mods δεν υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ, να καθαρίζουν που και που ορισμένα θέματα από άσχετα μηνύματα;
είναι που το φόρουμ πέθανε επειδή ο κόσμος σχολιάζει στο fb (σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του rocking) και όχι επειδή ξύνουν τα παπάρια τους και για να διαβάσεις κάτι ουσιαστικό πρέπει να ψάχνεις ανάμεσα στα τρολ
Μωρή πάλιαδερφή κότα θα μου πεις που πίνεις καφέ για να κεράσω;
απάντησέ του σε παρακαλώ του saolin που πίνεις καφέ να έρθουμε όλοι μαζί να τον γνωρίσουμε.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ελα ελα θα κερασω και εσενα
Rocking.gr/forum με ΠΑΣΟΚ: 1000 replies τη μέρα και γαμω τις κουβέντες
Rocking.gr/forum με ΣΥΡΙΖΑ: Saolin
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Μωρη πουστρου μαγκα του πληκτρολογιου θα μου πεις ρε γαμημενε που πινεις καφε για να ερθω να σου γαμησω το σπιτι, παλιαδερφη
οταν μιλαει ο Lars καθε φορα για το νεο αλμπουμ πιστευω το χειροτερο απο αυτα που λεει.
Μαλλον για του χρονου το κοβω
O Lars θέλει να το κρατάει στην επιφάνεια και από την άλλη να μη δημιουργεί προσδοκίες. Νομίζω πως το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει. Δεν κρατάω και την αναπνοή μου αλλά νομίζω πως είναι σε αρκετά πιο προχωρημένο στάδιο απ’ ότι αφήνει να εννοηθεί.
Βασικα ο James εχει δηλωσει οτι θα εκπλαγει πολυ αν δεν κυκλοφορησει μεσα στο 2016, και οτι δεν υπαρχει λογος να μην, αρα πιστευω πως θα το εχουμε καπου Σεπτεμβριο - Οκτωβριο (γιατι μεσα στις γιορτες αποκλειεται)
Μετά και από το προηγούμενο ανελέητο-ατελείωτο promotion για το Death Magnetic, μου φαίνεται αδιανόητο να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος έτσι στα ξαφνικά. Λογικά θα κάνουν κάτι αντίστοιχο με το τότε Mission Metallica, και θα μας λιβανίζουν στην καλύτερη τουλάχιστον για κανένα 3μήνο. Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Ulrich αυτό καταλαβαίνω, ότι δηλαδή τόσο καιρό ίσως αυτό που ψάχνουν είναι το καταλληλότερο promo για το πως θα πλασάρουν στην αγορά το δίσκο, με σκοπό να καλύψουν τη σίγουρη χασούρα που θα έχουν λόγω downloading, streaming κ.ο.κ. και να κερδίσουν τα φράγκα από τις διαδικτυακές προωθητικές ενέργειες για παράδειγμα… Οψόμεθα.
εκείνες ήταν κούτρα βέβαια. Δεν πλήρωνες. Όπως δεν πληρώνεις για τα περισσότερα τα οποία κάνουν. Μία δωρεάν εγγραφή στο MetClub και αυτό είναι όλο.
'Ηταν πάντως πολύ ωραίο όλο το Mission Metallica με τα fly on the wall videos κλπ. Μακάρι να το επαναλάμβαναν.
Νομίζω πως άλλαξαν τακτική και επειδή έχουν καταλάβει ότι κούρασαν 8 χρόνια, θέλουν να το κυκλοφορήσουν “ξαφνικά”. Υποθέσεις είναι όλα αυτά βέβαια, απλά έτυχε να διαβάσω από καλή πηγή του Metclub ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο.
Στις πωλήσεις είναι νομίζω η τελευταίοι που επηρεάζονται, όταν το St. Anger λ.χ. πουλάει 6 εκατομμύρια στην Αμερική. Τη χασούρα θα τη βγάλουν όπως συνήθως. Με εξαντλητικό touring!
Θυμάμαι έμπαινα κάθε μέρα στο σάιτ που είχαν φτιάξει . Άκουγα ένα ριφ που άνοιγε το εκάστοτε βίντεο … Ήταν το ίδιο συνέχεια . Και τελικά αυτο που ήταν γαματο ριφ, στο δίσκο δε το έβαλαν .!το κυκλοφόρησαν μετα στο ep.
Εχουν αρχισει ηδη τα teasers στο instagram, μεσα στον Ιουνιο προβλεπω να αρχιζουν να κυκλοφορουν και τιτλοι τραγουδιων/αλμπουμ, σιγα σιγα μεσα στο καλοκαιρακι θα εχουμε και artwork κτλ, μια χαρα προλαβαινει να περασει το τριμηνο promotion μεχρι το φθινοπωρο και να εχουμε το αλμπουμακι καναν Οκτωβριο παντως…
Νομίζω ότι αν δεν βγει Σεπτέμβρη όπως έγινε και με το death magnetic, θα πάμε για Νοέμβριο που είναι ο αγαπημένος μήνας του Lars για τις κυκλοφορίες των δίσκων . ( ίσως αυτό να ίσχυε πιο έντονα κάποτε όταν οι πωλήσεις δίσκων ήταν αρκετές και ήταν ακόμα μεγαλύτερες την περίοδο των εορτών ).
Και θα συμφωνήσω με ένα παιδί που έγραψε ότι θα το πάνε λίγο στα ξαφνικά . Υπάρχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη αναμονή . Δύσκολο το βλέπω να περάσουμε ένα τρίμηνο με teasers και παιχνιδάκια.
Μόλις αποφασίσουν τι και πως με τις λεπτομέρειες θα έχουμε σχετικά άμεσα την δουλειά διαθέσιμη . Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως ήταν πολύ ωραία και το Mission Metallica αλλά και το Jump In The Studio που έκαναν για το St. Anger. Πιστεύω πως θα κάνουν κάτι αντίστοιχο αργά ή γρήγορα, να χτίσουν και μια αγωνία βρε αδελφέ. Θεωρώ κι εγώ πως θα το έχουμε μέσα στο φθινόπωρο.
2 πράγματα θέλω . Βαθιά φωνητικά James και 5-7 λεπτά διάρκεια τραγουδιού
Δεν έχουμε και πολλά δείγματα αλλά ο ηχος στις διασκευές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως και ο ήχος στο lulu με προδιαθέτει για κάτι πολύ θετικό .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk