Έτσι όπως το πάνε γύρω στα 70
Να μας ζήσει να τον χαιρόμαστε!!!
[B][U][SIZE=“3”]AΣΟΒΑΡΟΣ FOR LIFE!!!
[/SIZE][/U][/B]:D:D:D
Χρονια πολλα στον αρχοντα james!!!Mικρος ειναι ρε και εχει πολλα να δωσει ακομα!!!
χρονια πολλα αρχοντα
ΓΙΑΤΙ να μην παίζουν όλο το σόλο-τεχνικό κομμάτι αυτού του έρμου κομματιού??? (εξαιτίας των γούστων μου, όταν σκέφτομαι metallica το πρώτο που περνάει από το μυαλό μου είναι το ριφ του blackened)
Χρόνια Πολλά στον άρχοντα!! Στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ότι τον ενδιαφέρει και δουλεύει τη φωνή του. Μπορεί να έχει χάσει την παλιά του χροιά, αλλά δουλεύει το θέμα του τσαμπουκά. ΜΠΡΑΒΟ James! Δεν έχει να αποδείξει τπτ και ενδιαφέρεται να διορθωθεί (μετά το 4:43 όλα τα λεφτά)
Η διασκευή στους Purple:
Κλασσικά, μετά το 3ο λεπτό βάζουν το προσωπικό τους στίγμα. Και ο James εξαιρετικός
Στο studio γρήγορα, σε τρελή φόρμα η μπάντα!
αγαπάμε james
Όπως το περίμενα! Ο Hetfield τραγουδάει με ψυχή άρα η διασκευή τα σπάει. Μπράβο στα αγόρια!
Εμένα δεν μου άρεσε η φωνή…
Μου άρεσε όμως πολύ η προσέγγιση και το τέλος του κομματιού.
ελα ρε. κλασικός γλυκούλης james
Βασικά μου φαίνεται πως προσπαθεί να πάει πιο ψηλά τη φωνή του…Μάλλον να κάνει πιο ψηλή τη χροιά,δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά.
Η αλήθεια είναι πως την είχα φανταστεί αλλιώς την ερμηνεία του,πιο “βαθειά”, δεν ξέρω:? .Τα σχόλια από κάτω επικά. Ο ένας ο κλασσικός βλαμμένος που κοιτά τα likes/dislikes.
Ένας λέει πως του έφερε metal tears.
Και ο πιο γραφικός
¨That’s the best cover of all fucking time in the history of the fucking humanity!"
χααχα.μεταλαδες. τι να πεις
Δεν μου άρεσε καθόλου… Νομίζω ότι καταστρεψανε όλη την αισθητική του κομματιού!!! Δεν ένιωσα τίποτα ακούγοντας το… Μέχρι κ το σόλο άψυχο τελείως!!!
O Kirk κατι κανει.Ο Lars απο την αλλη…
Μου άρεσε η διασκευή. Ο ήχος μου θύμισε και λίγο από εποχή load/reload και αναπόλησα
Των Maiden θα είναι η καλύτερη από όλες…το ξέρουμε!
μια χαρα ειναι η διασκευη
Αστεία φωνή.
Γενικα δεν μ’αρεσε καθόλου,αλλά αυτο νταξει,ειναι προσωπική γνώμη
Το ακούσαμε κι αυτό επειδή είμεθα φανς αλλά…
[SPOILER][/SPOILER]