Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Εκτός κι αν μιλάς για το τραγούδι και όχι για το άλμπουμ, οπότε μαζί σου!
Ακριβώς αυτό που ρώτησα φίλε μου. Να σαι καλά.
Και για να απαντήσω στον φίλο από κατω νομίζω πως αυτήν την ευρωπαϊκή αύρα την είχαν μέχρι και το black album, μέχρι και το πίσσα σκοτάδι του ajfa. Μετά εγώ προσωπικά με τους όρους που το λέμε, μόνο αμερικανική αύρα βλέπω, όπως τα λέει ο quintom από πανω.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Το ίδιο λέμε μουσικοφιλε . Μετά μόνο αμεκανιλα . Απλά στην αρχή την προσέγγισαν με μια ευρωπαϊκή αύρα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινάνε περιοδεία στη λατινική Αμερική ( σίγουρη αγορά για να ανέβουν και ψυχολογικά να ξεμουδιασουν κιόλας και να κάνουν και τα sold out ) από τέλη Οκτωβρίου. Οπότε πιστεύω θα έχουμε στανταρακι και άλλα νέα τραγουδάκια σύντομα .
Βασικά 5 συναυλίες θα κάνουν…
Και μετά το πιθανότερο έχουμε την αμερικάνικη ή κάποιο μέρος όπως Αυστραλία για μερικές ακόμα . Δεν θα πάνε για 5 συναυλίες και μετά να παρκάρουν το πράγμα για κανα δίμηνο με το νέο άλμπουμ εκεί έξω .
Εννουσα στην λατινική Αμερική 5 συναυλιες, προφανώς και θα έχουμε την αμερικανική τουρ, ίσως να παίξουν και παραμονή πρωτοχρονιάς όπως έκαναν κάποτε…
Εμείς θα τους δούμε φέτος στην Ελλάδα ή θα κλείσουμε εισιτήρια για εκτός?
Διαβάζω φήμες ότι η περιοδεία θα πάει μέχρι τέλος Νοεμβρίου στη λατινική Αμερική με Βραζιλία , Αργεντινή κτλ …
Έχει κανείς σε ικανοποιητική ποιότητα και συνεχόμενο (ή έστω playlist αλλά να μην λείπουν επεισόδια) το Some Kind of Monster documentary?
Θα μπορούσα να το ripαρω και να το ανεβάσω σε κάποιο site ολόκληρο σε μορφή mkv mp4 avi αλλά δυστυχώς το DVD το έχω στο πατρικό μου εκατοντάδες χλμ μακριά…
Νέο βιντεο
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλάμα με μίμηση Volbeat και αφιέρωση του sad but true :")
Are you dedicating sad but true to avenged sevenfold cause they stole it from you?ο»Ώ
Πάντα γούσταρα τον Lars όταν γνώριζε στους άλλους είτε αλλά μέλη της μπάντας είτε τον εαυτό του με το ονοματεπώνυμο του(ς) λες και δεν τους ήξεραν…
Αυτό μου κάνει και λίγο αντι-σταρ…
Γνωστός αντισταρ ο Ούλριχ
Instead of rip off have you ever heard of inspiration?
Σχόλιο από έναν άλλο φίλο στο youtube όσον αφορά τη δήθεν αντιγραφή του Sad But True.
:""""""""""")
ναι οκ
Δεν εννοούσα ότι είναι αντι σταρ άλλα μου φαίνεται λίγο περίεργο που συστήνεται έτσι και αυτό μου κάνει λίγο αντι σταρ
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Lars ειναι γνωστο απο χιλιαδες βιντεο meet and greet οτι ειναι ο πιο down to earth, ζεστος και φιλικος με τους fans της μπαντας, και δεν τον εχω δει σε κανενα απο αυτα τα βιντεο να βγαζει τον αερα του “κοιταξτε ποιος ειμαι εγω”. Αυτο δε σημαινει πως ειναι αντι-σταρ φυσικα, αλλα δεν τον εχω ουτε για ψωνισμενο ουτε για attention whore, οπως του καταλογιζουν ενιοτε μερικοι. Απλως βρισκεται παντα μπροστα στις καμερες, και ειναι επισης αυτος που μιλαει πολυ, οπως λεει κι ο Παντελης =)
Δεν ξερω τι ακριβως εννοειτε και οι δυο με τον ορο “ευρωπαικη αυρα” να πω την αληθεια, αλλα μουσικα και στιχουργικα για μενα οι Metallica ηταν παντα η επιτομη της αμερικανιλας, με εξαιρεση το μουσικο κομματι του Kill’Em All που εχει ψηγματα επιρροης απο NWOBHM, οπως αλλωστε εχουν παραδεχθει και οι ιδιοι. Συν τις οποιες επιρροες υπηρχαν απο Black Sabbath στη μουσικη τους.
Τους Diamond Head και τους Motorhead δεν τους λες και ψίγματα επιρροής
βασικά αν μου έλεγαν πιο μέλος των metallica θες να γνωρίσεις θα έλεγα Larsάρα δαγκωτό. Να σου λέει στο Aardshock το 84 επιλέξαμε το fade to black σαν 4ο τραγούδι αντί του trapped under ice γιατί θέλαμε να δείξουμε ότι μπλα μπλα μπλα…
Ο James είναι είδωλο και Metal Icon αλλά…
Ο ένας δεν εμφανίζεται (πλέον) σε meet and greet και ο άλλος περνάει ένα 10λεπτό ανά fanboy.
Μαλάκας, ψώνιο, ότι θέλετε πείτε, αλλά προτιμώ τον κοντό να πίνει τα energy drink του και να λέει πως ήταν εκτός ρυθμού με τον Lemmy στο Hammersmith παρά το θεό να χασκογελάει για 2"", χειραψία ,αυτόγραφο και γεια σας.