Μetallica

Ναι, έχετε και πρόβλημα! #-o

Κοίτα, τον bluezlick τον έχουμε μάθει πια, έχουμε γνωριστεί, είναι πολύ καλό παιδί και απλά δεν κάνουμε μουσικές συζητήσεις μαζί του! :lol:
Έχουμε μάθει πια ότι πολλά τα λέει για πλάκα και ακόμα και αυτά που εννοεί δεν τους δίνουμε καμια σημασία (με την καλή την έννοια), γιατί πολύ απλά όση σχέση έχει με το metal, άλλη τόση έχει και η γιαγιά μου!
Καμία δηλαδή! :wink:

Όταν λέει…

…είναι σεβαστή άποψη, αλλά έχει τόση βαρύτητα, όσο και όταν η Λουκά μιλάει για το metal και το σατανισμό! :lol:
Και φυσικά, τέτοια λεγόμενα, από κάποιον που δηλωμένα δεν ακούει το είδος, σαφώς και θα σχολιαστούν!
Πού είναι το παράξενο; :-k
Καλά έκανε και τα είπε ο Σάκης, καλά κάνουν και σχολιάζουν όσοι σχολιάζουν! :dunno:

Αλλά μην έχετε και παράπονο και εσύ και ο Texas που μπαίνετε σε κάθε hard rock / metal thread και γράφετε γραφικότητες… [-X
Όπως εμείς δεν μπαίνουμε να κράξουμε αυτά που ακούτε, έτσι και εσείς προσέξτε τουλάχιστον λίγο το ύφος σας! :wink:
Οι μονολεκτικές απαντήσεις “τους σιχαίνομαι” από άτομα που ξέρουμε ότι δεν γουστάρουν metal, είναι προκλητικές! Άρα μην παραπονιέστε για τα σχόλια που δέχεστε μετά! :wink:

Το ίδιο ισχύει και για τον Diz! :wink:

Ας σχολιαζουν.Παντως εφοσον υπγραμιζουμε φρασεις οπως κατα τη γνωμη μου,η για μενα μπορουμε να πουμε οτι θελουμε.Το οτι οι υπολυποι σχολιαζουν , ας σχολιαζουν.Ειρωνικα σχολια με τσαντιζουν μερικες φορες.Ακομα οταν το θεμα φτανει σε moderators πολλες φορες φαινεται σαν να φταιμε εμεις τι στιγμη που ολος ο τσερτσελες αρχιζει οταν αρπαζονται οι φανμποιδες.Εχω δει απειρες φορες ασχημα σχολια για τους Ζεπελιν σε αυτο το φορουμ.Με ειδες να αντιδραω ετσι?Μαλιστα καπου (νομιζω στο page vs blackmore) καποιος ειχε γραψει ο Page ειναι για τον πουτσο η κατι τετοιο.Απλα δεν ασχοληθηκα.Αυτη ειναι η λυση.Τη γνωμη παντως θα την λεω
+με ειδες να γραφω ασχημα σχολια για τους μεταλικα?Τωρα που το σκεφτομαι στα ΜΟΝΑ θρεντς που εχω μπει και εχω κραξει ειναι τον σκορπιονς,και το pozer που παλι ειχα υπογραμισει οτι ηταν προσοπικες μου αποψεις.Τωρα ας μπουν τα μεταλα στα θρεντς για jazz/fusion/blues που εχουμε κανει κατα καιρους,ασ ακουσουν(εστω και λιγο) και ας ερθουν μετα να θαψουν οσο θελουν

Γιατί, εσείς έχετε ακούσει μέταλ?

Και πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον τέξας, ο οποίος πετάει τις μεγαλύτερες αρλούμπες…

μακαρι να γινει κατι τετοιο!

εχω ακουσει ΑΡΚΕΤΟ μεταλ.Για τους μεταλαδες σιγουρα θα ναι λιγο.Αλλα ας ακουσουν οσο ακουσα και εγω

απλα ρε σ θελει να πει οτι θα ηταν ωραιο να ακουγαν κ κατι παραπανο!

τα μέταλλα μπορεί να έχουν ακούσει τζας/φιουζον/μπλουζ αλλά από την άλλη να μη θέλουν να θάψουν κάτι που δεν τους αρέσει συνολικά και δεν το καταλαβαίνουν και στην τελική δεν τους αφορά. άλλο θάψιμο, άλλο αρνητικό σχόλιο.

Tα posts σου για τους Scorpions και το glam / sleaze / poser, αρκούν για να σχηματιστεί άποψη για σένα σαν user! :wink:
Σαν άτομο δεν σε ξέρουμε… :dunno:

Η διαφορά μας είναι ότι τα “μέταλλα” όπως λές, τουλάχιστον τα περισσότερα δεν αντέχουν ούτε νότα από αυτά που ακούς! :lol:
Δεν μας αρέσει, δεν ακούμε και δεν θα ασχοληθούμε κιόλας! [-X
Δεν υπάρχει λόγος να κράξουμε!
Όταν έρθει κάποιος σε metal thread και αρχίζει να συγκρίνει ανυψώνοντας τους δικούς του αγαπημένους μουσικούς και θάβοντας τους metal, ε τότε ναι, θα αντιμετωπιστείτε “εχθρικά”! :yes:

Η πρόκληση ξεκινάει από την “άλλη” πλευρά πάντως! :wink:

Γράψε αν θές απάντηση, αλλά για άλλη μια φορά, είμαστε off-topic σε thread ηψηλής επισκεψιμότητας, οπότε δεν το θα συνεχίσω…

Ήθελα να γράψω κάποια πράγματα αλλά το ποστ του Maiden (edit: όχι το από πάνω, αλλά το προηγούμενο) με καλύπτει…

Ναι ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, εγώ προσωπικά ποτέ δεν αρπάζομαι, απλά μερικές φορές κάποια πράγματα καταντούν ενοχλητικά. Και εντάξει να καταντούν ενοχλητικά. Αλλά όχι και να σου την λένε και από πάνω :wink:

Και όσον αφορά αυτό με τις επιρροές, εγώ δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο… Απλά να διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τα ποστς μου…

το γαμησατε το τοπικ των θεων ρε παιδες!!! λοιπον παρτε το αποφαση πως ειμαστε ολοι αδερφια :hippy: πισ μπραδας
και μη συνεχισετε το οφ τοικ γιατι θα φωναξω τους μπατσους

Ρε συ Maiden πλακα μου κανεις??Που ανυψωσα τους δικους μου μουσικους και εθαψα το μεταλ.Αυτο εγω δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ.Μονο τους σκορπιονς εθαψα και αυτο πριν απο μηνες,και το Ποζερ που δεν το εθαψα αλλα ειπα οτι προσοπικα δεν το αντεχω και γιατι(και στο γιατι τονισα οτι ετσι το αντιλαμβανομαι εγω).Ισα ισα θεωρω πως το μεταλ εχει πολυ αξιολογους καλλιτεχνες,ασχετα αν δεν μου αρεσει ιδιαιτερα(Ειχε τυχει να ακουσω ακραιο κιολας μεταλ,που ειχε μεσα κατι αρμονιες γαμισε τα,ειχα παθει πλακα,απλα δεν μαρεσει ο ηχος).Απλα η διαφορα ειναι οτι εχω ακουσει κατι,μπαινω και λεω την αποψη μου.Αυτο ειναι.Ποτε δεν εχω σχολιασει καλλιτεχνη που δεν εχω ακουσει.Ειδικα μαρεσει που γινεται ο χαμος εδω που η αποψη ηταν κιολας θετικη για τους Μεταλικα και απλα υπερασπιστηκα τον Bluezlick , σκψου να εγραφα αρνητικα.Τελευταιο οφ τοπικ ποστ και για μενα.
Παρτε και ποστ του Καρβου

"ΥΓ. Προς υπόλοιπους: Μην ακούτε βλακείες. Σε μουσικούς μπορείτε να τη λέτε όσο θέλετε και ας εκνευρίζονται οι κομπλεξικοί φανμπόηδες. Εγώ δεν πρόκειται να πω κάτι σε κάποιον που την είπε για μουσικά θέματα. Τις προσωπικές επιθέσεις κυνηγάμε. Αν κάποιοι δεν είναι αρκετά έξυπνοι να το καταλάβουν, τότε, όπως είπε και ο γενετιστής από τη Great Britain, και εμένα με τρώει “και το δεξί και το αριστερό μου κωλομέρι”

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αλλο ενα ειναι ρε .

με καλυψε απολυτα ο maiden και οσα ειχε πει νωριτερα ο somnabulist!

@ Jimmypage αυτο που πες για μενα απο τι ειδες ισχυει και για αλλους.αν ημουνα μονο εγω,οκ θα λεγα οτι εχω προβλημα.αλλα για να ενοχλουνται και αλλοι,παει να πει οτι υπαρχει κατι προκλητικο στις προσωπικες σας γνωμες.

Μιας και αυτο το θεμα το εχω φτιαξει εγω,λεω να παρω θεση σε αυτο το ποστ.Λεγοντας “καλυτερη μπαντα του πλανητη” εννοω πολυ απλα,την ποιοτικοτερη-ανωτερη κατα τη γνωμη μας μπαντα του πλανητη η αν θες τη μπαντα που υπερισχυει με μουσικα κριτηρια απο τις υπολοιπες του κοσμου.Αυτο ειναι ολο… :dunno:
Η αληθεια ειναι οτι μου κανει τεραστια εντυπωση που 24 ατομα μεχρι στιγμης εχουν ψηφισει αυτη την επιλογη!Εγω την ειχα βαλει για πλακα και νομιζα οτι θα την επιλεξουν 7-8 ατομα υπερκαμενα οπως εγω! :lol:

ειμαστε φανμποηδες, τι να κανουμε? :lol:

επαναλαμβάνω πως άκουγα το είδος
το "τους συχαίνομαι είναι και απάντηση στο poll έτσι κι αλλιώς οπότε μη μας κατηγορείς, ισως να ήταν καλήτερο αν δε τη βάζατε.
Στη τελική δε τρέχει και κάτι που δε τους θεωρούμε σπουδαίους για εμάς, απορώ γιατί σας πειράζει τόσο!
Δε προσπαθήσαμε ούτε εγώ ούτε ο bluezlick να σας βγάλουμε άσχετους στο μέταλ, εσείς όμως άνετα βγάλατε πόρισμα.
Και τέτοιο θέμα δε θα είχε καταντήσει το τοπικ έτσι αν δεν ήταν για το ένα ποστ δικό μας να είχαμε 8 απαντήσεις που θα έλεγαν “δεν ακούμε μεταλ, δε ξέρουμε απο μέταλ, ειναι επιρροές και ΠΡΕΠΕΙ να μας αρέσουν και τέτοια”

Αχ αυτός ο Diz που δεν ακούει μέταλ…#-o

PS ελπίζω να μην υπάρξουν 10 απαντήσεις σε μισό λεπτό γιατί δε θα κάτσω να ασχοληθώ, βαρέθηκα.:wink:

και γω βαρέθηκα να μην μπορούν να καταλάβουν κάποιοι πως δεκάρα-δεν-δίνουμε-αν-σας-αρέσουν-ή-όχι, αλλά ο τρόπος που σχολιάζουν ορισμένοι είναι προκλητικός και σπαμαριστός. farewell.

Fuck Metallica…This is Hell!!!

Πωωωωω δεν ξέρουν την τύφλα τους αυτοί οι τύποι ρε!!!Απορώ πως τους ακούτε…SEX PISTOLS 4 ever reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Τιμή και δόξα στους 25 του poll…:smiley:

Ο Μπλουζλικ ψηφισε ουτε κρυο ουτε ζεστη!
Το ξερα γω οτι εισαι κρυφομεταλλας!