Δεν νομιζω οτι απαγορευτηκε σε καποιον να πει τη γνωμη του. Βασικα δεν μπορει να γινει αυτο. Οποιος θελει πληκτρολογει και ποσταρει…
Λοιπον, εχω αυτο που θα με αντιπροσωπευε θα ηταν μια επιλογη μεταξυ της δευτερης και της τριτης…
Δηλαδη ουτε τους λατρευω αλλα ουτε μου ειναι αδιαφοροι…Μου αρεσουν πολυ !
Ειναι περιπου στις προτιμησεις μου η 15η-20η αγαπημενη μου μπαντα.
Και μαλλον η λεξη ‘’ καλυτερη ‘’ δεν μπορει να υπαρξει στο θεμα ποιος ειναι ο καλυτερος ολων…
Πιο ευστοχες θα ηταν οι λεξεις ‘’ σπουδαιοτερη ‘’ και ‘’ αγαπημενη’’ . Διαφερουν βεβαια και οι τρεις ως προς το νοημα για μια μπαντα…
πωπω, όχι άλλη politically correctness ρε ντιζ. ο χαρακτηρισμός πάνκης, όπως τον χρησιμοποιεί ο σίγκναλ, είναι για να περιγράψει κάποιον που βασικό του άκουσμα είναι το πανκ. αυτόν λοιπόν, θα προτιμήσω να τον συμβουλευτώ για θέματα πάνω στο πανκ παρά πάνω στους μετάλλικα. όταν εκφέρει κάποια γνώμη για αυτούς, δε θα τη δέσω κόμπο, κοινώς θα τον εμπιστευτώ περισσότερο στον τομέα του.
καταλαβαινεις τωρα γιατι μιλαω?!?!
επισης ανεφερε το attitude των metallica
και μετα ειπε για pantera οτι δεν του προκαλουνε τετοιο attitude!!!
να λεμε τη γνωμη μας.οκ
αλλα να χουμε και ενα υποβαθρο αναλογο να την στηριξουμε
οχι απλα δεν μαρεσει
edit : ημαρτον με το πανκης!!!
@ChrisP
επειδή τώρα είδα ένα προηγούμενο ποστ σου,
ρώτα τους πρώτα για επειχήρημα και μετά δες.
Αν εννοείς εμένα σε άλλο τοπικ, σου λέω πως δε συνιθίζω να αρπάζομαι μπροστά στον υπολογιστή, και γενικότερα δλδ.
Είναι ανούσιο και ηλίθιο.
Όχι αλλά παρατηρώ πως δε γίνεται δεχτή εύκολα η διαφορετική άποψη.
@somnambulist
Το ξέρω ρε,
παράδειγμα ήθελα να φέρω!!!
Μη κολλάς εκεί!
Όσο πιο ανοιχτόμυαλο είναι το άτομο τόσο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχω για την άποψη του.
όσον αφορά το attitude ρώτα τον ίδιο dear, δε μπορώ να σου πω.
Όσον αφορά όμως την μουσική σου είπε.
Άντε να κάνουμε και καμια εργασία
Γιατι ειναι Metal-lica ,noob
Μια μπάντα που έχει ορίσει ένα ιδίωμα είναι λάθος να την κράζεις.
Μπορείς να λες ότι δε σου αρέσει αλλά τη σέβεσαι. (και εδώ κάνει το λάθος ο μπλούζλικ λέγοντας ότι του αρέσουν οι Παντέρα)
Μπορείς να λες ότι δε σου αρέσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ιδίωμα, και άρα δε χρειάζεται να τη σέβεσαι.
Αυτά…
Οι Metallica και οι Pantera την τελευταία φορά που κοίταξα δεν ανήκαν στο ίδιο ιδίωμα.
Όσο για την υπόλοιπη κουβέντα που προηγήθηκε… ουδέν σχόλιο.
Δεν ανήκουν στο ίδιο ιδίωμα… Αλλά οι Pantera έχουν επηρεαστεί κάργα από μετάλικα πιστεύω. Όπως και σχεδόν όλη η αμερικάνικη μέταλ σκηνή
Ξανακοιτα!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οι Pantera δημιούργησαν δικό τους ιδίωμα οπότε παίζουν μπάλα μόνοι τους.
Όσο για την αμερικάνική σκηνή… ε εξαρτάται για ποια σκηνή μιλάς.
Το 90% του πλήθους των συγκροτημάτων που βγήκαν από την Αμερική και είχαν μια κάποια αναγνώριση είναι επηρεασμένα από Metallica. Μη συνεχίσουμε και για τις άλλες ηπείρους. Αν γουστάρεις έστω και ένα από αυτά τα συγκροτήματα οφείλεις να σέβεσαι (όχι να σου αρέσουν) οι Metallica.
Και γενικά 4 μπάντες όρισαν το metal. Οι Black Sabbath, οι Judas Priest, οι Metallica και οι Iron Maiden. Και από κει και πέρα άλλες μπάντες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι άλλο το “άκουγα και Metallica” και άλλο το “έχω επιρροές Metallica”. Γιατί με την λογική σου και η Britney Spears έχει επιρροές Metallica (του πούστη δεν θα χει ακούσει έστω ένα best of?).
Χμμ, πιστεύω ότι οι επιρροές μετάλλικα είναι το δίχως άλλο εμφανείς στους Pantera… Τόσο λάθος είμαι?
Και πέρα από αυτό, όλη η alternative σκηνή στην αμερική, που είναι και η κατ’ εξοχήν κυρίαρχη εκεί, είναι και αυτή κάργα επιρεασμένη από τους μεταλλικα.
Ειδικα στο Cοwboys η επιρροες Metallica ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις. Απο κει και περα οι Pantera χαραξαν τον δικο τους λαμπρο δρομο…
Δεν είπα ότι είσαι λάθος. Είπα ότι οι Pantera παίζαν μπάλα σε άλλο γήπεδο απλά. Το βρίσκω απολύτως λογικό να τους γουστάρει κάποιος και να μην την παλεύει με Metallica.
Όσο για την alternative σκηνή, ε απλά δεν είναι metal οπότε πάμε σε ξένα χωράφια.
Συμφωνώ… Γι’ αυτό σου είπα είναι λογικό σε κάποιον να μην αρέσουν οι Metallica και να αρέσουν οι Pantera, αλλά οφείλει το δίχως άλλο να τους σέβεται.
Γιατί στην τελική αν δεν υπήρχαν οι Metallica δεν θα υπήρχαν οι Pantera
Δεν νομιζω, θα υπηρχαν, αλλα θα ακουγονταν πολυ πιο διαφορετικα…
που εκραξα δλδ κ που ειναι το λαθος μου?
[QUOTE=signal-05;259435οι metallica πχ ειναι οι γνωστοι.και απλως οτι κανανε μετα τα 90’s εκανε πολυ κοσμο να ασχοληθει μαζι τους και να τους παρουν με κακο ματι!
αλλα αν γινει λογος για μια μπαντα τυπου queensryche, θα μιλησει κανεις??[/QUOTE]
θα μιλουσα ανετα για queensryche αλλα πλεον δεν το κανω…
παντως ρε παιδια δεν νομιζω να διαβαζετε τι γραφω η μαλλον γραφω σε αλλη γλωσσα…
ειπα την αποψη μου για τους μεταλικα ουτε τους εβρισα ουτε μιλισα αποξιοτικα για αυτο που εχουν προσφερει στην μουσικη! ΤΕΛΟΣ
αυτο τις επιρροες που λετε ειναι ανετα η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει μετα απο το οτι οι floyd ειναι η μεγαλυτερη prog band! δλδ οποιος ακουει μεταλ πρεπει οπωσδηποτενα ακουει sabbath maiden k metalica που ηταν κ οι βασεις για αυτην την μουσικη! οποιος δεν τα ακουει αυτα δεν στεκει στα μυαλα του κ ειναι λαθος! σαν μου λετε οτι ολοι οι ροκαδες πρεπει να ακουνε Blues κ να γουσταρουν γιατι ηταν η μεγαλυτερη επιροη στο ροκ! δλδ αμα ακους ενα group πρεπει να ακους κ τις επιροες του! YEAH αρα ολοι θα ακουμε γρηγοριανο μελος γιατι απο ξεκινησαν ολα!
κ επισης αμα ακους μια σκηνη πρεπει να σου αρεσουν ολα? δλδ εγω που γουσταρω camel κ ειναι catenbury πρεπει να γουσταρω κ caravan(που δεν μου αρεσουν καθολου) γιατι ειναι απο την ιδια σκηνη!
ρε δεν πατε καλα! ολοι μερα μεσα με τα pc κ το προ κ δεν την παλευετε καντε καμια βολτα να παρετε λιγο αερα να δειτε κοσμο!
Kλασικα.Μπανει ενας λεει την αποψη και ξεκαθαριζει πως αυτο ισχυει γιαυτον και μονο και οι αλλοι αρπαζονται(με πρωτεργατη τον σιγκναλ).
Οντοπικ:Μου αρεσουν αρκετα αλλα δεν τους λατρευω κιολας.Μεγαλο χασμα απο το "τους λατρευω"με “ουτε κρυο ουτε ζεστη”.Η περιοδος που μου αρεσουν συγκεκριμενα ειναι απο το Ride the lightning ως το reload(με το Low mans lyric να ειναι ισως το αγαπημενο μου κομματι τους)Με εκνευριζει λιγο που ο Hammet ειναι παντρεμενος με το Wah του.Αλλα πιστευω πως αυτο το στυλ bluesorock παιξιματος πανω σε μεταλ κομματια εχει δωσει πολυ ιδιαιτερο ηχο