Μetallica

Εεεε καλα δεν ειναι δυσκολο να ακουσεις τι εκαναν σε οποιαδηποτε συναυλια.

Αφου κυκλοφορουν ολα τους Live Μετα απο καμια εβδομαδα μεσα απο το livemetallica.com

Αλλο αυτο κι αλλο να λες οτι το θυμασαι ρε.

Προσωπικά μιά χαρά θυμάμαι :slight_smile:
Στην Αθήνα σκότωσε το One ο Lars + το BBS που είπε ο James “we haven’t rehearsed that” για να το καλύψει.
Δεν είναι παράξενο να θυμάσαι την απόδοση μίας μπάντας σε ένα show.
Ειδικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη σου μπάντα.

Δεν μπορω να πω οτι το quebec magnetic προσθεσε κατι περισσοτερο απο τα προηγουμενα DVD που εχουμε δει,με εχουν καλυψει τα Mexico,Francais Pour Une Nuit,η παρουσια στο Big 4.

ωραία live όλα αυτά.αλλά οταν θέλω να θυμηθώ παλιές καλές στιγμές βάζω seattle 89.

Ε ναι ρε πόιστ!!

H Aληθεια

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το Κίμπεκ Μαγκνέρι γιατί είναι και σε κλειστό χώρο. Και ευτυχώς που υπάρχει και το δεύτερο DVD που έχει όλα τα γαμάτα τραγούδια 8).

Κουλος ξε-κουλος Χρονια Πολλα Lars !!!

επισημο ειναι?

Παρε να’χεις !

ένα απόσπασμα της συνέντευξης τους στο Kerrang

For 2013:

James; “We want to try different things in 2013. I’d say the 3D movie is the biggest thing on our plate. We want people to be able to get it and understand it and that it won’t be a flash in the pan; something a little more cult-oriented. And obviously, working on the next record, writing the best stuff possible, different kind of stuff - it’ll be a mix of old school and looking forward.”

Lars (by end 2013); “I’d like to be able to talk to you and tell you that we’ve written the next Metallica record, and tell you that we’re at least a good deal of the way through recording it. We’re going to Rock in Rio and there’s also of couple of things in the pipeline. It’s kind of part of the Metallica DNA to throw ourselves out into the unknown. it’s fun and also a luxury to be able to do it and never have to play it too safe. We’re still riding high”

και το profil του James στο Instagram για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται: http://statigr.am/papa_het_

http://www.classicrockmagazine.com/news/ulrich-metallica-3d-movie-project-influenced-by-led-zeppelin/

Επιρροη για την 3D ταινια το “The Song Remains the Same” των Led Zeppelin !

Αυτό το πήρε κανείς πρέφα; Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα τελευταία Metallica…

Είχε ποσταριστεί μερικές σελίδες πριν αλλά μόνο audio. συμφωνώ μαζί σου, (το είχα πει και πιο πριν) και μένα μου άρεσε πιο πολύ από τα τελευταία metallica.

Εγω παλι δεν το βρισκω καλυτερο απο Death Και Beyond Magnetic. Σαν συνολο μιλαω…

Εντάξει ένα μέτριο κομμάτι είναι ας μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, αν ήταν στο Death Magnetic για παράδειγμα θα ήταν το χειρότερο του δίσκου.

Aν στα τελευταια Metallica εχουμε στο μυαλο μας μονο το St. Anger ΟΚ ειναι ισως πιο στρωτο, πιο Metal , πιο…του Jason. ετσι κι αλλιως ειναι δυσκολο απο ολες τις αποψεις album το συγκεκριμενο …

Αλλα με οτιδηποτε αλλο και να συγκρινεις καλυτερο δεν το λες. Αν π.χ. σε καποιον δεν αρεσουν 2-3 κομματια απο την δουλεια που εκαναν οι Metallica το 2008 ειναι ακριβως σε αυτο το επιπεδο.

Γιατι τουλαχιστον τα 5 απο τα 10 του D.M. και τα 2 απο τα 4 του B.M. ειναι παρα πολυ καλα…

Πάντως ακούγοντας το ep του Jason έχω να πω πως δεν είναι thrash, αυτό είναι σίγουρο. Έχει αρκετά hard rock στοιχεία ακόμα και stoner, γενικά είναι ευχάριστο άκουσμα αλλά μέχρι εκεί, θεωρώ πως αν οι Metallica έπαιζαν έτσι θα τρώγανε φοβερό κράξιμο(καλά κράξιμο τρώνε ότι και να παίξουν αλλά λέμε τώρα).

Mέχρι ενός σημείου είναι λογικό.
Άλλες απαιτήσεις έχει κανείς ακούγοντας τους Metallica και άλλες τον Jason.

Από εκεί και πέρα, το να λέγεται ότι ένα συμπαθητικό τραγούδι όπως το Soldierhead είναι καλύτερο από ότι έχουν κυκλοφορήσει οι Metallica τα τελευταία χρόνια είναι λίγο κάπως, τη στιγμή που έχουν γράψει ένα All Nightmare Long για παράδειγμα.

Βασικά πιστεύω πως το My Apocalypse αν κυκλοφορούσε στο EP του Jason θα αποθεωνόταν.

Το δεύτερο σκέλος αυτών που διαβάζω και δεν καταλαβαίνω είναι πως κάποιοι λένε πως οι Metallica θα ήταν καλύτεροι με τον Jason.
ΟΚ σαν είκονα/σκηνική παρουσία το καταλαβαίνω.
Αλλά ας δει κάποιος ένα live τους και λαμβάνοντας υπόψιν το πως έπαιζε ο Lars πριν 15-20 χρόνια και πως (δεν) παίζει τώρα, θα καταλάβει γιατί ο Rob τους είναι τόσο απαραίτητος, αφού ουσιαστικά είναι ένα rhythm section μόνος του.