Μetallica

Χρονια τωρα αλλα τον αγαπαμε γιατι αυτος ειναι το μυαλο των Metallica ακομα και τις παπαριες του…

Επίσης μεγάλη βελτίωση στα φωνητικά του Rob (και απ όσο άκουσα στο Udine και στα βίντεο που είδα από την περιοδεία).

Όσον αφορά το αλμπουμ, με τόσες εκατοντάδες ιδέες και την τελειομανία του Lars, το βλέπω για το νέο έτος. Λογικά από Σεπτέμβρη-Οκτώβριο θα μπουν στο στούντιο.

γιατι να ειμαστε τοσο γκαντεμηδες και να τα χανουμε ολα αυτα? :frowning:

εκτος τον αποπανω :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/news/Kunigi_thisaurou_etoimazoun_oi_Metallica/12910/

http://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-lt-rog

Εδω ζωντανα η σημερινή εμφάνιση!!

Και τώρα είμουν έτοιμοσ να μπω να το ποστάρω! :stuck_out_tongue: ΧΑΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Βγαίνουν σε μία ώρα από τώρα αν δεν κάνω λάθος στη μετατροπή;

Ναι σε καμια ωριτσα…

Νομιζα οτι 19:30 που ειναι η ωρα να βγουν ειναι στη 1:30 για Ελλαδα αλλα μολις τελειωσαν οι Evanescence οποτε να κανουν και μια ωρα να ανεβουν στη σκηνη μου φαινεται πολυ…

Παιδια πως ανοιγουμε το αρχειο metallica.ics για να δουμε το live??

Σε λιγο!!!

Κολλαει αρκετα στο δικο μου το πισι παντως. Σε φαση που να μη παλευεται.

εμένα παίζεται.
το απολάμβανω από το κρεβατάκι μου πάντως. αξιοπρεπέστατος.

Εγω δεν εχω κανενα θεμα… Λιγο μπορει να κολλαει η εικονα αλλα κατα τα αλλα ειναι super οπως και οι ιδιοι οι Metallica !

καλα αφου δεν την παλευουν τι πανε να παιξουν λαιβ?
χαλια μαυρα

Ψιλοείναι σε φόρμα γενικά αυτό τον καιρό ή μου φαίνεται;

τέλειος συγχρονισμός ;p

αφού μπαίνεις με χιτ δε λαητς ρε πούστη, συνέχισε έτσι

8O:eek:

εχουν αρχίσει να χαλανε την εικονα τους γαμωτο. ο χαμμετ φταιει περισσοτερο γι’αυτο.
προσπαθούνε να κρατήσουν τη φόρμα τους πάντως. ο τρουγίλλο συντελεί στο να καλυτερεύει την εικόνα τους όσο μπορεί.
πάντως δεν νιώθω άτυχος που δεν είμαι σ’αυτό το λάιβ. ίσα ίσα που προτιμώ να κοιμηθώ οταν τελιώσει.

ποιός τρουγιλο ρε με τα κοτσιδάκια

ποιος Hetfield ρε με κοντά μαλλιά [-X

υγ: είναι υπερβολή να πούμε πως είναι ο καλύτερος Hetfield από το Load και μετά;;;

Οπως εχουν γραψει και σε μια φωτογραφια στο milanicachannel αυτος ειναι ο Benjamin Button !