Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάποιος λέει πως δε του αρέσουν οι metallica πρέπει να περνάει από ιερά εξέταση του στυλ, δε ξέρει από μέταλ, δεν είναι το στυλ που ακούει άρα δε μπορεί να έχει άποψη κι όλα αυτά…
Και δλδ πρέπει να είναι γνώστης της μεταλ αυτός που θα εκφέρει άποψη για metallica,ή μήπως όλοι όσοι λένε πως οι metallica είναι κορυφή, θεοί, έβερεστ είναι γνώστες και ξέρουν τα πάντα από μεταλ???
Κι ο bluezlick είπε πως έχει ακούσει metallica, νομίζω είναι αρκετό να τους έχεις ακούσει για να εκφέρεις άποψη.
Αν περιμέναμε να εκφέραμε άποψη όταν είμασταν σίγουροι πως ξέραμε τα πάντα από ένα μουσικό είδος μάλλον δε θα εκφέραμε ποτέ!!
signal-05
αυτα δεν τα εγραψα να μειωσω καποιο ειδος αλλα γιατι ετσι ειναι! ουτε ειπα για μενα οτι εχω ολοκληρωμενη αποψη για το μεταλ! ετσι κ αλλιος δεν ειπα τπτ για το μεταλ αλλα για τους μεταλικα που εχω ακουσει! οπως κ ο somnambulist πετάχτηκε να πει μια εξυπναδα χωρις να κατσει να σκεφτει κ πολυ αυτα που εγραψα! αλλα ετσι ειναι οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα δεν προσπαθουν λιγο παραπανω να σκεφτουν! για αυτο σας λενε χαζομεταλαδες κ κολημενους οπως κ τους τζαζιστες τους λενε σνομπ κ ολα αυτα! ολοι αυτοι οι χαρακτιρισμοι δεν ειναι τυχαιει! εμεις οι ακροοτες δινουμε το δικαιωμα!
με λιγα λογια αλλο θελω να πω εγω κ αλλο καταλαβαινετε… τεσπα ροκ ν ρολ!
Υ.Γ.καλο ειναι ολοι σας να καταλαβαιτε οτι οταν καποιος μιλαει για κατι που πιστευει ο ιδιος κ λεει οτι ισχυει για αυτον κ μονο, αν οχι να το δεχεστε τουλαχιστον να το σεβεστε!
Λογικο ειναι ρε σεις να μην αρεσουν στον bluezlick οι Metallica. Αφου ο Hetfield προσπαθουσε να μαθει ρυθμικη ακουγοντας δισκους των Scorpions (και των Black Sabbath βεβαιως)! :lol: :lol: :lol:
Πλακα πλακα, ρε Σακη, μου κανει εντυπωση που δεν σου αρεσουν τα Load/ReLoad. Με βαση τα οσα εχω καταλαβει για τα γουστα σου στη μουσικη…
Επισης η οποια “χαζομεταλια” υπηρχε στους Metallica, νομιζω εξαφανιστηκε απο το Justice και μετα…
δεν περνάει κανείς ιερά εξέταση επειδή δεν του αρέσουν οι μετάλλικα. από την άλλη, γιατί θα πρέπει να μένει κάτι ασχολίαστο όταν μας φαίνεται στραβό; επίσης, ο μπλουζλικ δεν ξέρει από μέταλ γιατί δεν ξέρει από μέταλ, όχι γιατί δεν του αρέσουν οι μετάλλικα. βέβαια, για να πεις κάτι υπάρχουν διάφοροι τρόποι. όπως και να το κάνουμε ρε παιδί μου, είναι σπαμάρισμα να μπαίνει κάποιος που δεν του αρέσει το μέταλ σε γενικές γραμμές σε ένα θρεντ για ΜΕΤΑΛ μπάντα και να λέει τους συχαίνομαι. χαίρω πολύ ρε φίλε, αυτό είναι το αναμενόμενο (όσο αναμενόμενο είναι να σιχαίνεσαι κάποιον για τη μουσική που παίζει) για σένα. τι έρχεσαι να μας το πεις έτσι προκλητικά (ναι, ξέρω πλακίτσα);
όχι ούτε οι άλλοι είναι γνώστες. τη γνώμη σου μπορείς να την πεις, αλλά με τρόπο σωστό και το να έχεις επίγνωση της άγνοιά σου είναι καλό. γενικά.
τώρα, επειδή τρόπον τινά ο λικ δικαιολόγησε την άποψή του, πραγματικά μου φαίνεται παράξενο που του τι δίνει η συμπεριφορά και το άτιτιουντ των μετάλλικα από τη στιγμή που οι παντέρα είχαν στις τάξεις τους ό,τι πιο ποταπό (άντε μαζί με τον ούλριχ =ρ) έχει κυκλοφορήσει στο μέταλ στερέωμα εδώ και πολλά χρόνια. και μουσικά μου φαίνεται παράξενο που τους μεν κιθαριστικά τους συχαίνεται ενώ οι δε του αρέσουν, αφού, όπως κατά κάποιον τρόπο ο χίτφιλντ συνέχισε τη ριφολογία και το έργο του αϊόμι στα 80ς, έτσι κι ο ντάιμπακ συνέχισε το έργο του χίτφιλντ στα 90’ς. το λοαντ μπλουζλικ δε σου αρέσει;
somnambulist
απλα το ιδιο το Poll εχει μεσα να ψηφισω “τους μισω” αρα πολυ απλοχειρα μου δεινει το δικαιωμα να πω κατι αρνητικο(που ετσι κ αλλιος εχω το δικαιωμα) απλος το σιχαινομαι με εκφραζει καλυτερα!
Ε, όχι και δε περνά ιερά εξέταση!Το βλέπω και μόνος μου και σε άλλα τοπικς.
Αυτό που σου φαίνεται στραβό εσένα όμως somnambulist είναι η γνώμη του άλλου, και κουτσή στραβή κι ανάποδη να τη βλέπεις, πρέπει να μάθεις να τη σέβεσαι και να την αποδέχεσαι!
Γιατί απλά δε μπορείτε να αποδεχτείτε κι αυτή την οπτική???
Το να αποδέχεσαι τη γνώμη του άλλου δείχνει πως είσαι ανοιχτόμυαλος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!
Αφού έχει ακούσει metallica σου λέει δε μπορείς να κάνεις λόγο για άγνοια. Αν σου έλεγε έχω ακούσει τους τάδε που έχουν επιρεαστεί από αυτούς, ή έχω ακούσει ένα τραγούδι τους, τότε θα μπορούσες.
Κι όσον αφορά το σπαμμάρισμα…
Ας μην είμαστε όλοι τόσο εύκολοι στο να θυχτούμε!
Σπαμμάρισμα θα ήταν να έμπαινε εδώ μέσα, να έγραφε άσχετα, ή να σας έκραζε όλους, όχι να λέει την άποψή του!
Δηλαδη ενα φορουμ ειναι ενας χωρος που ο καθενας θα λεει “μ’ αρεσουν οι ταδε”, “μισω τους δεινα” και τελος? Οσο δικαιωμα εχει ο bluezlick να πει γιατι θεωρει αθλιους τους Metallica αλλο τοσο δικαιωμα εχει καποιος αλλος να αμφισβητησει τα επιχειρηματα του. Ετσι γινεται συζητηση και ανταλλαγη αποψεων…
Αυτοι που θιγονται ευκολα ειναι αυτοι που λενε ενα “για τον πουτσο οι Maiden” και μετα οταν τους πεις “τι λες ρε φιλε? Πες μας και κανα επιχειρημα”, αμεσως αρπαζονται…
το θεμα δεν ειναι να ξερουμε τα παντα απο το μεταλ.
το θεμα ειναι οτι διαφορετικα κρινεις μια μεταλ μπαντα ζωντας τη μεταλ νοοτροπια
και διαφορετικα αν συγκρινεις μια μεταλ μπαντα αντιμετοπιζωντας της ως μια ροκ μπαντα.
οι metallica πχ ειναι οι γνωστοι.και απλως οτι κανανε μετα τα 90’s εκανε πολυ κοσμο να ασχοληθει μαζι τους και να τους παρουν με κακο ματι!
αλλα αν γινει λογος για μια μπαντα τυπου queensryche, θα μιλησει κανεις??
Πανέξυπνο ρε συ!!
Νομίζω πως είναι καιρός να σοβαρευτούμε ε???
Μου φαίνεται πιθανότερο να εκφέρει σωστή άποψη ο bluezlick ομως.
Ανοίχτε το μυαλουδάκι σας ΤΟΣΟ ΔΑ και καταλάβετε πως υπάρχουν κι άλλες απόψεις στο κόσμο αυτό!!!
Κι όπως εγώ δε μπορώ να σου πιστοποιήσω κάπως πως ο bluezlick είναι τρελός γνώστης των metallica έτσι κι εσύ δε μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο.
Αλλά ξέρεις κάτι, σε δημοκρατία ζούμε κι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη, κι η αδερφή σου είναι μέσα σε αυτούς!!!
ναι σιγουρα.
το θεμα ειναι ομως,το θεωρεις σωστο,να μιλαει ο καθενας χωρις να γνωριζει?
γιατι με μια τετοια λογικη, και ενας πανκης να μιλησει για τους rush, και ενας που ακουει techno να μιλησει για τον miles davis κλπ κλπ
το μονο που χρειαζεται ειναι να εχει ακουσει λιγο απο την εκαστωτε μουσικη!σωστα?
και επειδή ζούμε σε δημοκρατία (λέμε τώρα), μπορώ να κουβεντιάσω την άποψη της αδερφής του και να δω αν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά βάσει των κριτιρίων της ή όχι! άνοιξε το μυαλουδάκι σου και μάθε να δέχεσαι κριτική στις απόψεις σου. δεν είναι κακό. ούτε κακόβουλο.
ακριβώς!Όταν όμως η άποψη κάποιου είναι πως κάποιος άλλος δε πρέπει να έχει άποψη τότε αλλάζουν τα πράγματα.Σε κοινωνικό επίπεδο ξέρουμε όλοι τι θα πει αυτό.
Δεν έχει σημασία τι το θεωρώ ρε συ!
Και ποιος σου λέει πως ο bluezlick δε ξέρει?
Οι χαρακτηρισμοί πανκής κλπ δε μου δίχνουν πολύ ανοιχτόμυαλα άτομα, (εννοώ με τη ταμπέλα κι όλα αυτα - μουσικά δόγματα κλπ, το πιασες νομίζω) αλλά για έναν πραγματικά μουσικόφιλο μακριά από δόγματα, ναι αρκεί το να έχει ακούσει κάτι συγκεκριμένο.
Πίστεψέ με είμαι πάρα πολύ ανεκτηκός και έχω μάθει να δέχομαι και να αποδέχομαι κριτική για απόψεις μου και ακούσματά μου επειδή δεν είναι και τα πιο συνιθισμένα.