Μetallica

Ε, βασικα, οποιο και να λεγες απο το Ride ως το Black δεν θα πρωτοτυπουσες…

χαχαχ,δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν είναι ούρμπαν λέτζεντ φάση κ.λπ. αλλά μου 'χαν πει για ένα παλικάρι που το '86 όταν βγήκε το μαστερ έγραψε με σπρέι στο ταβάνι του δωματίου του… “ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ;”

+100000000
συμφωνω απολυτα!!!

Σας εχω νεα!Oι Τallica θα παιξουν στο ROCK AM RING - ROCK IM PARK στις 7 και 8 Ιουνιου του 2008.Λετε να κρατησει την υποσχεση του ο Lars και ερθουν μια βολτα απο εδω? :-k
Eπισης… :arrow: http://www.metallica.com/index.asp?item=600555
Nα ακουστε και το κομματι…
http://www.youtube.com/watch?v=Zm7EeuWnc-8

επρεπε να ειχε μια πεμπτη επιλογη! τους σιχαινομαι!:stuck_out_tongue:

και μια 6η.
σιχαινομαι οσους spam-αρουν!!! :stuck_out_tongue:

που ειναι δλδ το spam ρε μαστορα?
την αποψη μας δεν λεμε για το group? αυτη ειναι η δικια μου εαν δεν γουσταρεις μην την κοιτας!:wink:

Eσυ φταις που δεν την εβαλες σε σποιλερ μαστορα :lol: :lol: :lol:

απο τη στιγμη που δεν ακους μεταλ, η γνωμη σου θεωρειται σπαμ.
γιατι τα κριτηρια σου δεν εχουν σχεση με τα κριτηρια οσων ακουνε μεταλ!
:slight_smile:

και ετσι και αλλιως υπαρχει και η επιλογη τους μισω!

επειδη δεν ακουω μεταλ δεν εχω αποψη… YEAH!
το κρητιριο ειναι ενα! Η ΜΟΥΣΙΚΗ! οταν το καταλαβεις ελα να μου πεις!
θελω να γραψω πολλα αλλα δεν το κανω γιατι τωρα θα γινει το spam!

οπωτε για εξηγα γιατι τους σιχαινεσαι!!

γιατι ο ηχος τους αλλα κ οι συνθεσεις τους με φερνουν αναγουλα! οι κιθαρες ακουγονται σαν ενα σμηνος απο μελισσες. γενικα οποτε τους ακουω νιωθω απο τα ηχεια να βγαινει αυτο που λεμε χαζομεταλια! μου ερχετε στο μυαλο αυτο που λεμε ειμαι κακος YEAH! επισης δεν μπορω το ulrich με τπτ οπως κ την φωνη του Hetfield ο μονος που συμπαθω λιγο ειναι ο Hammett(δλδ του βγαζω το καπελο για μερικα σολο) να προσθεσω οτι ακομα περισσοτερο τους σιχαινομαι για ολα αυτα που κανανε με την πειρατια στην μουσικη αλλα κ ο τροπος που συμπεριφερονται στην μουσικη την ιδια!

κ επειση πολυ ειστει κανγκαροι εδω ολα αυτα τα πιστευω [SIZE=“4”]εγω κ ισχυουν για μενα[/SIZE]

αυτα που περιεγραψες ισχυουν πανω κατω για το μεγαλυτερο κομματι των μεταλ συγκροτηματων!!
δεκτη η αποψη σου,αλλα φανταζεσαι να μπουνε ολοι οι μεταλλαδες σε blues\jazz τοπικς και να λενε

πωπω σιχαινομαι τους ταδε, ειναι κομπλεξικοι,σνομπς,επιδειξιες,κολλημενοι,παιζουν τα ιδια και τα ιδια και οτι αλλη μαλακια κατεβει στο μυαλο του καθενος!?!?!

8O 8O 8O

Σε ολες τις μεταλ μπαντες οι κιθαρες ακουγονται σαν ενα σμηνος απο μελισσες???

Δηλαδη μαπα ολα αυτα που ακουω:(

εδω κανεις λαθος! πχ για μενα ακουω ανετα pantera k Μου αρεσει ο ηχος πολυ κ δεν εχουν τετοιο το attitude των μεταλικα…

αυτη ειναι μια γωστη καραμελα! ε ας μπουν μια φορα να πουνε! που δεν προκειτε να το κανουν γιατι πολυ απλα αυτοι η μουσικη δεν ειναι τοσο δημοφιλης οσο το μεταλ! δλδ πιο ευκολα ακους μεταλ καπου παρα Jazz k ιδικα blues! αρα δεν εχουν ακουσει τοσο jazz k blues οσο εχουμε ακουσει ολοι μεταλ αρα δεν εχουν μια ολοκληρωμενοι αποψη!

Πάντως πιο λογικό μου φαίνεται εσύ να ακούς Metallica παρά Pantera…:stuck_out_tongue:

ωπα ρε συ!!ποσες μεταλ μπαντες ακους?και κυριως τωρα?δεν μιλαμε για οταν εισουνα πιτσιρικας!
και θες να μας πεις οτι κομματια πχ οπως fade to black,one κλπ κλπ ειναι σαν να ακους ενα σμηνος απο μελλισες!ενω κομματια οπως το slaughtered,strenth beyond strength κλπ δεν ειναι??
μας κοροιδευεις???το γεγονος οτι οι pantera ειναι καργα επηρεασμενοι απο metallica σου λεει κατι??

και καραμελα εχει γινει οσοι εχουνε ακουσει 5-10 μεταλ μπαντες να χουνε γνωμη!!
και απο την αλλη,ειδες και συ που λες οτι δεν γινεται να εχουν ολοκληρωμενη αποψη για jazz και blues???
το ιδιο ακριβως παιρνω και απο σενα!!
δεν γινεται να ακους και μεταλ και ολα τα αλλα που ακους!γιατι συμφωνα απο τα ποστ σου που χω διαβασει επι το πλειστον ακους blues,jazz κλπ κλπ.

οσο για το attitude

εχεις δικιο.δεν ειναι καθολου κακοι Yeah!!

χαχαχα, ξανά μανά τα ίδια. δε θα σχολιάσω πολλά, απλά όσοι νομίζουν ότι έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το μέταλ (ή οποιαδήποτε άλλη μουσική) έχοντας ακούσει 15 συγκροτήματα καλό θα ήταν να ξυπνήσουν.

καλοι ειναι μωρε,αλλα η εμπορικη επιτυχια και τα πολλα φραγκα τους χαλασανε αφανταστα…μετα το Black album εγιναν σκια του εαυτου τους και απιστευτα αδιαφοροι…:slight_smile:

πιστευω ισως το μονο μεγαλο group που ειχε τοση διακυμανση στη αποδοση, απο αλμπουμαρες οπως master of puppets μετα στην απολυτη παρακμη με album οπως το st anger…και δεν μιλαω για εμπορικη επιτυχια γιατι ενταξει στας αμερικας οτι και να βγαλουν πουλαει,εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορη η εμπορικη επιτυχια και το τι ακουει η μαζα των 2-3 τραγουδιων…

αλλα ενταξει τα πρωτα χρονια μεγαλο group,και ο hammet Κιθαρισταρας…