http://metalhammer.teamrock.com/news/2014-06-23/glasto-boss-metallica-ring-every-year αυτές οι δηλώσεις μου προκαλούν γέλιο…
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://metalhammer.teamrock.com/news/2014-06-23/glasto-boss-metallica-ring-every-year αυτές οι δηλώσεις μου προκαλούν γέλιο…
Τη βλέπω τη δουλειά, θα πάνε εκεί πέρα οι Metallicats και θα ισοπεδώσουν τα υπόλοιπα γατάκια και θα τους ζητήσουνε και του χρόνου :lol:.
Ειναι το μοναδικό show που δεν ειναι by request. Αααααα ρε Lars θέλω να δω ποσο μάγκας είσαι. Τους εχω ικανούς να παιξουν ενα σωρό διασκευές ή μονο απο τα παλιά τους. Ανατρεπτική ακομα αυτη η μπάντα !
Μακάρι να μπουν με So what? και Last Caress/Green Hell :lol:
Δύσκολα… ο Τζέιμζ πλέον αποφεύγει να βρίζει στις συναυλίες, πώς θα πει αυτά τα τραγούδια;
Ενώ ήταν να παίξουν το King Nothing αν θυμάμαι καλά, αλλά τα πήραν λίγο στο κρανίο με το mtv για κάποιο λόγο (δεν πήραν βραβείο ή κάτι τέτοιο; ). Πάνε αυτά πια…
Ξεχνάς ότι στο Fillmore το είπαν
Στο mtv άλλαξαν τραγούδια γιατί θεώρησαν ότι είναι η πιο δήθεν βραδιά που έχουν παραστεί και είπαν να τους ταρακουνήσουν λίγο. Είχαν κάνει και δηλώσεις σχετικά.
Τωρα που το σκέφτομαι ας βγουν να παιξουν ολο το st anger να γίνει χαμός !
Δεν ξερω αν θέλουν να κάνουν κάποιου είδους δήλωση με τα τραγούδια που θα επιλέξουν να παιξουν ή απλα θα κάνουν ενα κανονικό δυωρο show οπως μονο αυτοί ξέρουν για να περάσουν όλοι καλα.
Για τις βρισιές οκ δεν λεει fuck καθε δεύτερη θέση αλλα το motherfucker στο creeping death ακομα το φτύνει με δύναμη στα μούτρα μας.
Πολυ φοβάμαι ότι θα παίξουν απλά ένα best of show, κακά τα ψέματα δεν έχουν πια το ίδιο attitude που είχαν μέχρι τις αρχές των 00’s. Ειδικά ο Het είναι ένας πολύ πιο ήρεμος άνθρωπος από τότε που έκοψε τις καταχρήσεις.
Προσωπικα παντως πολυ γουσταρω που θα παιξουν στο Glastonbury και οντως θα εχει πολυ ενδιαφερον τι setlist θα επιλεξουν. Παντως τετοιο κομπλεξ απο τις αλλες μπαντες με τις δηλωσεις και ολα αυτα δεν το περιμενα, τι φοβουνται μην τους κλεψουν οπαδους?
Όσα δεν φτάνει η αλεπού…
Μεταξύ μας γιατι να μην παιξουν ενα best of setlist και να δείξουν πως ειναι να διασκεδάζεις με την μεγαλύτερη metal μπάντα. Δεν θα παιξουν ετσι κι αλλιώς μπροστα στο κοινό τους.
Ψηφίζω να ανοίξουν με Of Wolf and Man.
θα έχει άραγε live streaming, ή μόνο στο rock am ring υπάρχει αυτή η πολυτέλεια;
Κανένα πρόβλημα από μένα…
Νομίζω φίλε μου πως εχει. Και το link το βρίσκεις και απο το rock is dead , αν δεν κάνω λάθος.
μόνο για το glastonbury θα έπρεπε να κάνουν καταχρήσεις να βγούν όπως εδώ
και να τα κάνουν όλα πουτάνα.
ναι οκ θα γινοταν της πουτανας αλλα εκει ειναι 25 χρονων και τωρα ειναι 50… οπως και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο.
Εγώ με Whiplash, αλλά και οι 2 θα χάσουμε
υγ: σοβαρά πάντως, προβλέπω αρκετές εκπλήξεις. Θεωρώ πως τραγούδια τύπου Turn the page θα υπάρχουν στο σετ. Και κανένα Carpe DIem θα με έψηνε αν πάνε σε τέτοιες επιλογές.
Νομίζω πως πρέπει να τα γαμήσουν όλα οι Metallica εκεί…