Φαίνεται πως η παραγωγή θα γίνει και πάλι από τον Rubin.
Στο DM είχε βοηθήσει ως προς την παραγωγή των τραγουδιών αλλα ως προς τον ήχο του, το αποτέλεσμα ηταν απογοητευτικό.
Θα προτιμούσα να δουλέψουν με κάποιο σαν τον Raskulinecz αυτή τη φορά.
(ή σαν τον Tagtgren, αλλα αυτό ειναι μαλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας :-D)
Μωρέ ας γίνει από τον Rubin το θέμα είναι να είναι ανθρώπινη, και να έχουν και λίγο όγκο οι κιθάρες ρε γαμώτο. Σε αυτό το ντεμο θυμίζουν Kill Em All πάντως…
Παραγωγή δεν εννοω μονο απο ήχο. Εννοω και απο άποψη δομής των κομματιών. Αν θυμίζει kill’em all ή and justice ή load το σίγουρο ειναι οτι θυμίζει Metallica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για τον πεο το κομμάτι . Καλύτερα να μην ήχογράφουν πια . Ας τους βλέπουμε στα λαιβ να γουστάρουμε . Death magnetic με καλα σκόρπια ριφς. Μηδέν σύνθεση , χάλια ήχος . Το νέο κομμάτι ακριβώς στον ίδιο δρόμο . Αν περιμένεις απο μεταλλικα δισκαρα και να ξαναγύρισουν στα παλιά , και σου βγάζουν πάλι το ίδιο ξενερωνεις . Χάσαμε τις μεγάλες μπάντες πια, που τραβάνε κόσμο στο είδος .
ΥΓ : με πόνο ψυχής
Metalheart
Αν δε σου αρεσε το DM δε νομίζω πως πρεπει να περιμένεις κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό από το νέο άλμπουμ. Και εννοείται πως δεν πρεπει να περιμένεις κάτι κοντά “στα παλιά” (σαν ποιότητα εννοώ, σαν ήχος κοντά στα καμια ειναικκαι οχι στο load λόγου χάρη).
Για το lords νομίζω πως ολοι ξεχνάνε οτι ειναι απλα ένα demo χωρίς παραγωγή. Ο Lars ειπε πως μπορεί να κρατήσουν ένα μέρος, άλλο μέρος μπορεί να αποτελέσει σκελετό για άλλο τραγούδι κ.ο.κ.
Τις ιδέες και την ηχητική κατεύθυνση κρίνουμε. Ουτε τον ήχο, ουτε τη σύνθεση.
Διαφορετικά θα μιλούσαμε αν ηταν το single του νέου δίσκου φυσικα.
Ναι δεν έδωσα σημασία σε αυτο που είπε ο λαρς. Αλλα για το θεμα μεταλικα έχουμε ολοι γνώμη . Εννοείται οτι θα κραζουμε κιόλας . Φανμποις ημεθα !Επανέρχομαι και λέω οτι ελπίζω να μην μείνει έτσι . Ας κρατήσουν το ριφ που μοιάζει με disposable …
Metalheart
κλεισαμε τουρκια:D
:thumbup:
Αρένα η front of stage?
αρενα
To σκέφτομαι πολύ σοβαρά για Τουρκία με μια εκδρομή που γίνεται από Ξάνθη…αλλά για μια μέρα να χαλάσω κοντά 250 ευρω; :-k
Μήπως ειναι πιο φτηνά να πάμε Ρώμη ;
Τα μπροστά εισητήρια για Ρώμη τελείωσαν.
Τα οποία έκαναν πόσο ; Και βασικα τα μεταφορικά νομίζω οτι ειναι πιο φτηνά για Ιταλία. Ίσως και για Πολωνία.
γιατι εισαι φλωρος
Για Ρώμη έκαναν 100 ευρω με εκτύπωση στο σπίτι και για Πολωνία 126 ευρώ και μου τα έστειλαν με κούριερ.
Καλά, τραγικές τιμές.
Για Ιταλία παιδιά μου έχει πει ένας φίλος μου που έχει πάει στον χώρο που γίνεται η συναυλία ότι είναι μάπα. Ένα μακρόστενο πράγμα με τη σκηνή να είναι στη στενή πλευρά.
Για Τουρκία γιατί 250 ευρώ; Πόσο έχει η εκδρομή από Ξάνθη;
α ρε DiDi, τώρα για ποιον να γκρινιάξουν, για τη RomaPizza?!
γιατι εισαι φλωρος!
Ρώμη 90 είχαν το f.o.s. Και Πράγα 75 με το κούριερ μέσα.
Αρένα 70 και 50 αντίστοιχα.
Ρώμη μου βγήκε 50 ευρώ πανε ελα τα αεροπορικά.
Πράγα ειναι επίσης οικονομική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται. Δείτε για air Serbia στα γνωστά site αναζήτησης φθηνών πτήσεων.
Το Lords Οf Summer εχει ενα φοβερο βασικο riff, πολυ ωραια φωνητικα σε σημεια, αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οσο θα επρεπε και ενω εχει καποιες φοβερες ιδεες ειναι μετριο γενικα. Επισης μου φαινεται πολυ παραξενος-ακυρος ο τιτλος… Αλλα επειδη ουτε οι ιδιοι ξερουν αν θα το κρατησουν και τι θα κανουν, βλεπουμε.
Την Τουρκια την σκεφτομαι πολυ σοβαρα.