Μetallica

Kill 'Em All και Ride the Lightining

Ψήφισα το δεύτερο γιατί στο πρώτο ήταν περισσότερο φασαρία παρά τεχνική και ο James ακόμα δεν τραγουδούσε καλά γιατί δεν είχαν αναπτυχθεί οι χορδές του. Πάντως ότι έκανε ο θεός ο Mustaine με τους Metallica είναι κορυφέο. Μόνο που σκεύτομαι οτι ο wah wah pedal lolz omg αντικατέστησε τον θρύλο τσαντίζομαι. Και το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η μαλακία το St. Angel και το Bluesy Rock για Αυστραλέζικα bars…

Ποτε βγηκε αυτο?

Wah wah pedal ποιος ειναι?

μαλλον ο Hammet (που νομιζει οτι ειναι ο Hendrix) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

βλεπω μια ζηλεια εναντιον του hammett??ακομα και να την εχει ψωνισει δνε παυει να ειναι μελος ενος απο τα καλυτερα συγκροτηματα και του αξιζει που ειναι αυτος παρα ο mustaine!!οποτε οτι και να λεμε ειναι περιττο.εμεις τον κοροιδευουμε και αυτος απλα βγαζει φραγκα

Μα, ειδικα ο Hammett δεν νομιζω να την εχει ψωνισει…

Κοιτα να δεις το Black ειναι το καλυτερο αλλα μου απεσουν εξισου το ιδιο:
Ride The Lightning
Master Of Puppets
And Justice For All
Μεγαλη Πρωτοτυπια ΕΕΕ?

Τα σπάνε! Το 'χουν! Σεβασμός!
Keep rocking

Τι να πω και εγώ. Μεγάλο δύλλημα. Από που να ξεκινήσω; Master of puppets, One, Creeping death, Seek and destroy.Οι εγκυκλοπαιδικές μου γνώσεις δεν μου επιτρέπουν να το αναλύσω πολύ(!)
Ψηφίζω Black Album γιατί περιέχει τα μνημειώδη Nothing else matters και Enter Sandman.
Respect.

Ride the lightning.Απλά έπος

Totally agree!

+100000000

Νταξ. Παρεμβληθηκαν βεβαια ενδιαμεσα κατι master, justice, black album και load καθως και γυρω στα 20 χρονακια. :stuck_out_tongue:

Το Κιλλ Εμ Ολ παντως ειναι η αγαπημενη μου φαση (το χουμε πει βεβαια αλλα δε βαριομαστε). Αν ενας δισκος αντιπροσωπευει το Θρας, τοτε μαλλον αυτον θα επελεγα. Ωμο και γεματο ενεργεια, οπως πρεπει.

ειναι κορυφαιοι στο ειδος τους!!!επισης ειναι θεοι!!το καλυτερο μεταλ συγκροτημα(προσωπικη αποψη) ever.επισης μετα το black album εχουν καταφερει οτι κανουν ολοι να ασχολουνται μαζι τους…για μενα ειναι επιτευγμα αυτο για μεταλ συγκροτημα.

Πιστευω οτι το Ride the Lightning ειναι το καλυτερο τους γιατι εβαλε τους Metallica σε μια πορεια που εδειχνε οτι μπορουσαν να φτασουν σε ενα υψηλο standar σε αντιθεση με το πρωτο αλμπουμ που ειναι πιο ωμο και ατεχνο.

για αυτό μας αρέσει περισσότερο!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αντε ρε ψευτη! Αφου εσυ γουσταρεις Justice! Τεχνικουρα κι ετς…

Xμμμμ βασικα ειναι η μονη μπαντα που για αγαπημενο μου θεωρω διαφορετικο αλμπουμ σε καθε περιοδο της ζωης μου.Αναλογα με τι φαση περναω δηλ…

Master of puppets, για μένα κ το πιο κορυφαίο metal album όλων των εποχών…

Υ.Γ.επειδή αναφέρθηκε πιο πριν, ο Hammet δεν την έχει ψωνίσει σίγουρα, άλλοι είναι οι ψωνισμένοι…

έχει ακούσει κανείς το Satan από Orbital που παίζει κ ο Hammet?

:-s :-s :-s :-s

ooops… μας πιάσανε!!

:lol: :lol:

Καθόλου δε θα πρωτοτυπήσω…black album…κάθε κομμάτι του είναι κ μια διαφορετική ιστορία της μουσικής…Υπερβάλλω λίγο αλλα ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLACK ALBUM!!!:slight_smile: