Ρώμη μπορεί να σου βγει φτηνά. Όπως κ Πράγα
Τουλαχιστον σε μένα βγαίνει οσο θα μου έβγαινε Μαλακάσα η Σόφια
Sonisphere 2014 in Hamburg with Metallica, Slayer, Mastodon, Ghost .
Nομιζω θα προτιμησω αυτο… ! Τουμπανα τα φεστιβαλ φετος γαμω.
Νομιζω παντως οτι εχει γινει ηδη sold out…
Εγινε sold out σε μια μερα αυτο.
γαμάει το σετλιστ
και βλεπω 6- 7 τραγουδια που εχουν πανω απο 8 λεπτα διαρκεια
Ανετα το σετλιστ για 3ωρο!!!
Και μόνο με 5 στανταράκια. Εδώ πέρα θα είχαμε τουλάχιστον 7-8. Σίγουρα “Enter Sandman”, “Seek And Destroy” και “Nothing Else Matters” ξέρω 'γω.
Το καλύτερο σετ μαζι με της Πράγας. Μακράν χειρότερα στη Γερμανία. Μόνο regulars. Μονοι τους οταν το βγάζουν οι metallica χώνουν και μερικά σπάνια. Ευτυχώς δεν έκλεισα για εκεί!
Πραγματικα ειναι πολυ απογοητευτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ειναι νωρίς βέβαια ακόμα και περιμένω κάποιες ανατροπές αλλα έλεος με το nothing else matters ή το enter sandman.
Ω ρε μαλακα το σετλιστ της Πολωνιας το θελωωωωω!
το ήθελες θες να πεις
Μέχρι την ώρα που ψήφιζαν μόνο τα μέλη του MetClub ήταν super. Τώρα είναι σαν τα υπόλοιπα (πλην Πράγας ίσως).
edit: όσοι θέλουν να τους δουν οικονομικά φέτος, ας ρίξουν μία ματιά στη Ρώμη. Το Ciampino που πετάει η RyanAir είναι δίπλα στο venue. 3 χιλιόμετρα απόσταση. Πετάει τη μέρα της συναυλίας (μεσημέρι φτάνει Ρώμη) και επιστροφή την επόμενη το πρωί.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία είναι στα 69 ευρώ GA και 92 τα front of stage.
Ψήνομαι πολύ για Ρώμη! Για δώσε αν θέλεις και άλλες πληροφορίες, αεροπορικά και τέτοια δηλαδή
Αεροπορικά με RyanAir μετ’ επιστροφής βγαίνει γύρω στο 70αρι. Μόνο που πετάει από Θεσσαλονίκη για Ρώμη.
Εγώ έκλεισα να πάω τη μέρα της συναυλίας (μεσημέρι στις 14,00 φτάνει η πτήση - 15.00 ανοίγουν οι πόρτες στο venue) και επιστρέφω την επόμενη της συναυλίας στις 10 το πρωί.
Η απόσταση από το Ciampino στον Ιππόδρομο Capannelle που γίνεται η συναυλία είναι 2-3 χιλιόμετρα. Eίναι το πιο κοντινό αεροδρόμιο, αλλά όπως είπα πετάει μόνο η RyanAir και μόνο από Θεσσαλονίκη.
Aπό Αθήνα δεν έχει τίποτα; Και η Easy Jet δεν έχει βγάλει κάτι ακόμα. Πάντως ευχαριστώ θα το έχω στο νου μου.
Από Αθήνα πιο φτηνά για την ωρα ειναι η Iberia που όμως πετάει στο Fiumincino. Νομίζω πως υπάρχει σύνδεση μεταξύ των 2 αεροδρομίων πάντως με πούλμαν.
Πήγαν στην Ανταρκτική και δεν έπαιξαν το trapped uder ice… δηλαδή αν είναι δυνατόν. [-X
Όντως μαλακία τους… και μόνο 10 τραγούδια; Ούτε για ζέσταμα δεν είναι :roll:
Ναι, αλλά το '82 ο Λαρς έλεγε ότι δεν θα γυρίσουν ποτέ βίντεο.