Αντιγραφή Why Go το riff.
TEOTL: https://www.youtube.com/watch?v=SfBcNIpoUmA&feature=youtu.be&t=43
Why Go: https://www.youtube.com/watch?v=WfrJCbol7ZU&feature=youtu.be&t=4
Αντιγραφή Why Go το riff.
TEOTL: https://www.youtube.com/watch?v=SfBcNIpoUmA&feature=youtu.be&t=43
Why Go: https://www.youtube.com/watch?v=WfrJCbol7ZU&feature=youtu.be&t=4
τα λεγαμε απο το 2008 αλλα δεν μας ακουγαν οι αρκουδειδες !
Οκ εγω διαφωνω σε 3 σημεια
Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση ποτε σε αυτο το συμπαν να μπορουμε να υποθετουμε το παραμικρο για το τι θα ειχε γινει αν το Death Magnetic ειχε βγει το 1989 ξερω γω. Απλα δε μπορουμε. Προσωπικα το θεωρω εναν δισκο που για μπαντα 25 χρονων η οποια εχει περασει την προβληματικη περιοδο 2000-2005, ειναι ανελπιστα καλος. Και ανεξαρτητα απο την προβληματικη αυτη περιοδο, μιλαμε για μια μπαντα που θα εχει την καταρα τα παντα να συγκρινονται με το Master Of Puppets και ολη την δισκογραφια τους. Εγω βρισκω τις συγκρισεις λιγο ακυρες. Τη στιγμη που αξιολογω τη μουσικη απο μονη της, χωρις να κατσω να δω τι και πως σε σε σχεση με τα 80ς, εκεινη τη στιγμη βρισκω το Death Magnetic ενα παρα πολυ καλο αλμπουμ, και ισως το peak που θα μπορουσαν να φτασουν το 2008.
Η εισαγωγη του UNIII ειναι οντως υπεροχη, και βρισκω και πολυ ωραια τη μελωδια (φωνητικα και κιθαρες κυριως) του τραγουδιου καθ’ολη τη διαρκεια, και τη γεφυρα, και το ρεφραιν. Αυτο που μου χαλαει το τραγουδι ειναι το ροκαδικο τελειωμα και το σολο (το οποιο απο μονο του ειναι υπεροχο, αλλα ασχετο στο τραγουδι), αλλα και το οτι δεν κολλαει καθολου με τον υπολοιπο δισκο. Κατα τα αλλα προτιμω το Unforgiven 2 απο το 1.
Ποτέ μα ποτε δε θα καταλαβω το διαχωρισμο Load με Reload. Τα 27 τραγουδια γραφτηκαν ταυτοχρονα, εχουν το ιδιο στυλ, πανω κατω την ιδια ποιοτητα ως συνολο (με τους δυο δισκους να εχουν μερικα υπεροχα τραγουδια, μερικα καλα και καποια λιγοτερο καλα) και γενικα οκ μπορει ο οποιοσδηποτε να προτιμα οποιο απο τα δυο θελει, αλλα δεν καταλαβαινω το να τα διαχωρισει. Δηλαδη μου φαινεται αταιριαστο σαν φραση το “οι Metallica των πρωτων 6 αλμπουμ”. Καταλαβαινω και αυτον που θα πει “των πρωτων 5” ή “των πρωτων 7” αλλα οχι το 6 :lol:
Το Judas Kiss ειναι μαλλον πλεον το αγαπημενο μου τραγουδι απο το αλμπουμ. Ριφφαρες για 8 λεπτα, απιστευτο ρεφρεν, και ακομα και το σολο ειναι μια πολυ ευχαριστη στιγμη του Kirk, σε ενα αλμπουμ που δεν εκανε και παρα πολλα. Αν θελεις να ακουσεις το Death Magnetic χωρις να σε ενοχλει ο ηχος, τοτε υπαρχουν δυο εκδοσεις στις οποιες δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Η μια ειναι φυσικα το rip απο το Guitar Hero, και η αλλη ειναι μια που ενας τυπος πηρε τα τραγουδια απο το Guitar Hero και τους εκανε δικο του mastering (!) και η οποια λεγεται VAG MASTERED. Την εχω αν τη θελεις, και για μενα ειναι ανετα η καλυτερη.
Σιγά μην έβγαλαν τον καλύτερο δίσκο τους με τέτοιες φάτσες.
Πεθανα ρε μλκ :lol:
Ειδικά το Judas Kiss θα μπορούσε εύκολα να είναι στο Justice.Γαματο κομμάτι υπεραδικημενο!
Θα ταιριαζε πολυ ενα κομματι με τη λεξη Judas στον τιτλο του, γιατι τοτε ακριβως ξεπουληθηκαν και προδωσαν τις αρχες τους!
Θα πρόσθετα στο AJFA και το All Nightmare Long αλλά και το Μy Apocalypse
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω στο μυαλο μου το εχω ως διπλο δισκο. Κατι σαν τα Use your Illusions.
Ν Α Ι
Αυτα βγηκανε την ιδια μερα, οχι με 1,5 χρονο διαφορα. Εχουν διαφορες Load και Reload.
θέμα δισκογραφικής δεν ήταν που χωρίστηκαν τα κομμάτια σε δυο δίσκους, αντί για έναν διπλό;;;
απ την στιγμή που η πρόθεση τους ήταν να κυκλοφορήσουν έναν διπλό, δεν είναι και τόσο παράλογο που θεωρείται ως τέτοιος από πολλούς
Οντως, η μονη τους διαφορα ειναι οτι βγηκανε με εναμιση χρονο διαφορα.
γνωστη η ιστορια… Επρεπε να προλαβουν τις ημερομηνιες για το Lollapalooza οποτε οσα κομματια τα ειχαν τελειωσει στη μιξη τα εβαλαν στο Load.
Τα devil’s dance Και fuel ηταν ηδη ετοιμα πριν κυκλοφορησει το Load. Γι’αυτο εκοψαν και το Outro του Outlaw Torn για να χωρεσει στο CD.
Και δεν ηταν μονο αυτα ετοιμα (αυτα τα δυο τα ειχαν παιξει και live μαλιστα πριν καν κυκλοφορησει το Load). Tα demo των Memory Remains και Unforgiven II οπως υπαρχουν στα αντιστοιχα single ηταν ηδη ετοιμα απο το 1995, ενω το Fixxxer το επαιζαν ως τζαμαρισμα ηδη απο το 1994. Τα Better Than You, Carpe Diem και Bad Seed ηταν επισης γραμμενα απο το 1995, οπως φανταζομαι και η πληθωρα των riffs και των δομων των υπολοιπων τραγουδιων του Reload. Δεν ξερω γιατι ο Παντελης τα βλεπει τοσο διαφορετικα, μαλλον το 1997 και το 1996 στην ημερομηνια κυκλοφοριας τον μπερδευει
Η μια διαφορα τους ειναι αυτη και η αλλη οτι το Λοουντ ειναι καλυτερο.
μπααααααααα . απλα δεν υπαρχει αυτο το στοιχειο της εκπληξης που υπαρχει στο Load. O ηχος και το στυλ ειχε ηδη καθοριστει στην πρωτη κυκλοφορια.
Οποτε το λαμβανεις σαν μια κυκλοφορια , οπως ηταν και το αρχικο πλανο.
Δεν ήξερα για την έκδοση του Vag.
Ο δίσκος βγήκε και για το Pono πάντως και η συγκεκριμένη έκδοση είναι καλύτερη από το original σκουπίδι (μιλάω για τον ήχο).
Εγω τα τελευταια 7 χρονια οταν ακουω το Death Magnetic (ισως για αυτο δεν γκρινιαζω οπως εσυ) απο την VAG mastered το ακουω, ενω τωρα θα του δωσω και μερικα ακουσματα απο μια που λεγεται MODERUS 3, κατοπιν συζητησης με τον χρηστη Godslayer, τον οποιο ευχαριστω που μου την προτεινε. Νομιζω ακομα προτιμω την VAG, η οποια ναι μεν εχει χαμηλοτερη παραγωγη, αλλα ακουγεται πεντακαθαρα η φωνη.
Για τα Load/Reload καλα στα λεει ο drenie. Απλα επειδη σου αρεσει περισσοτερο το Load νιωθεις και την αναγκη να το διαχωρισεις σαν κυκλοφορια.
Βάλε κάποιο λινκ ρε συ να το ακουσουμε
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk