Μetallica

Η βαλίτσα στην άκρη της σκηνής οταν έπαιζαν μόνοι τους το Orion δε σε παρέπεμψε σε αναφορά στον Cliff?

[SPOILER]θεωρώ πως η βαλίτσα η ίδια ηταν η αναφορά στον Cliff[/SPOILER]

Επίσης οι προβολείς που καίγονται ειναι αναφορά σε παλιότερη περιοδεία.
Αν βάλεις το cunning stunts αν δεν κανω λάθος θα το δεις.
Τώρα για τα χρήματα, η ταινία τους κόστισε 18 εκατομμύρια. Σε 10 μέρες στην Αμερική εχει κάνει 3 εκατομμύρια, οποτε μη θεωρείς δεδομένο πως θα τα βγάλουν κιόλας!

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα τα βγάλουν έτσι εύκολα. Πήγα χθες να κλείσω εισιτήρια για την Τετάρτη και πρέπει να είχαν “φύγει” άλλα 15 εισιτήρια. Βέβαια στην Ελλάδα αρκετοί δεν ξέρουν ότι παίζει στο σινεμα. Γενικά πάιρνουν μεγάλα ρίσκα.

Αραγε ποιο θα είναι το Final Frontier που θα ξεπεράσουν τον Δεκέμβριο; :-k

Μάλλον online video game. :-k

Νά πάρουν mustaine στην μπάντα ξανά.

ειναι ξεκάθαρο. θα βγάλουν δίσκο με σκοπό να ξεπεράσουν σε αμπαλιαση τoν τελευταίο των maiden

εσύ λίγα τα λόγια σου για αεκ και metallica… :stuck_out_tongue:

Eίδα το Through the never ήδη δύο φορές και ψήνομαι και για τρίτη μόνο και μόνο για το απίστευτο κομμάτι της συναυλίας! Ουσιαστικά η “ταινία” αυτό είναι εξάλλου. Ήχος ανεπανάληπτος, σκηνοθεσία και παραγωγή γενικότερα εξαιρετική και με τη βοήθεια του 3D αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο ότι είσαι πάνω στη σκηνή με τη μπάντα!
Βασικά θες να σηκωθείς όρθιος και να συμμετάσχεις στην συναυλία (δυο τρεις στην αίθουσα το έκαναν κατά διαστήματα!)
Υπόθεση ανύπαρκτη, το μέρος “ταινία” του live παντελώς ασυνάρτητο, με διάφορα γεγονότα που δεν καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνουν, με ένα τύπο να ψάχνει για άγνωστο λογο μια τσάντα που ποτέ δεν μαθαίνουμε τι υποτίθεται έχει μέσα. Παρόλα αυτά για κάποιο περίεργο λόγο το κομμάτι “ταινία” ταιριάζει αισθητικά με το κομμάτι “Live”.
Η συναυλία ξεκινάει με το προσωπικό αγαπημένο μου οπότε βοήθησε να φτιάξω διάθεση!:slight_smile:
Must see για τους οπαδούς της μπάντας αν και η διαφήμιση είτε από τα multiplex είτε από την εταιρεία που αντιπροσωπέυει το στούντιο στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη οπότε πολλοί σίγουρα δεν θα γνωρίζουν καν για την ταινία! Ούτε μία αφίσα δεν υπήρχε στα Village, τίποτα απολύτως, ντροπή! Κόσμος λίγος στην αίθουσα, το πολύ 20-30 άτομα. Γιατί τέτοια αδιαφορία για προώθηση; Και να πεις ότι οι Metallica δεν έχουν κοινό στην Ελλάδα…:?

Δηλαδή να ξαναβγάλουν το Lulu??? :stuck_out_tongue:

και odeon

μολις εδωσα προβαδισμα στο Ride!!! \m/

Το 95 είχαν δωσει ένα live στο Β. Πόλο στο Tuktoyaktuk.
Οι φήμες λένε πως το “final frontier” στο οποίο αναφέρθηκε ο Lars θα ειναι live στην Ανταρκτική :wink:

Και θα γυρίσουν και βιντεοκλιπ αλά King nothing, παρέα με πιγκουίνους! :lol:

Το 1996 όταν βγήκε το LOAD ήμουν 13 ετών. Άκουγα δεν άκουγα 1 χρόνο Metallica , καλά καλά δεν είχα ακούσει ολόκληρο το …And Justice For All.
Παρασυρόμενος λοιπόν από το “ρεύμα” της εποχής που ήθελε κράξιμο επειδή κουρεύτηκαν επειδή μαλάκωσαν και επειδή φλώρεψαν υποσυνείδητα έθαψα αυτόν τον δίσκο στην εφηβεία μου.

Ε λοιπόν είναι [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ ΤΟ LOAD[/B]

Sorry για το παντελώς άσχετο με τη ροή της κουβέντας post.

Συμφωνω απολυτα με τα bold. Αλλα λογω της εξαιρετικης συναυλιας και της σκηνοθεσιας της δεν τα μετανιωσα καθολου τα 10 ευρω. Οσο για τον Cliff η ταινια εκανε παγκοσμια πρεμιερα στις 27 Σεπτεμβριου, 27 χρονια μετα τον θανατο του τεραστιου αυτου μουσικου.

Cunning Stunts ναι, το κολπακι ηταν απο εκει.

Tην είδα χθες, επιτέλους, στο mall και είχε αρκετό κόσμο. Η ταινία είναι καθαρά για τους οπαδούς της μπάντας και η ιστορία που παίζεται από πίσω θα μπορούσε να δουλέυει σαν βιντεο κλιπ. Ας μην ψάχνουμε για βαθύτερα νοήματα, η μπάντα γαμάει στεγνά πάνω στην απίστευτη σκηνή, το σοου είναι το καλύτερο που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν, ο ήχος σκοτώνει…ποιος νοιάζεται για το τι έχει μέσα η βαλίτσα; Metallica πήγα να δω ρε διάολε και το φχαριστήθηκα! :smiley:

Για να μην σκεφτομαστε διαφορα ακυρα, η βαλιτσα εχει μεσα το The Thing That Should Not Be.

http://www.stavedigger.com/news/metallica-through-the-never-movie-review/

Mόνο σε εμένα οι Metallica τα τελευταία χρόνια θυμίζουν Kiss ως προ το τι κυκλοφορούν; :-k
Η φάση με την ταινία μου ενισχύει αυτή την εντύπωση.
Και το λέω αυτό με πολύ σεβασμό και για τους Metallica και τους Kiss ως live μπάντες, από την άλλη υπάρχει αυτή η εντύπωση πως πάμε να σου πουλήσουμε ό,τι να 'ναι και καταλήγουμε σε κυκλοφορίες που είναι για φανμπόηδες εφήβους (ή… αιώνια εφήβους!)

Πολύ ωραία ανάλυση…και ναι εγώ ακόμα είμαι έφηβος στα 32 μου! Έτσι γουστάρω, γιατί με τους Metallica πέρασα και συνεχίζω να περνάω ωραία!
Πωπω fanboyς…:stuck_out_tongue:

Εντάξει, φέρετρο δεν έχουν βγάλει ακόμα οι Metallica :lol:.