Μetallica

Μόνο εγώ γούσταρα τόσο πολύ τη διασκευή στο Diary Of A Madman???

Και εμένα καλή μου φάνηκε αν και γούσταρα πολυ το a blind man cries. Κάποιοι φίλοι μου ομως κράζουν ηταν ακουρδιστοι, ο Lars έπαιζε λάθος κομμάτι και οτι ο Kirk στο σόλο τα θαλάσσωσε. http://youtu.be/Cs7TeCFoWJA

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μου άρεσε και η διασκευή στους Beatles…ο Het είναι σε τρελά κέφια πάντως

…όχι και σε μένα μια χαρά φαίνεται:):!:

θα ειναι κανας αλλος τουρκια?

πάει κι αυτό το απωθημένο…

Ωραία το παίξανε αλλά λίγο ψόφια τα πράγματα γενικώς…

Απ’ ότι διάβασα από κάποιους που ήταν στο Live, μιλούσαν για “Antarctica part 2” όσον αφορά τη θερμοκρασία και τις συνθήκες που έγινε. Ίσως γι’ αυτό να ήταν έτσι το κοινό…

πάντα έτσι είναι οι φινλανδοί

Σχόλιο Andy Sneap στο φμπ για το θέμα του κυνηγιού: “I said it on another post, jimmy boy needs to be out hunting for the riffs that he’s been missing the last 20 years”

OH-NO-HE-DIDN’T

και ιδρωσαν οι Metallica για το τι ειπε ο Andy Sneap.
Ας κυνηγησει ο Sneap τα riffs που εγραψαν πριν απο αυτα τα 20 χρονια.
Ενταξει αηδιες πια, παντα ηταν της μοδας να κραζει καποιους τους Metallica.
Οσο για το ντοκιμαντερ το εχουμε δει ;

Εντάξει μωρέ βγαίνει ο κάθε ένας και κράζει έτσι για να ακουστεί λίγο. Αντί να βγουν να πουν “επιτέλους μια μεταλ μπάντα είναι τόσο μεγάλη ώστε να κανει χεντλαϊν εμφάνιση σε ένα τόσο μεγάλο φεστιβαλ” κάθονται και βρίσκουν ενα κάρο μαλακίες για να την πουν και καλά στους Μεταλλικα.

ο καθενας μπορει να το δει οπως γουσταρει. Θυμαμαι και τοτε στο Lollapalouza ειχαν φαει κραξιμο.

Μετα βγαινουν και λενε δεν υπαρχει ορια στην μουσικη αλλα αν ακουστει το Master of Puppets μπροστα σε φλωροπαιδακια που γουσταρουν pulp θα γινει κατι.
Κουραστικο οσο δεν παει ειδικα για τους 50αρηδες Metallica που εχουν διαλυσει καθε στερεοτυπο στην μουσικη βιομηχανια και δεν χρειαζεται να αποδειξουν τιποτα.

Όπως το λες και εκείνη την περίοδο θυμάμαι τι είχε γίνει. Αλλά θα περίμενα ότι μετά από τόσα χρόνια θα μπορούσε η μεταλ σκηνή τουλάχιστον να υποστηρίξει το μεγαλύτερο-εμπορικά και όχι μόνο-συγκρότημα που έχει.

Από τη στιγμή που καλώς ή κακώς κάνουν κατά καιρούς ενέργειες που διχάζουν είναι λογικό να μην υπάρχει καθολική υποστήριξη. Προκειμένου να γίνουν η μεγαλύτερη εμπορικά μπάντα όπως λες έβαλαν νερό στο κρασί τους σε κάθε επίπεδο και αυτό εκ των πραγμάτων δεν βρίσκει σύμφωνους όλους στη μέταλ σκηνή.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Συμφωνώ ότι έχουν πάρει και αποφάσεις που όντως έχουν διχάσει ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς.

Βρε τι να διχάσουν ; Είχαν και έχουν τα αρχιδια να κάνουν οτι γουστάρουν. Κραψιμο τρώνε απο τις ακουστικές κιθάρες στο fade to black ή στο for whom the bell tolls που δεν εχει solo. Απλα υπάρχουν μπάντες που αποδέχονται ποσο τεράστια μπάντα ειναι και οτι τους χρωστάνε πολλα στη επιβίωση του σκληρού ήχου μεσα στα 90’s και υπάρχουν και μπάντες που ζηλεύουν του κερατά και λένε καμια βλακεία να ακουστεί λιγάκι το όνομα τους.

Πάντως, όσον αφορά το Glastonbury, τους μόνους που δε διχάζουν είναι τους οπαδούς τους.
Το -δήθεν- ανοιχτόμυαλο κοινό του Glastonbury θίχτηκε που θα είναι headliners κάτι φωνακλάδες γερομεταλλάδες.
Τα ίδια γίνονταν και στο Lollapalooza όπως σωστά είπατε. Με την ανακοίνωση. Γιατί στα live όλοι “die, die” φώναζαν στο Creeping Death λ.χ.

Μακάρι το set τους να περιλαμβάνει κανένα So What και κανένα Μεταλ Μιλισα να φρικάρουν οι χίπηδες*.

*χαρακτηρισμός που αναφέρεται στους συγκεκριμένους που σπάνε @@. Η φιλοσοφία του Glastonbury, υποτίθεται πως είναι κάτι πέρα από τη μουσική, τα ιδιώματα κλπ. Γι’ αυτό και γίνεται Sold Out πριν ανακοινώσει μπάντες. Ας πάνε να ακούσουν κάτι καινούργιο για αυτούς, μιας και έχουν τόσο ανοιχτούς ορίζοντες.
Και μετά σου λέει είναι οι μεταλλάδες κολλημένα μυαλά! :lol:

Oh dear Lord.