Μερα που ειναι σημερα…
Το σετλιστ απο σημερα, απο καποιες αποψεις μου ερχεται να κλαψω
- Breadfan
- Holier Than Thou
- Battery
- Harvester Of Sorrow
- Fade To Black
- Moth Into Flame
- Sad But True
- Orion
- One
- Master Of Puppets
- For Whom The Bell Tolls
- Enter Sandman
- Whiskey In The Jar
- Hardwired
- Seek & Destroy
Εχω δει live Blackened, …And Justice For All, One, The Shortest Straw, Dyers Eve και μου λειπει τοσα χρονια το Harvester Of Sorrow, το οποιο αποτελουσε για ΠΟΛΛΑ χρονια ισως το αγαπημενο μου τραγουδι Metallica, για το achievement (μιας και τα υπολοιπα απο το Justice εχουν πολυ μικρη ή και μηδενικη πιθανοτητα να παιχτουν στα επερχομενα tours που ισως εχω ευκαιρια να τους δω)
Επισης Breadfan που ουτε αυτο εχω δει και το λατρευω, αλλα και Orion (oκ το εχω δει 2 φορες) και Moth Into Flame και Whiskey In The Jar. Για τα αλλα οκ δεν καιγομουν πολυ, ειναι στανταρακια στο σετλιστ αλλωστε.
harvester εχω δει οπως και breadfan Υπαρχουν τοσα αλλα που δεν εχω δει - ακουσει που δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο αν ξεκινησουμε να τα λεμε…
η καυλα για μενα στην ολη υποθεση ειναι ο μικρος κλειστος χωρος. Σιγουρα δεν αντεχουν να ειναι τοσο καυλωμενοι οσο μεχρι τα μεσα των 90s , αλλα θα γουσταρα τοσο πολυ να τους δω σε ενα τετοιο club.
και περιμενω να διαβασω για το πως ακουγοταν το Moth ζωντανα .
Κατι μου λεει οτι θα ακουσεις πως ακουγοταν ζωντανα πριν το διαβασεις… αυριο προβλεπω να το ανεβασουν οπως ανεβασαν και το Hardwired απο Minneapolis.
Σιγουρα το κλου της βραδιας ηταν ο μικρος χωρος, αλλα και η συναισθηματικη φορτιση λογω Cliff Burton, και ειμαι σιγουρος πως το Orion παιχτηκε ακριβως για αυτον τον λογο.
Πως στο διαολο ανεβαζω το Post τους απο το instagram Που γραφουν ακριβως αυτο κατω απο το βιντεακι που παιζει ο Rob το Orion…
For Cliff.30 years. We miss you!
ανεβασε ενα αποσπασμα ενος λεπτου στην επισημη σελιδα του και ο Trujillo.
Και εδω αυτο που ζητησα . Το Moth.
Ακομα και με αυτη την χαλια βιντεοσκοπηση - ηχογραφηση το κομματι γαμαει Live.
Μιας και χθες ήταν η επέτειος θανάτου του Cliff, τσίμπησα στο Kobo τη βιογραφία τους από Mick Wall (Εnter Night). Μόνο την εισαγωγή πρόλαβα να διαβάσω και ουσιαστικά είναι η περιγραφή της νύχτας του ατυχήματος… Θα επανέλθω με review όταν το τελειώσω ολόκληρο.
Harvester και Breadfan στην Αθήνα το 2010 ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ!!!
Harvester το 1993 και breadfan το 1999 !
Ναι και μετα το Harvester η υπερτραγουδαρα Sanitarium…
Το 1999 δεν ειχαν παιξει το Breadfan, ηταν μια απο τις λιγες συναυλιες της περιοδειας που αντι να ανοιξουν με αυτο, ανοιξαν με το So What, χωρις πολλες μαλακιες. Απλα ορμησε πανω στη σκηνη ο James με τη χαιτη και φωναξε SO FUCKING WHAT τοσο δυνατα που κουνηθηκε ο σταθμος στον Περισσο (ναι ημουν 18 χρονων και ηταν η πρωτη μου συναυλια Metallica).
Έχεις απόλυτο δίκιο…γερνάω και δεν τα θυμάμαι όλα καλά . Άσε που τότε μόλις μπήκε το riff του Master of Puppets μετά τα so what και Last caress έριξα σε ένα παιδί που δεν τον ήξερα μια κουτουλια από την πορωση και πιθανό να φταίει και αυτό για την αμνησία ! Χαχαχαχα .
Οπότε breadfan το 2010 . Μόνο το Harvester και το 93 και το 2010.
Αλλά το breadfan σε κλειστό θα είναι σκέτη καύλα . Όπως και το 1995 στη Αγγλία . Πφφφφφφφφφφφ μιλάμε για πολλά κιλά αδρεναλίνης.
Μετά από κάτι μήνες βέβαια κουρεύτηκαν εντελώς και Φλωρεψαν .
Από τις μεγαλύτερες στιγμές το So What το 1999 και το Breadfan το 2010.
“…in the meantime… BREADFAAAAAAAAAN!!!”
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα ταξίδι ομαδικό στην Κοπεγχάγη το Φεβρουάριο; Στις 3 και στις 5 του μηνός θα εγκαινιάσουν το στολίδι Royal Arena link.
Νομιζω οτι τα εισιτηρια (προπωληση) για τα μελη του fanclub χτες εγιναν sold out. Τωρα πρεπει καποιος να περιμενει την κανονικη διαθεση των εισιτηριων αλλα επειδη οι Δανοι ειναι πραγματικα τρελοι με τους Metallica εχω την αισθηση οτι θα εξαντληθουν πολυ γρηγορα. Αν υπαρχει δυνατοτητα να τσεκαρω τιμες αεροπορικων και διαμονης θα ψηνομουν ασχημα.
Αυτα τα δυο shows θα ειναι τα μοναδικα στην Ευρωπη μεχρι το ερχομενο φθινοπωρο αλλα θασυνεχιζω να ελπιζω οτι παιξουν σε καποια απο τα μεγαλα φεστιβαλ στις αλλες χωρες της Γηραιας Ηπειρου.
(η λογικη μου ειναι οτι τετοια shows δεν θα ειναι δικα τους οπως ειναι αυτα της Δανιας αλλα και καλα συμμετοχες στα μεγαλα φεστιβαλ. Αλλο δικο τους tour αλλο εμφανιση πχ στο Rock Am Ring).
Κοίταγα χθες, απευθείας πτήση έχει από €168 και διαμονή βρίσκεις για 4μέρες με €128 το δίκλινο. Σίγουρα θα παίξουν εισιτήρια και στη “δευτερογενή” αγορά με κάποιο καπέλο αν θες να κλείσεις και αργότερα φαντάζομαι.
Η προπώληση για τον λαουτζίκο ξεκινά αύριο από ότι είδα πάντως
Κρίμα που είμαι άφραγκος και έχω είδη κανονίσει να πάω Αγγλία να δω Alter Bridge τον Νοέμβριο, αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Είναι μεγάλος καημός μου να τους δω σε κλειστό χώρο, ειδικότερα όταν πρόκειται για μια σταδιάρα σαν αυτή. Φανταστείτε παραγωγή που θα έχουν (μπορεί και ανάλογη του through the never). ΑΑΑΑΑΑΧ. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.
αν οντως το σκεφτεις και το ψαξεις σοβαρα count me in.
Chinaski δεν ειπες κουβεντα για alter bridge ! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Είχαμε κλείσει εισιτήρια και τα αεροπορικά εδώ και καιρό ρε (€75 RyanAir) και μένουμε σε γνωστούς οπότε δεν έχουμε έξοδα διαμονής, αλλιώς δεν έπαιζε με τίποτα να πάω
Για Metallica αν και στο Download το 2012 που τους είδα τότε που είχαν παίξει όλο το Black Album ο ήχος ήταν εξωπραγματικά καλός και εγώ θέλω να τους δω σε κλειστό χώρο γιατί θα είναι άλλη φάση. Σε λάθος ήπειρο γεννηθήκαμε γμτ
Αν μετά τα Χριστούγεννα περισσέψει τίποτα από το δώρο θα το δω τότε για Δανία