Μetallica

[I]Εν μεταξύ ο ντράμερ του γκρουπ, Lars Ulrich δήλωσε στο Rolling Stone για το νέο τους άλμπουμ ότι επεξεργάζονται περίπου 7-8 τραγούδια που δουλεύονται αυτή την περίοδο και δουλεύουν κυκλικά. Επίσης ο κιθαρίστας Kirk Hammett στο ίδιο περιοδικό δήλωσε ότι το “Death Magnetic” ήταν η λογική συνέχεια του “?And Justice For All” οπότε το επόμενο album θα ακούγεται σαν ένα πολύ βαρύτερο “Black Album” και δεν θα είναι τόσο πολύπλοκο όσο το προηγούμενο.

Πρόκειται για μια πιο heavy εκδοχή αυτού που κάναμε στις αρχές των 90’s.[/I]

Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην λες.:roll::stuck_out_tongue:

Αυτά που λέει ο Lars και ο Kirk, για μένα, ακούγονται θετικά.
Αφενώς ότι δουλεύουν (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον), σε λίγα τραγούδια και όχι όπως στο DM με καμία 30αριά τραγούδια από τα οποία επέλεξαν τα 10.
Αφετέρου ότι πάνε σε πιό απλές δομές. Στο DM (αλλά και στο Beyond Magnetic) η μόνη αδυναμία που βρίσκω είναι τα μακροσκελή τραγούδια που τραβάνε σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο απ’ ότι πρέπει.

Οψόμεθα 8)

το σιγουρο για μενα ειναι οτι θα ειναι σε μεγαλη διαρκεια τα τραγουδια
δυσκολα θα γραψουν μικρα σε μεγεθος

Beyond Magnetic Released on CD

http://www.metallica.com/news/20120103-news.asp

“When people talk about the old stuff, they think ‘Justice’,” Ulrich tells Rolling Stone. “But look at ‘Harvester Of Sorrow’ on that album. It’s a fairly simple five-minute song. And ‘Fuel’ [on 1997’s ‘Reload’] is an absolute scorcher live. Right now, I’m thinking shorter, more to-the-point.”

http://www.metallica.com/photo-gallery/obey-your-master-photos.asp
http://www.artistdirect.com/entertainment-news/article/feature-obey-your-master-art-tribute-to-metallica/9867388

Ξάνα οι Metallica στο sonisphere!!! Μακάρι να μας κάνουν την τιμή να έρθουν και απο εμάς!

:-k θα παιξουν σε κανένα θέατρο, σε κανένα βουνό(ή θάλασσα? βρε λες?), ή σε κανένα διαστημικό σταθμό? :stuck_out_tongue:

Ελα ντε;;;Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω που θα παιξουν!!!

Kαι σε φυλακες, και σε ερημο και ξερω εγω που!
Μαλλον καλα λες, θα ανακaλυψανε εξωγιηνη ζωη και θα τους μαθει η Γη μουσικη στελνοντας του Metallica!
Live on Mars!

Μαλλον στο Σαιρ (χωρα τον χομπιτ) θα παιξουν.Στα φωνητικα μαζι με τον james θα ειναι ο Φροντο και στα drums ο Γκανταλφ :stuck_out_tongue:

Ε τον Gandalf τον κοβω για καλυτερο ντραμερ απο τον Ulrich :stuck_out_tongue:

Χαχαχα! Καλή φάση θα έιναι μια περιοδεία σε clubs. Metallica στο Gagarin ας πούμε…θάνατος!

Θα γινουν σκηνικα οπως στο ποδοσφαιρικο αγωνα της Αιγυπτου σε τετοια περιπτωση.

θα παει ενας μάγκας ελληνας, θα πάρει ολα τα εισιτήρια και μετα θα τα βλέπουμε 300-350 ευρο.

Όντως, και 10 μέρες σερί να παίζουν απέξω θα υπάρχει κόσμος…

και τι ωρα ειναι αυτο το 11am pst στην ελλαδα?
(πωωωω…ποτε δεν τα εμαθα αυτα.βαρετα…[-X)

κινα εχουνε παιξει?

Google it! :stuck_out_tongue:

Επειδή το έψαξα, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι 21:00 ώρα Ελλάδας.

ναι…:lol::lol::lol: εγω που το κοιταξα υποτιθεται…το βρηκα 14:00 το οποιο λογικα κ μονο δεν το πιστεψα…οποτε το 21:00 μου κανει!θενκς

[SPOILER][/SPOILER]