Μetallica

Θα συνεβαινε καποια στιγμη να βγουν deluxe remastered εκδοσεις των Kill ?Em All και Ride The Lightning και νομιζω οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα αλμπουμ τους αργοτερα, παντα απορουσα που δεν ειχαν βγει “ενισχυμενες” εκδοσεις των δισκων της μπαντας με bonus dvd, κανα documentary, demos και διαφορα αλλα καλουδια.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχα διαβασει καποτε δηλωσεις (δεν θυμαμαι απο ποιο μελος , πιθανοτατα του Lars) οτι δεν θελουν να βγαζουν 5 διαφορετικες εκδοσεις reissues των δισκων τους ωστε να αναγκαζεται καποιος να αγορασει τον ιδιο δισκο 3 και 4 φορες επειδη εχει Bonus υλικο…

Trollking.:stuck_out_tongue:

Εδω ο τυπας στριμαρει την Blizzcon ολο το διημερο, υποθετω θα κατσει και για την συναυλια, για οποιον ενδιαφερεται:

http://tassadaronline.blogspot.gr/2014/10/blizzcon-2014-free-livestream-incoming.html#

EDIT: δεν το εκοψε! Μολις αρχισε!

Ενταξει τα live τους ειναι απο αλλο πλανήτη …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ανακοίνωσαν και άλλα live για το 2015 σε κάποια φεστιβαλ, ελπίζω να είναι απλά escape from the studio φάση γιατί δεν βλέπω καμία κινητικότητα γύρω από το νέο αλμπουμ

Στο studio είναι όσον αφορά το νέο άλμπουμ, απλά δε νομίζω να έχουμε σημαντική εξέλιξη πριν δουλέψουν με τον παραγωγό (όποιος κι αν είναι αυτός).
Λίγες ημερομηνίες θα έχουν πάντως. Ανακοίνωσαν 3 και θα ανακοινώσουν μερικές ακόμα μέσα στο Δεκέμβριο.

Ναι και απο οσο ξέρουμε τους αρέσει να κυκλοφορούν τα άλμπουμ τους μεσα στο φθινόπωρο σύμφωνα πάντα με τον Lars. Οποτε αφου τελειώσουν με τα ευρωπαϊκά live η λογική λεει θα κυκλοφορήσουν την νεα δουλεια για να κανουν αμερικανική περιοδεία και το καλοκαιρι του 2016 παλι εις τας Ευρώπας !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω… από φωνή κορμάρα (και συμπαθητική φωνή) :-k
Να πάρει τη θέση του Λαρς :lol:

Ματάρες!

Την ειχα ξαναδει να διασκευαζει AC/DC και διαφορα αλλα. Τεραστιο ταλεντο :stuck_out_tongue: πραγματικα, θελω guest εμφανιση σε συναυλια των Metallica.

Δηλαδη αυτοι που την βλεπουν το κανουν γιατι κανει καλα cover η γιατι τους βγαινουν τα ματια απο τα παστωμενα βυζγια?:stuck_out_tongue:

Lars,μην αφηνεις τετοια ταλεντα να πανε χαμενα,guest στο επομενο tour.8)

…ολόσωστος:):!:

Τις τελευταίες 2 μέρες, με αφορμή ένα τραγούδι που άκουσα στο ραδιόφωνο (το Ain’t my Bitch -κι όμως παίζουν και τέτοια στο ραδιόφωνο-) το έχω ρίξει στην ακρόαση του Load. Για την ακρίβεια το έχω λιώσει.
Δεν ξέρω πόσοι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ασχολούνται με τρίχες (κυριολεκτικά), ντύσιμο και eyeliner,
Πλέον, μετά από σχεδόν μία 20ετία από την κυκλοφορία του, το θεωρώ 10αρι ακατέβατο με τραγούδια-ύμνους (Bleeding Me, The Outlaw Torn, The House Jack Built κλπ) και ειλικρινά παρακαλάω να κάνουν μία επετειακή περιοδεία (ή έστω μερικά live επιλεκτικά) που να παίξουν μπόλικο υλικό από εκείνη την περίοδο (μία από τις πιο παραγωγικές τους με 2 άλμπουμ, το Garage Inc. + το S&M, είχαμε 4 κυκλοφορίες σε 4 χρόνια).

Και κάτι επίκαιρο:
από το So What:

We have a band absolutely plugged into the writing process in the HQ studio.

As for the studio work, well, I’ve largely been keeping my nose out of it because there is a focus and precision work ethic right now that suggests no interlopers are welcome as the guys lock in and hone down a playbook’s worth of riffs and ideas into tighter 'Tallica tunes. I do know that these studio days are unlike anything I have known before in terms of getting down to it, and the occasional riff-snippet I hear tells me that they aren’t fucking around in there.

Από Trujillo:

“We’re just blueprinting everything right now,” Robert said. “There are a lot of ideas, a lot of song bodies; you gotta go through the process. For me personally, I’m really excited about what we’ve been able to jam out.”

He continued: “I don’t like to make predictions, but I’d like to think ? at least for me ? that I’m really happy with what’s happening instrumentally. So let’s see how that journey continues.”

Trujillo added: “Writing a METALLICA song is a journey and a process, and it takes time. But that’s what’s special about it. METALLICA likes to nurture a song, nurture an arrangement.”

Συμφωνώ απόλυτα για το Load (όπως και για ένα μεγάλο μέρος του Reload ισχύει το ίδιο). Κορυφαίες συνθετικές στιγμές τους! Τραγούδια σαν τα Bleeding me, Fixxxer και Outlaw torn, δημιουργούνται μια φορά (όπως και παλιότερα το Master of puppets), αλλά και τα υπόλοιπα ειδικά από το Load, αλλά και αρκετά από Reload, είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Ειναι κι αυτο το Where The Wild Things Are και το Prince Charming… προτιμω Reload απο Death Magnetic. Οι δυνατες του στιγμες υπερτερουν κατα πολυ.

το reload ηταν ετοιμο να βγει μαζι με το Load σαν διπλο αλμπουμ αλλα δεν τους αφησαν.
Ακομα και τωρα τα βαζω πολυ συχνα στο cd player.Φοβερα τραγουδια!!

Ναι το θυμάμαι ότι είχαν έτοιμα πάνω από 30 τραγούδια, και τα “έσπασαν” τελικά σε 2 άλμπουμ. Αλλά έτυχε το Load να έχει 12 στα 14 κομματάρες, ενώ στο Reload η αναλογία να είναι λίγο μικρότερη (κατά τα προσωπικά μου γούστα πάντα).
Μην ξεχνάμε και το No leaf clover, που τελικά (και περιέργως) δεν χώρεσε σε αυτά τα δύο, ενώ είναι αριστουργηματικό.