Ισχύει απόλυτα αυτό που λες για το book of souls. Και το ίδιο φοβάμαι κι εγώ ότι θα συμβεί και με το νέο άλμπουμ των Metallica. Βέβαια υπάρχουν και οι φανμπόηδες που τα βγάζουν όλα δισκάρες.
Ας περιμενουμε τον δισκο πρωτα και μετα να κραξουμε…
Το Book of Souls ειναι 92 λεπτα με 11 τραγουδια ενω το Hardwired 80 λεπτα και 12 τραγουδια…
Υπομονη…
Πάντως για τα δικά μου γούστα το Book of souls είναι ο καλύτερος δίσκος μετά το Brave new world. Υπομονή όπως λέει και ο φίλος. Κι εγώ έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι προτιμώ κάτι σε μικρότερη διάρκεια. Μακάρι να είναι καλό και να αξίζει σίγουρα όμως θα κάνει τις κοιλιες του
Ηθελα να μου αρεσει πολυ το Book Of Souls. Το ακουσα 2-3 φορες και δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο βαρετο ηταν με εξαιρεση 2-3 τραγουδια. Για μενα το καλυτερο στην εποχη του reunion παραμενει με μεγαλη διαφορα το A Matter Of Life And Death. Με Brave New World ευκολακι δευτερο, και Dance Of Death αμεσως μετα. Το Final Frontier δεν ακουγεται καν…
Το trailer για το νεο δισκο με 1-2 τραγουδακια ισα που να ακουγονται στο τελος…
Κλασσικος Lars στο live του Hardwired…
όλη η συναυλία και το live ντεμπούτο του Hardwired στο 2:10:23…δυναμίτης
Σχεδόν 2.30 ώρες, 3 τραγούδια από Load/Re-load era, Battery, Leper, Whiskey. Ωραίο σετλιστ αν λάβεις υπόψιν πως σε στάδια πάνε σε πιο “εμπορικές” επιλογές… Kαι ο Hetfield φοβερός (ως συνήθως).
CREEPING DEATH
FOR WHOM THE BELL TOLLS
FUEL
KING NOTHING
THE MEMORY REMAINS
THE UNFORGIVEN
LEPER MESSIAH
WELCOME HOME (SANITARIUM)
SAD BUT TRUE
WHEREVER I MAY ROAM
ONE
MASTER OF PUPPETS
BATTERY
FADE TO BLACK
SEEK AND DESTROY
HARDWIRED
WHISKEY IN THE JAR
NOTHING ELSE MATTERS
ENTER SANDMAN
Αλλά ούτε ένα από το Death Magnetic…
Απο εδω ακουγεται πολυ καλυτερα απ το streaming…
Δεν ξερω αλλα στο live μου θυμιζει πολυ τραγουδι γραμμενο στην εποχη του KEA…
Φαίνεται πάντως πως ο δίσκος θα έχει διαφορετικές πτυχές, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τα λίγα δευτερόλεπτα του trailer. Και αυτό το “blacked out…” μοιάζει ενδιαφέρον
Και το πρώτο από τα 2 φέρνει λίγο σε Load. Όσο μπορείς να κρίνεις από λίγα δευτερόλεπτα βέβαια.
Ναι ακριβώς έχει μια πιο blues αίσθηση…
Γιατι βρε NK ; που σου φανηκε “λιγος” ; Μια χαρα ειναι και το παιζει και σχεδον μετα απο 2 ωρες live…
Στο νεο μικρο δειγμα και εμενα το πρωτο μου φερνει λιγο απο Load - Black Album. To δευτερο φαινεται πολυ ελπιδοφορο ωστε να ειναι ενα καινουργιο “μεγαλο” κομματι !
Αναθεωρω γιατί την πρώτη φορά το άκουσα από streaming μόλις ξύπνησα…
Όταν το άκουσα από το βιντεάκι που έχει καλύτερο ήχο κατάλαβα το λάθος…
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το video…
Μια χαρά το κομμάτι.Μάστιγα οι εξυπνάκηδες facebooko-σχολιαστές ειδικά για τις 2 μεγαλύτερες μπάντες του χώρου.
Απιστευτα καυλωτικη εμφανιση, εκτελεση, σκηνη, συναυλια…
Εχουμε δει Metallica να πιανουν πατο στο παρελθον σε διαφορες φασεις (rehab, αυτοκαταστροφικος James, η φαση με τον Jason, πολυ κακα live, φωνη James να μην την παλευει) αλλα η παρουσα φαση στην οποια βρισκονται εν ετει 2016 ειναι πολυ καλη. Και ο Lars το παιζει μια χαρα το κομματι.
Πάντως, για να πω την άποψή μου για το αν θα μπορέσει να το παίξει live το κομμάτι ο Lars, που έχει συζητηθεί κάμποσο εδώ μέσα, έχω να πω το εξής:
Δε γίνεται να κατηγορούνται συνεχώς ότι έχουν γίνει επιχείρηση, πλέον, και από την άλλη να μην αναγνωρίζουμε το ότι, αν όντως έχουν γίνει, εξυπακούεται ότι θα λειτουργούν στα live τους, ως τέτοια.
Αν το δούμε εντελώς ψυχρά και επαγγελματικά λοιπόν, οι Metallica προσφέρουν ένα προϊόν σε κορυφαία ποιότητα και είναι άψογοι επαγγελματίες. Σε αυτό το context, δε γίνεται να μην έχει σκεφτεί και η ίδια η μπάντα και το management της ότι δεν τους “παίρνει” να γράψουν ένα κομμάτι στα ντραμς που να μην μπορεί να το παίξει live ο Lars. Άρα και μπορεί και θα το παίξει, γιατί ό,τι λιγότερο είναι υποβάθμιση του προϊόντος τους.
Και στο κάτω κάτω ο ίδιος ο κόσμος βοήθησε στο να γίνουν μεγάλη μπάντα και εμπορική…
Όταν δεν άρεσε στον κόσμο ένας δίσκος όπως το st anger τους το έδειξαν και το κατάλαβαν…
Δεν είμαστε κοπρολάγνοι για να μας αρέσει το Σενένγκερ.