Μetallica

O kirk με βαμμενο νυχι θυμιζει εποχη cunning stunts.

Διεστραμμενοι ομως σιγουρα αμα βρισκετε καλυτερο το Aenima απο το Black Album. Δεν απεχει η λατρεια ενος κλυσματος και παρα πολυ

Νέκρα το φόρουμ αλλά για Μεταλλικα χαμός…:stuck_out_tongue:

Η μεγαλύτερη μπάντα στον κόσμο είναι και ότι κάνει δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο…

Να ηρεμήσεις.

Υποθέτω πως το όλο πράγμα είναι πείραγμα . Αλίμονο αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη …

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντελαρας εγκαρδιος φιλος, δε θα σταματησω να τον δουλευω ποτέ για την αρλουμπα που πεταξε :stuck_out_tongue:

Παντελος μόνο και έτσι είναι η φάση ; χαχαχαχα .

Θα ξαναπώ επίσης ότι στο facebook βλέπω πολλούς να γκρινιάζουν , χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Ούτε στο 1996 να είμασταν . Ότι και να κάνουν θα υπάρχει μουρμούρα . Πολύ κομπλεξικό μου φαίνεται .
Μέχρι και για μια στροφή που ξέχασε ο Hetfield στο leper messiah και ζήτησε συγνώμη είδα γκρίνια .

Έπρεπε να τους βάλουμε σε χρόνο κάψουλα και να μείνουν για πάντα 25 με 30 χρονών . Όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε για πολλούς . Θεωρώ ότι ένα μέρος του κόσμου δείχνει μεγάλη ασέβεια απέναντι τους .

Στο Leper Messiah υπήρχε γκρίνια ακόμα και στο rehearsal που έκαναν στο studio γιατί το έπαιζαν πιο αργά…

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι έκανε λέει ο ξεπουλημένος;;;;;;

Όχι 30 χρονών. Στα 30 είχαν ήδη ξεπουληθεί, ο Hetfield έγινε 30 το 1993. Θα έλεγα να έμεναν στα 22-23.

Δεν πήγαινε για σένα το σχόλιο αλλά μόνο εγώ βλέπω να κυκλοφορούν πάνω κάτω τέτοιες αντιλήψεις ; είναι κρίμα και άδικο να μην τους σέβονται . Δεν είπα να τους παίρνουν πιπες και να βαράνε παλαμάκια αλλά να ψάχνεις το παραμικρό και να κάνεις την τρίχα - τριχιά το θεωρώ μέγιστη υπερβολή .

Μου θυμίζει τους προπονητές της εξέδρας και του καναπέ που ζυγίζουν 200 κιλά και κράζουν τους παίχτες που “δεν τρέχουν”… Τους “οπαδούς” του star wars που η ιστορία μερικών επεισοδίων δεν ήταν όπως ΕΚΕΙΝΟΙ θέλανε…και πάει λέγοντας, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα περιπτώσεων που οι οπαδοί ταυτίζονται τόσο πολύ με το προϊόν που έχουν την απαίτηση να είναι όπως θέλουν οι ίδιοι και όχι όπως θέλει ο παραγωγός.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ο σεβασμός είναι αυτονόητος, δε χρειάζεται να λέμε κάθε μέρα το πόσο μεγάλη μπάντα είναι.

Οι haters βέβαια από την άλλη, αν και άπειρα ελαχιστότεροι αριθμητικά σε σύγκριση με τους fans (ή έστω αυτούς που παραδέχονται την αξία των Metallica) χρειάζεται να τονίζουν κάθε μέρα πόσο κακοί είναι οι Metallica γιατί νομίζουν ότι έτσι θα “ανοίξουν τα μάτια” και των υπολοίπων προς την απόλυτη αλήθεια. Συνηθίζεται άλλωστε οι αρνητικές γνώμες να έχουν λίγο δυνατότερη φωνή, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δε μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές.

Στα του κομματιού, πολύ καλή πρώτη γεύση, προσωπικά μιλώντας, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο συνθετικά, μου βγάζει μια ψυχή που μου είχε λείψει λίγο και αυτό φαίνεται και στη live εκτέλεση. Σίγουρα πάντως δεν περίμενα να ακούσω thrash από τους Metallica του 2016, πόσω μάλλον σαν πρώτο single!

Ενδιαφέρον έχουν και οι τίτλοι των κομματιών, μου φαίνονται κάπως διαφορετικοί από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Hetfield, σα να υπάρχει ένα concept πίσω από το album. Είμαι θετικά προδιατεθειμένος, οψόμεθα…

Furor τη δική σου άποψη (όπως και του Vic) περίμενα να διαβάσω! Σαν φανς της πρώτης περιόδου κατά βάση

Κάποια στιγμή θα το χωνέψεις.

In other news, ωραίο το κομμάτι ρε γαμώ, ωραίο. Και άκουσα και το teaser του δίσκου που έχει μερικά δευτερόλεπτα από άλλο κομμάτι και ακούγεται ακόμα καλύτερο, αργόσυρτο, μπλουζιάρικο λίγο. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Δεν υπαρχει κατι να χωνεψω, ειπες μεγαλη χαζομαρα για να εισαι διαφορετικος αλλα θα σου περασει :stuck_out_tongue:
Αν χρειαστει θα ερθω και το επομενο καλοκαιρι να σου μαθω μπαλιτσα. 9 γκολ σε 2 αγωνες δε σου εφτασαν?

Να 'σαι καλά! Τιμή μου! :slight_smile:

…αν και δε λες απαραιτήτως “fan της πρώτης περιόδου” άνθρωπο που έχει για αγαπημένο (αρτιότερο σε πολύ γενικά πλαίσια) Metallica δίσκο το Load… χαχα! Είμαι fan ΟΛΩΝ των περιόδων των Metallica, ακόμα και όταν είχαν και οι ίδιοι “περίοδο” (βλ. St. Anger - fan των Metallica, όχι του δίσκου).

Αν λάβουμε υπόψη την πιθανότητα ότι τα μισά views στο youtube είναι δικά μου, ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ περίεργος για το τι θα ακολουθήσει…!

Το Rolling Stone γράφει ότι τα 20 δευτερόλεπτα νέου υλικού που ακούσαμε στο teaser του hardwired είναι από τo κομμάτι Moth into Flame …
Για το solo 7 δευτερολεπτων πριν από "Black out, pop queen / Amphetamine, the screams crashed in the silence " δεν μας δίνει πληροφορίες …

Moth into flame και έβλεπα χθες ένα θρίλερ με πεταλούδες (moth) το Before I wake. Ισως η παρέα που κάνουν με τους Death Angel τους επηρέασε για τον τίτλο;

Αν ειναι ετσι θα εχουμε επιρροες και απο Baroness , Dillinger Escape Plan, Volbeat, Rob Zombie (μην πουμε και για τον κολλητο του Hammett , τον Gary Holt) Κτλ…