Μetallica

Tεραστια μπαντα ρε πουστη μου !

και τεράστια εταιρεία θα ελεγα… οχι με κακό τρόπο

καλα ναι ενταξει προφανως. Το τεραστια μπαντα δεν το ειπα επειδη εδωσαν ενα ελευθερο Live. Αλλα για το πως ακουγονταν σχεδον 30 χρονια πριν…
Και επισης περα απο καποια χοντρα λαθη εχουν ακομα ενα attitude …for the boys, αν με πιανεις. :wink:

Προσωπικα γουστα βεβαια ειναι αυτα. Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουν ολοι.

Και η κίνηση όμως είναι εξαιρετική! Έχουν κάνει λάθη αλλά τα δίνουν όλα για τους fans, να λέμε και του στραβού το δίκιο.

αα.οκ. you foul τότε…:stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω αν είναι το “καλύτερο”,αλλά το black album είναι από τους πρώτους δίσκους που άκουσα τυχαία και κόλλησα με αυτήν την μουσική για χρόνια,ήταν η “πηγή του κακού” που με έκανε να θέλω να ασχοληθώ όλο και πιο πολύ,οπότε έχει κάτι αυτός ο δίσκος.

Καλά ρε, προτιμήσατε το δεύτερο setlist για το …Whiplash και το …Sanitarium :lol:; Το πρώτο είχε το έπος TURN THE PAGE, τέλος.

Απλά όσο τέλειο και αν είναι το turn the page δεν παύει να είναι διασκευή.

ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ!!![SIZE=“4”][COLOR=“Black”][/COLOR][/SIZE]

Όσοι εχουν μωρα θα το εκτιμήσουν…

Χεχε με αυτά θα μεγαλώσει το παιδί μου!!!

:cry::cry: ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΟΛΑ ΡΕ

Ωρεμαναμ!!!

Ναι αυτο ειπαμε και πιο πριν. Το ανεβασαν οι Metallica (η εταιρεια Metallica) στη μνημη του Cliff πριν απο 5 μερες. Και πραγματικα ακους απο τοτε ποσο ΜΠΑΝΤΑΡΑ ηταν ειναι και θα ειναι !

THE FOUR HORSEMEN RIDE !

Τι να λέμε τώρα…

Ακουγονται λες και κατεβηκαν σε αυτο τον κοσμο για να τον φανε !

Σωστός! Και τι δεν θα έδινα για να ήμουν εκεί!

Δινουν αλλο ενα free download…

Check out another free download from LiveMetallica.com. It’s a show from Middletown, NY recorded during 1994’s Summer Shit tour. http://bit.ly/Middletown94

Απο την ιδρυση τους ηταν τεραστια μπαντα, απλα στην πορεια το εμαθε ολος ο κοσμος… Κατεβαζω αυτα τα free download αυτη την στιγμη…

όλα τους είναι καταπληκτικά… απλά έχω ενα θέμα με το NOTHING ELSE MATTERS…!!!