Στη Ρώμη, που θα βρεθούν αρκετοί συμφορουμίτες, ανοίγουν για τους Metallica οι Kvelertak, οι Volbeat (μία μπάντα που ήθελα πολύ να δω live), με special guest τους Alice In Chains.
Καλή φάση!!
Ευχαριστω αδερφε…Τελικα βρηκαμε ακρη…μετα απο πολυ ψαξιμο,μας εστειλαν κωδικους απο το metallica.com…
Metallica familyy…
Αρκετά ενδιαφέρουσα εκτέλεση και πολύ καλή εμφάνιση. Αλλά τις κακίες μου θα τις πω.
Ο Hetfield γιατί ξυρίστηκε ρε πούστη μου; Σαν μπάρμπας είναι. Εντελώς ταβερνιάρης.
Και ο Ulrich που πάει με αυτό το μαλλί; Λες και παίζει στο Τίγρης και δράκος είναι
[SPOILER][/SPOILER]
Καλή εμφάνιση; Έχουν γαμήσει τους χρόνους ανάποδα στο κομμάτι. Ο Lars επίσης παίζει σαν να παίζει πρώτη φορά drums
Ε καλά πάντα έτσι παίζει ο Ούρλιχ. Κατα τ’αλλα δεν με χάλασε κάτι (μόνο η κιθάρα του Χάμετ)
Επίσης το πιάνο πάνω στο One είναι ψυχαναγκασμός. Τέχνη σου λέει μετά
Σαν Guns n roses ακουγεται αυτο το πραμα ή αγριεμενη Transiberian Orchestra
επισης, οταν παιζει ΤΟ σολο να το βαλεις στον κωλο σου το πιανο. Αλλα να μου πεις δε πηγε και ακαλεστος…
Ντάξει, δεν ταίριαξε, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Καλό είναι να πειραματίζεσαι, άλλες φορές πιάνει (One με Apocalyptica στο Fillmore για παράδειγμα), άλλες όχι…
Δεν ήταν πετυχημένο σαν τελικό αποτέλεσμα. Καλή προσπάθεια, αλλά δεν…
[SPOILER]Κανείς δεν πρόσεξε την ανταλλαγή ερωτικών βλεμμάτων μεταξύ Kirk Hammet και Lang Lang? :p[/SPOILER]
Κι εμένα δεν μου άρεσε και πολύ αλλά οκ δεν τρέχει και κάτι. Καιρός για δουλειά στο studio…
One από το Through the Never
Διαφωνώ οσο δεν παει με αυτό. Άλλο να μην ακούγεται τοdouble bass η να “τρέχει” πίσω απ τους υπόλοιπους σε κανένα battery και άλλο να ειναι τόσο εκτός ρυθμού από το ξεκίνημα με το hi-hat.
Σε τέτοια κατάσταση δεν ηταν ποτέ. Και αυτός ειναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω πως το νέο άλμπουμ θα ειναι και το τελευταίο τους και απλώς θα κρατάν το ενδιαφέρον του κόσμου με θεματικές περιοδείες και άλλου τύπου κυκλοφορίες (DVD κλπ)
Εδω δεν λεει (ακόμα) και μακάρι να πει. Μου τρέχουν τα σάλια και μονο στην ιδέα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
εβγαλε κανεις ακρη με τα εισητηρια στην τουρκια?
Aν εννοείς για την προπώληση, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα ξεκινήσει.
@drenie έχει μέρη στην Ευρώπη που βγαίνουν αρκετά οικονομικά να τους δεις. Δίνω μηδαμινές πιθανότητες για Αθήνα… Μακάρι να διαψευστώ βέβαια.