Οτι ειδα απο λαϊβ ιν κεμπαπ σκοτωνει σε εικονα και ηχο και παροτι εχω τιγκαρει απο διβιδια τους (χωρις να 'μαι βαμμενος φαν), θα το παιρνα ανετα αν μου περισευε κανα ψιλο.
παιδια να ρωτησω κατι ασχετο.Τη monopoly των metallica μονο απο το site τους μπορεις να την παρεις?δεν την εχουν φερει πουθενα στην Ελλαδα?
και από amazon κλπ.
@shadowking ρώτησα κάποιον που ήταν στα live του Quebec για τα τύμπανα κ μου είπε πως η μόνη διαφορά είναι η ένταση τους. Δεν υπάρχει κάτι επανηχογραφημένο ή αλλαγμένο. Όπως κ στα φωνητικά και σε όποια λάθη έχουν γίνει.
επειδη ειχες παραπονο…
Phantom Lord
The Four Horsemen
Αυτά είναι! Το θέλω σε dvd με τέλεια εικόνα και ήχο…ΤΩΡΑ!
εγω τους θελω να ξαναρθουν και να βγαλουν dvd εδω
καλα δειτε ενα live του 95 πρωτα
καλυτερο ηχο να ειχε.
Δυστυχως το εχουμε δει και εχουμε κλαψει με τα κεφια που ειχαν. Ειναι secret gig πριν απο την πρωτη Headline εμφανιση τους στο Donington το 1995.
Κεφια και πρεζα στο φουλ !
Υ.Γ. Και μετα εβγαλαν το Load (Και Reload) και τους εκραζαν οτι φλωρεψαν … ε ρε γελια εκεινη την εποχη… (καλα ειχαμε και τον Lars με τον Hammett να ποζαρουν σαν αδερφες βεβαια και να ακουνε Oasis κτλ αλλα σκεψου ποσα στερεοτυπα διελυσε αυτη η τρελαμενη με την μουσικη Τετραδα… )
MOTHERFUCKA MOTHEFUCKAAAAAAAAAAAAAAA !
Μακράν το καλύτερο μαλλί του Hetfield!
Speaking to Metal Hammer magazine, the band’s drummer, Lars Ulrich, described the new music, saying “The stuff that we were banging out yesterday, it felt heavy, it felt energetic, it was loud, it was fast, it was rocking, it was crazy. The snare drum was on there and there were guitar solos, in case anybody was wondering.”
He added: “What we’re doing now certainly sounds like a continuation of where we left off four years ago.”
στην ίδια συνέντευξη στο αγγλικό Hammer λέει βέβαια πως -μάλλον- δε θα πρέπει να περιμένουμε το νέο αλμπουμ μέσα στο 2013, αλλά το ότι είναι στο στούντιο -επιτέλους- είναι ένα καλό νέο!
Τραγούδι από Newsted…
Δεν ειναι κακο αλλα οχι και αριστουργημα… Με το καλο να βγει ολο το Ε.P. να το ακουσουμε καλυτερα.
Καθόλου άσχημο. μη σου πω και καλύτερο απ’ότι έχουν κυκλοφορήσει οι Metallica τελευταία:roll:
εεεε καλα τωρα… δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο Death Magnetic (+ Beyond) αλλα ειναι οντως αρκετα καλο.
Το riff του φέρνει λίγο σε Metal Militia ή είναι η ιδέα μου;
Εμένα μου φέρνει σαν μίξη Motorhead με Testament, ειδικά τα φωνητικά. Δεν τρελάθηκα κιόλας.
καλο ακουγεται!!!
Γατόνι ο δικός σου, τα θυμάται μετά από 3 χρόνια!!
Εσύ δηλαδή δε θυμάσαι οτι στην Αθήνα πχ πριν 3 χρονια τα σκατωσε στο one; :lol:
Πριν 2-2.5 χρόνια ίσως
Τα σκάτωσε, δηλαδή; Δεν το θυμάμαι :-s