Μetallica

Master πρωτο για μενα . αλλα οπως ελεγα παλια οταν με ρωταγανε “ποιο ειναι το καλυτερο Album των Metallica?” απαντουσα το “…And Justice of Puppets”:stuck_out_tongue:

Η φωνη του hetfield δεν νομιζετε οτι εχει χαλασει καπως? Οκ περνανε κ τα χρονια αλλα δεν ειναι μεγαλος.

Πιστευω οτι απλα εχει γερασει, οπως πολλων η φωνη… Βεβαια, ποτε δεν ηταν τραγουδιστης, ωστε να μπορει να μπορει να τη βελτιωσει καπως… Εμενα μου αρεσει παντως… Διοτι, αυτο που γουσταρα στον Hetfield ειναι η χροια του, και αυτη ειναι αναλλοιωτη!!

Βασικά δεν είναι και το ΤΟΠ έβερ συγκρότημα… γούστα είναι αυτά … αλλά είναι ΘΕΟΙ!!!ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

:-s :-s :-s

Ειλκρινα με μπερδεψες…

Διάλεκτος Μήλου?:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

Eτσι εξηγειται δηλαδη ε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ειναι το κορυφαιο συγκροτημα στο χωρο του μεταλ!!τελεια και παυλα!!βγηκανε σε εποχη που ειχε ηδη καθιερωθει το μεταλ και ομως ξεχωρισανε.προσδιορισανε το μεταλ στα χρονια που ακολουθησε.βγαλανε ενα αλμπουμ που συγκαταλεγεται αναμεσα στα top selling albums ολων των εποχων!πανω απο μουσικοι παραμεινανε οπαδοι,οπως εγω,εσυ και ολοι μας,παιζοντας ακομα και σημερα διασκευες στα λαιβ τους.τι αλλο??

Χιχι σόρρυ κι εγώ μπερδεύτηκα :stuck_out_tongue:
Εννοούσα ότι στο πολ θα μπορούσε να μπει και μια άλλη επιλογή…
δεν είναι και το καλύτερο συγκρότημα έβερ δεν ξέρω βασικά…
αλλά για μένα είναι από τα κορυφαία…
Καταλάβατε? :stuck_out_tongue: :smiley: :lol:

Προσπαθουμε…:stuck_out_tongue:

@signal-05: Μια χαρα τα ειπες… Δεν υπαρχει τιποτε αλλο…:wink: 8)

2 ειναι για μενα τα κορυφαια.master of puppets και and justice for all αλλα θα ψηφισω master of puppets λογω του θεου cliff αλλα και γιατι εχει κομματαρες(master of puppets,damage inc.,disposable heroes,sanitarium,BATTERY,orion)

Με σειρά προτίμησης:

1. Master of Puppets
  2. Ride The Lightning
  3. And Justice For All
  4. Kill’em all
  5. The Black Album

εντιτ: αν μου βαζες το μαχαιρι στο λαιμο σιγουρα …And Justice for All! :metal:

Δεν γινεται να το λες αυτο…απλα δεν γινεται :stuck_out_tongue:

Μεταλλικα ειναι μαζι με maiden τα περισσοτερο δυσκολα συγκροτηματα στο να ξεχωρισεις ΕΝΑ αλμπουμ τους. Και οι μεγκαντεθ μπορει ας πουμε να χουν πολλα καλα αλλα λες πχ rust in peace

edit: σορρυ για το νταμπλ ποστ…ξεχνιεμαι…:frowning:

απο που ακριβως το συμπεραινεις αυτο?

Εγω αν και μου ειναι δυσκολο να ψηφισω και οτι και αν πω θα το μετανιωσω μετα θα ψηφισω kill em all απλα γιατι εχει 2 κομματαρες seek and destroy και whiplash.Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις εννοειται οτι μεχρι και το and justice δεν ξεχωριζω κανενα.

ride the lightning λόγω της θεματολογίας του αλλά και για τα φωνητικά…
και μην ξεχνάμε creeping death και fade to black…

Απ’ το οτι δυσκολευομαι να ξεχωρισω ενα αλμπουμ τους.

Mπα δεν νομίζω το And Justice For All να είναι το κορυφαίο τους.Μπορεί το πιο ποιοτικό τους.Αλλά όταν θα σου πει κάποιος τι είναι Metallica δεν θα του πεις"άκου το …And Justice For All"

Γιατι οχι?:-k