Μetallica

Καλά αυτό εννοείται!!! :stuck_out_tongue:

πάντως αντικειμενικά δεν είναι καλή η διασκευή!!!

εντιτ: και η αλήθεια είναι ότι μου προκάλεσε έκπληξη γιατί οι μεταλλικα ότι κ να έχουν διασκευάσει το έχουν κάνει καλά!!!

Γιατί τραγουδάει έτσι ο Hetfield??? ΦΑΚ εγώ ήθελα βαθιά, μπάσα φωνή, όχι να προσπαθεί να το κάνει σε στυλ Gillan… :confused:

Αδιάφορο, άχρωμο, άοσμο μέχρι εκεί που “αγριεύει”, μετά απλώς το έκλεισα.

δεν μαρεσει η φωνη του james τοσο.
Δεν ειναι το στυλ του

:dunno:

χαιρε ροκιν αθανατο

Μηδεν η διασκευη. Απλα δεν.

Φίλε, πέρα από την ειρωνία και τα emoticon μπορείς και να τεκμηριώσεις την άποψη σου.
Δεν το λέω μόνο για τη διασκευη, που μου άρεσε πολύ, αλλά για τη συνολική παρουσία της μπάντας το τελευταίο διάστημα.

Όσο για τη διασκευή, για την οποία και προφανώς αναφέρεσαι, ήταν η “δύσκολη” επιλογή, σε ένα τραγούδι που όλοι έβρισκαν αταίριαστο και η μπάντα το έβγαλε μία χαρά. Και το χαρακτήρα της έβαλε και τα φωνητικά του Hetfield ήταν μιά χαρά (για εμένα, άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη) και τα lead του Kirk μου άρεσαν.
Στο μόνο που έχω ένσταση είναι τα πολλά γεμίσματα του Ulrich με snare. Αχρείαστο.

Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και γούστα. Σε άλλον αρέσει η διασκευή μετά το 3ο λεπτό που είναι πιό “Metallica”, εμένα μ’ αρέσουν τα ψηλά φωνητικά, σε άλλον δεν αρέσει τίποτα, άλλος τη βρίσκει σαν την καλύτερη διασκευή που έχει γίνει ποτέ.

Βάλε άλλο ένα εμότικον τώρα…

Εμένα προσωπικά δεν με τρέλανε η διασκευή… Θεωρώ πως διαλέξαν λάθος κομμάτι! Ο James προσπαθούσε να δώσει λύπη στην φωνή αλλά δεν του βγήκε και τόσο καλά! Επίσης, το κλάμα που προκαλέι το σόλο του Blackmore δεν μπορεί να το πιάσει κανείς άλλος!! Όποτε την θεωρώ μια μέτρια διασκευή! Αν παίζαν κανά smoke on the water θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα πιστεύω!

Eντάξει όμως το Smoke on the water θα ήταν η εύκολη λύση για τους Metallica, και αυτοί συνήθως παίρνουν τον δύσκολο δρόμο. Μια χαρά είναι η διασκευή απλά εγώ προτιμώ να ακούσω καινούρια δουλειά τους και αυτή η διασκευή δεν θα καλύψει το κενό.

μετρια η διασκευη.

:dizzy:

Δεν εχει σχεση με το αν ειναι καλη η διασκευη η οχι.Ποια ακριβως ειναι η ‘‘συνολικη παρουσια’’ της μπαντας το τελευταιο καιρο που δικιολογει αυτο που ειπες;Τα λαιβ,το καινουριο stage και μια διασκευη;Απλα το τελευταιο καιρο παιζει πολυ το ονομα τους με τα τουρς κι ολα αυτα,ε και οντας καβλωμενος φανμποις σκεφτηκες ‘‘να μπουν στουντιο τα παιδια να ξαναμαγεψουν μετα το Λουλου,τωρα που γυρναει’’.Το ιμοτ που εβαλα βεβαια σημαινει ‘‘δε καταλαβαινω που κολλαει αυτο’’ οποτε δε χρειαζοταν καν η επεξηγηση που ζητησες,ενα ιμοτ ισον πεντε λεξεις.

Συνολική παρουσία εννοώ τον τελευταίο χρόνο.
Και φυσικα εννοώ την απόδοση τους στα live μέσα σε αυτά.
Έχω παρακολουθήσει τις περισσότερες περιοδείες τους τα τελευταία χρονια και σε τόσο καλή κατάσταση -ειδικά ο Hetfield- δεν ηταν από την εποχή του load (προσωπική κρίση).

Και επειδη θεωρώ οτι στο dm τα φωνητικά δεν ηταν κ οτι καλύτερο, νομίζω πως αν βγάλουν αυτή τους τη φόρμα στο στούντιο, θα υπάρξει πολύ καλό αποτέλεσμα. Όπως επίσης κ να υπάρξουν πιο απλοποιημένές συνθέσεις, πράγμα που μετά την black album περιοδεία, πιστεύω πως θα συμβεί.

Αυτή ηταν η σκέψη μου. Ουτε fanboy-ληκι, ουτε αθάνατο rocking.

Η καλη κατασταση της φωνης του Τζειμς και το οτι κρατανε τα λαιβ σε ενα υψηλο επιπεδο(μικρη ενσταση εδω,μ’αρεσαν περισσοτερο το 10 που τους ειδα παρα φετος)δε μπορει να καθορισει το ποιον πιθανου δισκου(ενας καλος Τζειμς θα ειναι απλα ενα +),ειναι μια τελειως διαφορετικη διαδικασια.Τα τουρ και τις ανακοινωσεις και τα ανιβερσαρι και ολα αυτα πρεπει ετσι κι αλλιως να τα κανουν καθε καποιο καιρο για να μενουν στην επιφανεια,(σωστη)τακτικη ολων των μεγαλων μπαντων ειναι,δε νομιζω οτι μπορουν να βγουν οποιαδηποτε συμπερασματα.Αντι να κοιταξεις δηλαδη ολα αυτα,πιο λογικο μου φαινεται να κοιταξεις τι γραψανε πιο προσφατα για να μιλησεις για μελλον και δισκο.Τεσπα.

Πέρα από κάποια Riff στο lulu δεν έχουν γράψει κάτι για να κρίνουμε.

Τα live νομίζω δίνουν καλή εικόνα για το πως θα κινηθεί η μπάντα. Η επετειακή περιοδείαγια το master εγινε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του dm.
Τα ίδια προβλήματα που είχαν στα live, βγήκαν και στο άλμπουμ. Κυρίως δηλαδή τα φωνητικά (πέρα από την παραγωγή και κάποιες συνθέσεις που ηταν περισσότερο μακροσκελείς απ οσο χρειαζόταν)

Αντίστοιχα τώρα θεωρώ καλή συγκυρία που μπαίνουν στο στούντιο μετά από τόσο καλή περιοδεία (που προσωπικά φέτος μου άρεσαν περισσότερο από τις 2 τελευταίες χρονιές που τους ειδα, γουστα ειναι αυτά!).

Ο τελευταιος τους δισκος ειναι το DM (που σπερνει) και οχι το Lulu. Αρα ναι, σε σχεση με την τελευταια τους ηχογραφηση σε μια χαρα φορμα ειναι.

Μην ξεχνάμε και τισ κομματάρες του Beyond Magnetic ε!

…σωστός:):!:

Ωραίο πράγμα να αγαπάς τη δουλειά σου

:stuck_out_tongue:

Ακουσα το [I]Hell And Back[/I], δεν είναι κακό τραγούδι αλλά ακούγεται πολύ αυθόρμητο και περισσότερο σαν τζαμάρισμα, ένα συνοθήλευμα από ιδέες που τους είχανε μείνει. Νομίζω ότι πέρα από την παραγωγή που τους έχει καταρρακώσει εδώ και 10 χρόνια, αδικαιολόγητο για μένα να το επιτρέψουν 2 κορυφαίοι μουσικοί σαν τους Ulrich και Hetfield, τα 2 συνθετικά μυαλά της μπάντας, το χουνε χάσει και συνθετικά. Το Death Magnetic έχω να το ακούσω πάνω από 3 χρόνια ολόκληρο, δεν θυμάμαι καν τα κομμάτια.
Οπως και να χει, είναι αιώνιοι έφηβοι, η κορυφαία μπάντα του σύμπαντος, και πάντα θα τους ακούω…Μέχρι και το St. Anger, γιατί όχι.

Γιατί το St.Anger είναι μάπα, γι’ αυτό όχι :p.