσια James-Mustaine-Newsted στην ιδια σκηνη?Κωλοφαρδα αμερικανακια:p
Εχω πολυ καιρο να γραψω, αλλα εχω λιωσει απο οταν πηρα αδεια απο το Ναυτικο για γιορτες τα βιντεακια των Metallica απο τα επετειακα 30th Anniversary Show… Ειναι κατι που μια ζωη θα λυπαμαι που δεν το εζησα, μοναδικες στιγμες σε καθε σοου, guest καλεσμενοι, κομματια που παιζονται σπανια, ακυκλοφορητα και πολλα αλλα, οι Metallica γιορτασαν τα 30α τους γενεθλια με τον καλυτερο τροπο. Γνωρισα μια μερα τυχαια στο Metal Era εναν κυριο που τους ακουει απο οταν το '83 και ειχε παει στα live αυτα και εκανε σαν μικρο παιδι οταν μου ελεγε τι εζησε και τι ενιωθε… Αυτο νομιζω τα λεει ολα, ευχομαι να βγει καποιο επετειακο dvd να το ζησουμε και εμεις με καποιο τροπο αυτο το μαγικο 4ημερο…