Μetallica

Τα αεροπορικά για Κοπεγχάγη είχαν 122 ευρώ πήγαινε-έλα με Aegean και από χτες με μια προσφορά που έβγαλε, έχουν κάτι του στυλ 98 ευρώ. Το θέμα είναι τα εισιτήρια της συναυλίας, που θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν.

1 Like

Chinaski για ποια πόλη έκλεισες alter bridge?
Για το fan club μπήκα 10 παρα τοπική ώρα, συνεχές refresh και βρήκα μόνο για τη δεύτερη συναυλία. Δεν πρεπει να κρατησε για πανω απο μεριλα δευτερόεπτα η προπωληση. Για την πρώτη θα δοκιμάσω κι αύριο. Θα ανακοινώσουν και έξτρα ημερομηνίες μετά τις 5 απ’ όσο έμαθα πάντως.

Λονδίνο στην O2 για 24/11 (αρένα όχι κερκίδα)

Αν σε φέρει ο δρόμος και προς Γλασκόβη πμ me!

Πριν 25 χρονια οι Metallica προσελκυσαν κατι παραπανω απο εναμισι εκατομμυριο ανθρωπους στη Μοσχα, παιζοντας μαζι με καποιους Pantera και κατι AC/DC στη συναυλια με το δευτερο μεγαλυτερο κοινο στην ιστορια της ανθρωποτητας, πισω απο τον Jean Michel Jarre φυσικα, ο οποιος εχει κανει κι αλλα τετοια εξωφρενικα.

Σε αυτη τη συναυλια πιστευω εχουμε καποιες απο τις καλυτερες εκτελεσεις τραγουδιων οπως το Harvester Of Sorrow, Fade To Black και το Creeping Death (αλλωστε η prime live εποχη των Metallica ηταν η περιοδος 1988-1993, με τη φωνη του James να τα διαλυει ολα). Νομιζω ειναι μια απο τις 10 πιο μνημειωδεις εμφανισεις τους.

1 Like

Ρε Alejandro πόσο το πήρες το εισιτήριο για Δανία. Κοίταζα σήμερα και είδα κάτι 860dkk για PL1 δηλαδή €115. Από τα λίγα Δανέζικα που δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το φτηνότερο έχει €65 στις πίσω κερκίδες

Προσέθεσαν και τρίτη μέρα για Κοπενχάγη.

Αν μαζευτεί λαός από το forum για να πάμε, ψήνομαι να το σκεφτώ κι εγώ… :sunglasses:

Edit: Sold out οι 2 πρώτες μέρες, έχουν μείνει ακόμα εισιτήρια για την τρίτη μέρα με τιμές 65, 100 και 115 ευρώ αλλά είναι Τρίτη -> εργάσιμη -> δύσκολα πλέον.

Off topic: Δεν ξέρω αν μένεις εξωτερικό ή όχι, αλλά για Βρυξέλλες 09/11 έχει Alter Bridge με 40ε κανονική τιμή αλλά μόλις βρήκα από μεταπώληση μέσω του site της συναυλίας, εισιτήριο με 30 ευρώ.

https://www.abconcerts.be/en/agenda/events/alter-bridge/19904/#

Νταξ! Sold out οι 2 πρώτες μέρες μέσα σε λίγες ώρες. Για πόσα εισιτήρια να μιλάμε … νομίζω είναι 15.000 η χωρητικότητά του για συναυλίες σύμφωνα με το wiki, άρα περίπου 30.000 σύνολο για τις 2 μέρες. Είναι πολύ μικρός αριθμός για metallica. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι sold out και η 3η μέρα μέχρι αύριο. Τι εργάσιμη και αργία, αυτά δεν παίζουν ρόλο… Θα ερχόντουσαν να παίξουν στο κλειστό ΟΑΚΑ για παράδειγμα μια εργάσιμη και θα μας ένοιαζε η ώρα;;; Μετά την συναυλία θα πηγαίναμε για μπύρες και μετά όποιος την πάλευε θα το πήγαινε σερί για τη δουλειά.

Οπότε για μένα μια που το σκέφτηκα σοβαρά και μια που το ακύρωσα στο μυαλό μου.

edit… sold out και η 3η μέρα! Damn - Shit - Fuck - Bitch ! περίπου 50.000 εισιτήρια σε 10 ώρες

Ναι αλλά άλλο να μένεις στην χώρα που γίνεται η συναυλία και άλλο να πρέπει να πάρεις το αεροπλάνο αφού τελειώσει η συναυλία για να πας δουλειά το πρωί… Αλλιώς, ναι, χαίρω πολύ.Το θέμα μου είναι ότι θα ερχόμουν χωρίς να πάρω άδεια εκείνες τις μέρες.

Σόρρυ νόμιζα έτσι όπως έγραψες το προηγούμενο ποστ σου ότι θα ήταν δύσκολο γι’αυτούς να το γεμίσουν γρήγορα επειδή είναι εργάσιμη… για σένα ναι είναι όντως δύσκολο. ΣΚΑΤΑ!

Σιγά που δε θα γίνονται sold out αμέσως. Έχουν ρίξει και το τυρί ότι είναι “οι μόνες” συναυλίες στην Ευρώπη για το επόμενο ένα έτος, οπότε, do the math. Η Δανία είναι πάρα πολύ ακριβή χώρα και δεν το σκέφτηκα ποτέ σοβαρά να πάω και να χαλάσω έναν σωρό λεφτά. Ας έρθουν καμιά Βουλγαρία και τα λέμε εκεί.

Η συναυλία στο Tushino Airfield είναι ιστορική από πολλές απόψεις. Το video είναι εκπληκτικό. Αντίθετα, το video των AC/DC που ήταν και headliners είναι μάπα γιατί είναι στο σκοτάδι (και των Pantera είναι τρομερό, που είναι μέρα). Και φυσικά άνοιγμα με τους μεγάλους Black Crowes.

H καύλα που βγάζει ο Anselmo (και οι υπόλοιποι όμως) σε εκείνη τη συναυλία είναι ένας από τους λόγους που τον έβαλα στο avatar μου. Pure energy and hatred. Άλλο ότι τελικά είναι σκατάνθρωπος.

Στα των Metallica, ναι η Δανία είναι γενικά ακριβή (η φτηνότερη Σκανδιναβική όμως) αλλά οι τιμές δεν είναι κακές για αεροπορικά (100 ευρώ περίπου), μεταφορές (2,5 ευρώ το one way all, 8 ευρώ το 24ωρο όλα ΜΜΜ) και διαμονή (άνετα βρίσκεις ξενοδοχείο με 70ε/μέρα δίκλινο και airBnB δωμάτιο με λιγότερα ακόμα).

Το μπάτζετ για εκδρομή από Ελλάδα είναι περίπου 300 ευρώ (αεροπορικά, διαμονή, εισιτήριο). Αν έρθουν Βουλγαρία ή γενικότερα Βαλκάνια, θα έρθουν σε ανοιχτό χώρο.

Το 2009 στην Κοπεγχαγη ειχαν παιξει 5 μερες και ηταν sold out…
Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο κλειστο αλλα στο Forum οπου παιξανε κι αυτο 15000 χωρουσε νομιζω

Ο Ανσέλμο είναι ένας μεθύστακας, δε νομίζω ότι κατά βάθος είναι σκατάνθρωπος. Αλλά ο αλκοολισμός του τον κάνει να φαίνεται έτσι.

Δε νομίζω ότ θα τραβηχτεί κανείς στη Δανία για να δει μια συναυλία μόνο. Οπότε, το μπάτζετ ανεβαίνει ρε… Πάντως και μπέργκερ να φας, είναι ακριβή η ζωή στη Δανία για εμάς.

Σορρυ, αλλα ειναι σκατανθρωπος. Φασιστικο χαιρετισμο (και μαλιστα επανειλημμενα) δεν κανεις ουτε μεθυσμενος, ουτε για πλακα, ουτε για αστειακι. Αν ηταν αρκετα νηφαλιος ωστε να μπορει να δωσει συναυλια, τοτε ηταν αρκετα νηφαλιος να ξερει και τι κανει. Οχι πια αλλες δικαιολογιες για ινδαλματα μας. Σκατανθρωπος, τελος.

Τελειωμένος είναι σίγουρα πάντως, με όλες τις έννοιες.

Στο Η.Β. μένω πλέον, τόσο είναι τα εισιτήρια κι εδώ (35 λίρες).
Και να πω την αμαρτία μου πιο πολύ πάω για Volbeat, Gojira παρά για Alter Bridge.

Επίσης, αναμένω το support των Metallica στην Κοπεγχάγη. Προσεύχομαι στο Λέμμυ (μεγάλη η χάρη του) για King Diamond…

Μακάρι (για όσους πάνε) αλλά δε νομίζω να έχει τόσο μεγάλο όνομα… Βέβαια υπάρχει και το συμβολικό του πράγματος, όποτε ποτέ μη λες ποτέ… πάντως ο King ήταν φοβερός παντού φέτος live. Και είχε και φοβερό stage που δεν ξέρω αν ταιριάζει ως support Metallica.

Και οι Volbeat Δανοί είναι ε… Λες;
Σαν πακετάκι το 35 λίρες είναι πολύ καλό. Εδώ έρχονται οι Volbeat με Airbourne και Crobot και αν πάω θα δώσω το 40άρι κυρίως για τους τελευταίους.

Πολυ πιθανο να εχουν τους Volbeat . Εχουν το ιδιο managment .

Σου αρεσουν οι Crobot αισθητα πιο πολυ απο τους Volbeat ; Ενδιαφερον. Αν πας να μας πεις πως ηταν live η καθε μπαντα.