Μetallica

Οι Maiden δεν εχουν δηλαδη τεραστια καλλιτεχνικη απηχηση? Δεν εχουν τεραστιες πωλησεις?

Με τους Maiden δεν ισχυει αυτο δηλαδη?

Δεν αναφέρω καν τους μείντεν . Δεν μπαίνουν εδώ για να μην εχουμε διαφωνίες .

Συμφωνώ με τον Dallas. Για όλες αυτές τις τεράστιες μπάντες ισχύει το ίδιο . Για μένα είναι οι Metallica για σένα οι Maiden για κάποιον άλλο μπορεί να είναι και μια μπάντα που δεν έγινε τόσο μεγάλη εμπορικά όπως αντίστοιχα αυτές οι δύο .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βλ. Χολίδης κλπ :razz:

Οι maiden βγαλανε το ομωνυμο και μετα απο 8 χρονια και 6 μνημεια το seventh son. Παρενθεση για να μην ξεχνιομαστε.

Συμφωνώ στο περίπου .

Τώρα έχεις τη δευτέρα στο κιβώτιο;

Δεν έχει και πολύ ουσία αυτό το Maiden vs Metallica .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η απαντηση των Metallica στον Χολιδη (μεσω Ραδιο αρβυλα)

Την πρωτη ακομα

Ξεκινά απ τα βασικα, μπρος έβαλες?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

O Bruce ειπε οτι ειναι καλυτεροι απο τους Μetallica και ετσι ειναι, την αληθεια ειπε.
Oι Metallica 2ο μεγαλυτερο; Χμ, δεν ξερω, ισως, υπαρχουν και οι Priest ομως, οι Sabbath κ.α. για τη θεση…

Metallica, Motorhead, Black Sabbath και μετα ολοι οι υπολοιποι και σε οποιον αρεσει… :smiley:

Μιλανε ολοι μιλαει και η τσουτσου, αντε πεσε ρε. Μας φτανει που εχουμε τον Παντελο τον 79 το ζορικο μαγκακι του φορουμ δεν θελουμε και γιουσουφακια

Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω αδερφέ δεν το αξίζει το νήμα με τιτλο Metallica, να ήμουν στο νήμα Iron Maiden να το συνέχιζα…

Ποιο νημα βρε κακομοιρε; Αντε να διαβασεις τομ και τζερυ, θες και να πας στο νημα maiden.

Δεν μπορώ να παω έχεις δίκιο θέλει αρχαιολογική ανασκαφή για να ξεθαφτει…

Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις τι γραφεις. Σε αφηνω στην μιζερια σου μπουλη.

Δεν σου φταιω εγω ρε φιλε αν εσυ μαθαινεις τωρα την αλφα βητα και το “Λολα να ενα μηλο”

Συγνωμη που δεν ειμαι προχω