Μetallica

Στο είδος μας ειναι το μεγαλύτερο . Δεν διαφωνεί κανείς .

Σιγουρα δε διαφωνει κανεις οπαδος των Metallica

Άμα το κανεις τάλιρα ( πωλήσεις , περιοδείες , επιρροή στις μετέπειτα μπάντες) βγαίνει ο λογαριασμός

Ακόμα και ο Dickinson πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερο συγκρότημα οι Metallica.

Αντιλαμβανεστε ολοι οτι δεν μιλατε αντικειμενικα;
Η εχει χαθει καθε εννοια λογικης εδω μεσα;

Αν μιλουσαμε αντικειμενικα θα ημασταν θεοι και οχι ανθρωποι, ο καθενας εδω καταθετει μια αποψη που δεν χρειαζεται να συμφωνουμε οι υπολοιποι…

Η λογική εδώ μέσα υπάρχει δεν υπάρχει , είναι κάτι δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς να αντιληφθείς .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πραγματικα μου εχεις κανει τα μουτρα κρεας. Δεν ξερω που να κρυφτω. Μου εχεις βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.μου εβαλες τα γυαλια.με κολησες στον τοιχο.Με εκανες του αλατιου.μου εβαλες ποστα.

Έλα φύγε από το πληκτρολόγιο. Έχουν οι γονείς σου να κάνουν δουλειά στον υπολογιστή.

Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο αλλα και να ισχυει διαφωνω με τον Bruc-αρα, οι Metallica ειναι το δευτερο μεγαλυτερο συγκροτημα στο ειδος.

Καποια απο αυτα που γραφατε στις πισω σελιδες ειναι πολυ συγκινητικα και με πηγαν πισω στο χρονο σε διαφορες ωραιες αναμνησεις που ειχα οπως την πρωτη φορα που ακουσα το Master Of Puppets και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ γιατι ανυπομονουσα να ερθει η ωρα να ξυπνησω και να το ακουσω οσες περισσοτερες φορες μπορουσα μεσα στην μερα ή οταν εκανα κοπανα στο σχολειο και πηγαινα μονος μου με καφε στο χερι στο δασακι και ακουγα ασταματητα το Black Album… Πως περνανε τα χρονια ρε γαμωτο…

Εμπορικά και απήχηση καλλιτεχνική είναι το νούμερο 1 . Αλλά όπως και να έχει ο καθένας μπορεί να το δει διαφορετικά . Πέρα από πωλήσεις δίσκων εισιτηρίων δεν μπορούμε να την βγάλουμε έξω να την μετρήσουμε .

Αγαπάμε και τις 2 μπάντες όπως αγαπάμε και τους Black Sabbath για να έρθει να κλείσει το top 3 .

Απήχηση καλλιτεχνική από πού και ως πού;

Από αυτό που είναι . Ότι κράτησαν μια ολόκληρη σκηνή μόνοι τους την δεκαετία του 90 .

Διαφωνώ 100% αλλά ίσως και να μην καταλαβαίνω τι εννοείς με το “καλλιτεχνική απήχηση”.

Οκ καλή είναι και η διαφωνία . Πολύ πιθανό να εννοούμε κάτι διαφορετικό .

Εννοείς ότι είχε περάσει λίγο η μόδα αυτής της μουσικής και την κράτησαν οι Metallica μόνοι τους όσο πιο ψηλά μπορούσαν?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι πάνω κάτω αυτό. Και ότι οι νεότερες γενιές κρατήθηκαν από τον δικό τους ήχο και αυτό φαίνεται μέχρι και σήμερα .

Δεν σημαίνει ότι αυτό που νομίζω εγώ είναι και η μόνη αλήθεια .

Η μπάντα ήταν πολύ μπροστά ακόμα και απο τα 80s ρε παιδια . Τι θες ; Συναυλίες ; Ήχος ; Μάρκετινγκ ; Άλμπουμ άρες ; Η μεταλικα έπαιζαν στους giants και οι Saxon πχ σε κανα κλαμπ δυο χιλιάδων θέσεων …(παράδειγμα οι Saxon ) ποια μπάντα απο τη γενιά τους βγάζει kill em all και σε δέκα χρόνια black album ; Τέρας τι να λέμε ! Τώρα που έχουν πάει πενήντα χρόνων και ακόμα οι μεγάλες αρένες αυτούς κυνηγάνε .

Και ειναι τρομερό που που πάνε στο λαιβ και γουστάρουν και τα τραγούδια των 80s και των 90s και των 00s . Ποιοι άλλοι έχουν τόσο διαχρονικά τραγούδια και κοινό απο 20 μέχρι 50 … Εννοώ να ασχολούνται οι οπαδοί τους ακόμα και τώρα με το τι κάνουν και τι …

Με τον όρο “καλλιτεχνική απήχηση” εγώ καταλαβαίνω την επιρροή τους. Κι αν μη τι άλλο έχουν μπόλικη από αυτήν.
Η δήλωση του Dickinson ήταν αυτή για την ακρίβεια
[I]“You’ve just got to have a sense of fearlessness,” Dickinson said. "I got into trouble for saying that we’re better than Metallica? and, it’s true! They might be bigger than us and they might sell more tickets than us and they might get more gold-plated middle-class bourgeoisie turning up to their shows but they’re not Maiden. I did say it’s a bit of a wind-up. I thought, if I’m going to turn into an (expletive), I might as well, you know, go for it![/I]