Μetallica

Πας που πας Ανταρκτική, παίξε και το King Nothing.

Η κιθάρα του Κirk ακούγεται απαίσια! Ίσως η πιο χάλια εκτέλεση του For whom the bell tolls. Αλλά τι περιμένεις…μπρος στην προβολή και την βλακεία χεστήκαμε πως θα ακουγόμαστε.Άλλωστε είμαστε οι…Μεταλικα.

Φλώρε Τρουχίλε…που είναι η βερμούδα;;; Και του χρόνου στο διάστημα παιδιά :stuck_out_tongue:

Και στο 2.06 ο James έχασε λίγο τους στίχους…
Μεταλικα, τι περιμένεις…

Πείτε και για τον Λαρς ρε κότες

:stuck_out_tongue:

Επιστήμων η κυρία;;;

Ναι ρε πούστη μου και εγω ξενέρωσα.

Καλοοό!!!για ρίξε και μια ματιά σ’αυτό και πες μου τη γνώμη σου…:

[SPOILER][/SPOILER]

Μετά τον greektrooper που μιλάει για φανμπόηδες, περιμένουμε τον thyra7metsaboukakieseismekamereskaipososta να κατηγορήσει κάποιον άλλο ότι φοράει οπαδικά γυαλιά.

Δηλαδη εσενα dmembra δεν σου ακουγεται χαλια η κιθαρα του Kirk?
Τα ψιλολαθακια στο solo του Creeping Death δεν με ενοχλουνε γιατι μιλαμε για απιστευτο κρυο εκει οποτε ειναι λογικο να μην μπορει να παιξει τελεια,αλλα ο ηχος στην κιθαρα του ειναι απαραδεκτος.Εγω αν εχω τετοιο ηχο σε προβα σταματαω και κοιταω τι σκατα φταιει,οχι να το παρουσιασω κιολας σε live/TV/Ανταρκτικη…

Πρώτον, αυτό που λέει ο ChrisP. Δεύτερον, δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανμπόη για τους Μεταλλικα απλά μου τη σπάει όταν μπαίνουν άτομα- υπεραστπιτές του τρου μεταλ και του μη ξεπουληματος σε ένα θρεντ μόνο και μόνο για να κράξουν χωρίς να έχουν τίποτα να πουν.

@SylBlashyrkh

Η κιθαρα είναι όντως χαλια, ακόμα και κουφός μπορεί να το καταλάβει. Το σχόλιό μου ήταν για το δεύτερο μισό του συγκεκριμένου ποστ και για μερικά ακόμα ποστ

Καλά, μιλάμε για ειδικών συνθηκών live* που αφορούσε καμία 100αριά μέλη του fan club τους στη Λατινική Αμερική. Streaming σε όλα τα live τους μπορείς να βρεις.

Το να πιάνεσαι όμως από όποιο λάθος και να καταλήγεις εδώ:

για μία μπάντα που τα live της θα μπορούσαν να έχουν ISO ποιότητας, αλλάζουν το set τους κάθε βράδυ κλπ κλπ, ε είναι κάπως…

*και δεν εννοώ θερμοκρασία, αλλά αυτό:
the show will be transmitted to the audience via headphones with no amplification… a real first for us

έχει κανείς βρει από που μπορούμε να αγοράσουμε tickets για το live στη Ρώμη την 1/7/2014 γιατί το ψήνω άσχημα…

ticketone.it :wink:

Sad But True

Sanitarium

One

Kirk Solo

Puppets

Το γεγονός δηλαδή ότι αυτή η κίνηση της μπάντας εξαρχής μου φάνηκε ενδιαφέρουσα αλλά εκ του αποτελεσματος-και βάση των 2 αυτών βίντεο-διαπιστώνω μια προχειρότητα,η οποία απλά ενισχύει την αποψη μου για το management και τον τροπο λειτουργίας της μπάντας,με κάνει αυτό που γράφεις στο bold No1?
[U][COLOR="#000000"][COLOR="#FF0000"] http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=28903&p=1572022#post1572022[/COLOR][/COLOR][/U]
Από αυτό το ποστ βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι “hater”?

Δεν κάθομαι να παρακολουθώ και να θυμάμαι τι γράφεις και σε ποιο θρέντ. Το “και για μερικά ακόμα ποστ” δεν εννοούσα δικά σου ποστ. Εννοούσα ποστ από άλλους χρήστες στο θρεντ των Μεταλλικα. Όπως και το “υπερασπιστές…μπλα μπλα μπλα…” δεν το είπα προσωπικά για σένα. Βέβαια, από το ποστ που παρέθεσες δεν βγάζω το συμπέρασμα ότι είσαι hater αλλά αυτό που αρνείσαι ότι είσαι στο bold No 1. Δικαίωμά σου, δεν σε κατακρίνω. Απλά είναι σπαστικό να μπαίνεις (γενικά μιλάω, όχι για σένα προσωπικά) στο θρεντ των Μεταλλικα και των κάθε Μεταλλικα μόνο και μόνο για να κράζεις επειδη τους θεωρείς πουλημένους, κουρεμένους, τελειωμένους κλπ.

Η αλήθεια είναι πως έχω μια προκατάληψη (ΑΠΛΑ προκατάληψη!) με τις κινήσεις της εν λόγο μπάντας και ίσως διυλίζω τον κώνωπα. Απλα θεωρώ οτι ενώ ο dmembra είχε δίκιο που αρπάχτηκε με την τελευταία πρόταση του 1ου ποστ,μου την δίνει που έχουμε πολύ εύκολη και έτοιμη την απάντηση “hater”,“fanboys” κλπ.

thanks man

Αναμενόμενο. Οι σκληροπυρηνικοί θέλουν να ακούσουν τα ψαγμένα, η συντριπτική πλειοψηφία τα Master, Nothing Else, Ented Sandman κλπ
Και οι Hetfield / Ulrich γελάνε…
Κάτι ξέρουν οι Maiden τελικά και παίζουν τα ίδια ξέροντας πόσο μαλάκες είναι το κοινό.