[U]Quebec Magnetic Teaser Trailer[/U]
“How do you feel to be alive?” :roll:
Kαι γαμω φαινεται αλλα το εχουν παραχεσει με τα DVD απο την Death Magnetic promo tour.
Βεβαια παντα ποιοτητα σε ολα !
Όντως το χέσανε με τα DVD τα 3D και όλα αυτά, μάλλον δεν έχουν όρεξη (ή έμπνευση) να κάτσουν να βγάλουν καινούριο δίσκο.
αυτο ειναι το θεμα . Οτι η φαση με το 3D δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και ναι αυτο μπορει να εχει το ενδιαφερον του.
Οσο για την εμπνευση νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι εχουν πολυ ετοιμο υλικο αλλα υπολογιζε για του χρονου και αν…
Ρε ας βγάλουν όσα θέλουν. Παίξανε Escape & My Friend of Misery το καλοκαίρι και γενικά ολοκλήρωσαν το σετλιστ παίζοντας κάθε κομμάτι μέχρι το Black Album.
Ωραίο είναι να βλέπεις διαφορετικά σετλιστ, δεν είναι Maiden.
Στην τελική:
[U]We are Metallica…And this is why we do our best MATHAFUCKA…[/U]
[SPOILER]αυτές είναι ατάκες που θέλω να ακούω από τον Αμερικανόβλαχο Jaymz. Οχι are you alive, Metallica loves you κλπ[/SPOILER]
Αρχές 2014 είπε ο κοντός ότι είναι το πιο πιθανό, 5,5 χρόνια μετά το Death Magnetic. Όσο ενδιαφέρον και να έχει αυτό με το 3D εγώ θέλω καινούρια τραγούδια!! Ευτυχώς που υπάρχει και το Beyond Magnetic!
και καμια διασκευη θα ελεγα εγω !!! χα χα χα χα!!!
Εχει μεινει να παιξουν το Frayed Ends of Sanity το οποιο το βλεπω και αυτο να ερχεται σιγα σιγα !!!
Εγω ειμαι της αποψης να το βγαλουν οποτε γουσταρουν το καινουριο αλμπουμ, απλα να γαμαει οπως και το Death Magnetic.
Δικη τους δισκογραφικη τα παιδια και απο αυτη θα κυκλοφορησουν οταν ερθει η ωρα το νεο τους album…
Blackened Recordings Launches
November 30, 2012
We like to make it a point here not to bore you with the not-so-exciting business aspects of making and sharing music, but we’re so psyched about our new adventure that we just had to tell you about it as we officially launch our very own record label, Blackened Recordings.
Some of you, who have followed along throughout the years, are aware that in 1994 we renegotiated our contract with the Warner Music Group, which resulted in a joint venture with our record company for releasing all of our recordings including long form videos. Per that agreement, as of today we have taken ownership of all of our master recordings and Blackened Recordings will be the home of all of our current albums and videos along with all future releases including the December 10 release of the "Quebec Magnetic? DVD and Blu-ray.
You may have heard us say it once or twice or a thousand times before, but it’s always been about us taking control of all things 'Tallica to give you 110% on every single level every single time. Forming Blackened Recordings is the ultimate in independence, putting us in the driver’s seat of our own creative destiny. We’re looking forward to making more music and getting it all out to you in our own unique way.
http://www.metallica.com/news/blackened-recordings-launches.asp
…το αυτό κιεγώ:):!:
Και μόνο από το όνομα θα αξίζει το project !
http://www.youtube.com/watch?v=C-34Q0OdPQg&feature=share και τα μυαλά στα κάγκελα!
Εκπληκτικος ηχος στα νταμς και το ακουμε απο youtube…
Στο μεταξυ τωρα προσεξα οτι εχει μεσα τα 8 απο τα 10 κομματια του Death Magnetic…
η φωνή του james στην αρχή είναι λες και ειναι απο στούντιο…
*λαρς να τραγουδάει hide in your self… α ρε βλαμμενε…
Γιατι βλαμμενος ρε; Ειναι για ενα εκατομμυριο αλλους λογους αλλα για αυτο γιατι ;
χαχαχαχαχα. το λεω με τρόπο που το λεω και για μαστειν… αγαπω και τους δυο…οσο καμένοι και ξεροκέφαλοι είναι
Οντως… Και το καλυτερο ρυθμικο χερι EVEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR.
Τεράστιο συγκρότημα, τεράστιο τραγούδι, τεράστια εκτέλεση, τεράστια βυζγιά στο 2:45. Πάντως τη δισολία στη γέφυρα πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που την αποδίδουν τόσο γαμάτα.
απίστευτο!!!