Το Napster ηταν η μαλακια στο κεφαλι του Ulrich, το Some Kind Of Monster ηταν ενα ωραιο documentary και το γεγονος οτι οι στιχοι ξεφυγαν απο την 80’ς thrash μοδα (“πουτανα κενωνια/εξουσια”) και εγιναν πιο προσωπικοι δεν τους κανει λιγοτερο ποιοτικους…
Σαφώς και ήταν μια μαλακία του Ulrich αλλά κοι ο άλλος δεν έκανε και τίποτα για να τον εμποδίσει. Και στην τελική δυστυχώς πήρε όλους τους Metallica η μπάλα.
Το ‘‘Some kind of monster’’ ίσως να ήταν ωραίο (γούστα είναι αυτά) αλλά για 'μένα προσωπικά δεν παύει να είναι ένα εμπορικό trick (και καλά δείχουμε στον κόσμο πώς λύνουμε τα προβλήματα μας με ψυχολόγο).
Καλοί και οι προσωπικοί στίχοι, αλλά δεν είναι άσχημο μία ΄μπάντα που έβγαλε το ‘’… And justice for all’’ που είναι τίγκα στη ΣΟΒΑΡΗ πολιτικοποίηση και όχι σε οπαδικά συνθήματα, όταν έπιασε την καλή να μην ξανακουμπήσει τέτοια θέματα; Δηλαδή, τι, όλα έφτιαξαν ξαφνικά με το ‘‘Black album’’;
νομιζω εκανε οτι μπορουσε για να τον μεταπεισει , ασχετα που προχωρησε κανονικα ο Λαρς
την ταινια δεν την εχω δει , στην αρχη δεν γουσταρα γιατι νομιζα η ολη φαση ειναι στημενο αλλα αλλαξα γνωμη και θα την δω
οσο για τους στιχους πιστευω ειναι και ο νεος αερας που εφερε ο Μπομπ Ροκ και καταληξανε στο στυλ των 90’ς
Άμα εισρέει το χρήμα στους λογαριασμούς, να δεις πως αλλάζει απόψεις ο άνθρωπος:wink:
νταξ και αυτο αλλα δεν ηθελα να το πω…
Ποιος αλλαξε αποψη? Απερριψαν αυτα που ελεγαν στο Justice?
Και γιατι οι πολιτικοποιημενοι στιχοι ειναι καλυτεροι απο τους προσωπικους?
Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Πράγματι, δεν είπα τίποτα τέτοιο. Ίσα ίσα, τους γουστάρω και τους δυο. Και δε κατηγόρησα τους Μετάλλικα, απλά γενικά μιλώντας είναι κάτι που παρατηρείται.
Ενταξει εγω μιλαω ειδικα για τους Metallica. Και μου φαινεται μαλλον απιθανο να ειναι επιτηδευμενη η αλλαγη θεματολογιας στους στιχους για εμπορικους λογους. Το λεω αυτο γιατι και οι μετεπειτα στιχοι (Black Album και δωθε) ειναι εξισου καλοι…
οσο αφορα το Napster
νομιζω ολες οι μεγαλες μπαντες εχουν κανει την μαλακιουλα τους
Ασχετο, αλλα το Some Kind Of Monster αξιζει οπωσδηποτε να το δεις ειδικα αμα εισαι φαν
Γιαυτο ξερει κανεις τιποτα ? Το βρηκα και το ακουω τωρα.
[SIZE=“5”]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Πες μου σε παρακαλω που το βρηκες,απο ποιο μαγαζι το αγορασες,ποτε κυκλοφορησε?!?!?! :vibrate:
Τρελό ψέμα μου φαίνεται… Αν προσέξετε, στο sticker λέει πως έχει όλα αυτά για τα οποία διαμαρτύρονταν οι οπαδοί… Πολύ παράξενο για να είναι αληθινό. [-X
Ρε παιδια εγω το ακουσα.Εχω καιρο να ακουσω το κανονικο,αλλα καποιες αλλαγες τις προσεξα.
Τι να σας πω.Θα το ξανακουσω μπας και δεν ακουσα καλα.Defix εχεις pm.
Αυτά τα κομμάτια κυκλοφορούν και στο youtube εδώ και βδομάδες, αλλά δεν ήξερα κατά πόσον ήταν αυθεντικά.
plaka me kaneis???
Αλλη μια μουφα.
Τι τραβανε κι αυτοι οι Μεταλλικα…
Ναι οντως ειναι ψεμα και το καταλαβαινεις πρωτον γιατι αν ειχαν βγαλει ενα τετοιο cd θα ενημερωνομασταν και δευτερον τα σολο δεν εχουν καμια σχεση με Hammett…Παντως εμενα μου αρεσαν τα επεξεργασμενα σημεια,τα βρηκα ενδιαφεροντα…
τρελή μούφα , εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι σεπτέμβριο για κανα καινούργιο αυθεντικό…