Μetallica

Πόσω χρονών είσαι; Οι Metallica στην περιοδεία του Black Album ήταν τερατωδώς τεράστιο συγκρότημα σε όλα του.

είναι όντως σε καλή φόρμα τώρα αλλά δεν συγκρίνεται η τώρα κατάσταση τους με την περίοδο 88-93 στην οποία ήταν απίστευτοι.

ντάξει τι να λέμε τώρα!!! τόπ τους εμφάνιση για μένα.

Πράγματι.

Αλλά δες κ εδώ!

:metal:

Τόσο ώστε να τους προλάβω στην περιοδεία του Black Album, και φυσικά έχω δει (βιντεο οκ) και συναυλίες των 80’s. Ναι, ήταν φοβερές συναυλίες με τεράστια σκηνικά και ένταση κλπ. Αλλά υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών δεν αποδίδεις τόσο, όσο όταν είσαι καθαρός. Και το παίξιμο, και η σκηνική παρουσία, και ειδικά τα φωνητικά, δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Εκεί που ήταν όντως τεράστιοι, τώρα πήγαν ένα επίπεδο πιο πάνω, χωρίς να μειώσουν καθόλου χρονική διάρκεια (όπως κάνουν κάτι σιδηροπαρθένες για παράδειγμα :roll: ). Άποψή μου άλλωστε, και τους γουστάρω περισσότερο στην τωρινή φάση συναυλιακά απ’ ότι στο παρελθόν.

Η φάση που ο ulrich δίνει την μπαγκέτα στον Trujillo όταν οι άλλοι δυο παίζουν τις δισολιές ειναι epic !

BRUTAL!!!

Ο Jaymz στα 30 του ήταν ο μεγάλος μας αδερφός. Στα 50 του είναι ο θείος μας. Και τους δύο τους γουστάρουμε, αλλά με τον brother είναι πιο καλά :).

Επειδή κι εμείς μεγαλώνουμε αντίστοιχα, παραμένει ο αδελφός :slight_smile:

Όποιος δεν έχει δει συναυλίες τους από το 88 μέχρι το 95 και προσπαθεί να μιλήσει / κράξει γι’ αυτή τη μπάντα απλά δεν ξέρει που του πάνε τα 4. Σκεφτείτε τώρα που είναι 50ρηδες, το live τους θεωρείται απλησίαστο στο συνδιασμό ποιότητας ήχου, διάρκειας και σκηνικής παρουσίας … και το συγκρίνουμε με live άλλων συγκροτημάτων που βρίσκονται τώρα στα ντουζένια τους.

Ευχαριστώ την όποια θεότητα υπάρχει που υπήρχαν κάμερες το 1989 και καλύψανε αυτό που είχε γίνει στο Seattle. ΚΑΜΙΑ μπάντα σε αυτό το γαλαξία δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτό το live. K A M I A.

Αν ρωτήσει κάποιος πως μπορείς να συνδιάσεις δύναμη, ταχύτητα, κ@υλα, πώρωση, τόνους μπύρας και ιδρώτα, γ@μηστερό ήχο και αριστουργηματικά κομμάτια… απλά του δείχνεις τι έγινε στο Seattle το 1989

O Jason μιλαει για τους Metallica , την καινουργια του μπαντα και διαφορα αλλα. Τα σχολια δικα σας.

Μιλάει για την καινούρια του μπάντα; Γιατί εγώ βλέπω ότι για 55 λεπτά μιλάει για τους Μεταλλικα!

ε δες και τα τελευταία 5 λεπτά :stuck_out_tongue:

Έχω λίγο παράξενη άποψη για τον Jason τώρα πια και δεν θέλω να ακουστω κακός. Γενικα με πειράζουν διάφορα που κάνει και λεει , αυτο βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν λεει και αλήθειες .

Στις 26 Γεναρη θα εμφανιστουν στα Grammy Awards. Θα παιξουν μαζι με τον πιανιστα Lang Lang…
Ακουγεται ενδιαφερον…

http://www.metallica.com/news/20140106-83177.asp

παιδες,συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος,αλλα θα παει κανεις απο εσας ευρωπη metallica’‘by request’’?
Ρωταω γιατι εχουμε αγορασει εισητηρια απο viagogo για Ρωμη,κ ειπαν οτι θα μας τα στειλουν 3 μερες πριν απο το live…
Εχει κανεις απο σας αναλογη εμπειρια με viagogo?Γιατι εχουμε φρικαρει λιγο…

Από viagogo δεν ξερω. Από το ticketone.it πάντως μπορείς να τα κάνεις και άμεσα print at home. Και εκτός από τα front of stage που εξαντλήθηκαν, υπάρχουν διαθέσιμα ακομα.

Αν σε αγχώνει το οτι θα τα πάρεις 3 μέρες πριν και μπορείς να τα ακυρώσεις χωρίς κόστος, κλείσε από το ticketone. Ειναι και το link που παραπέμπει το metallica.com

Απλα τα αγορασαμε απο viagogo,γι αυτο ακριβως το λογο για να παρουμε front of stage,γιατι δεν υπηρχαν αλλου.Επισης πρεπει να τα παρουμε στο χερι για να γινει δουλεια,δεν υπαρχει αλλος τροπος.Βελγιο που αγορασαμε επισης,ολα κομπλε.
Κ ειναι κ το αλλο…δε θα μπορουμε να ψηφισουμε κ το setlist χωρις τα εισητηρια απ οτι καταλαβα,γιατι η ψηφοφορια ληγει 16 Μαιου…
Οπως κ να χει,ευχαριστω

Η ψηφοφορία δεν εχει να κάνει με τα εισιτήρια. Σου στέλνουν απλώς ένα κωδικό και ψηφίζεις από το metallicabyrequest.com.
Λογικά θα στον στείλουν τις επόμενες μέρες.