Μetallica

To ειδα,καλη,τυπικη εμφανιση,το crowd βεβαια οτι να ναι.:joy:

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ !!!

Πόσο γαμάει το Moth Into Flame!!!

Α ρε James τι ριφάρες γράφεις ρε πούστη μου

2 Likes

εισαι φανμπους δεν ξερεις εσυ !

Αυτή η μελωδία που παίζει ο Χάμετ και μετά που τραγουδάνε μαζί Τζέημς και Ρομπ, πόσο κάβλα.

3 Likes

Εχω πριαπισμο ολη μερα σημερα. Τι εγραψαν ρε.

http://pre04.deviantart.net/a8b3/th/pre/f/2012/366/b/d/cliff_burton_by_y2jgfx-d5pygic.jpg

30 χρονια!!!

Αμαν αμαν. Τι ριφφαρες ειναι αυτες ρε Κιρκ αγορι μου.

Κομματαρα απο τις λιγες!

Ας γραψω τον πονο μου. Σε λιγοτερο απο 20 ωρες οι Metallica θα παιξουν μια μαλλον πολυ ξεχωριστη και μνημειωδη συναυλια στο Webster Hall της Νεας Υορκης, ακριβως 30 χρονια μετα το θανατο του Cliff Burton. Στο οποιο εχω ηδη δει στο παρελθον κανα 2 συναυλιες και ειναι πανεμορφος συναυλιακος χωρος. Ποσες ειναι οι ευκαιριες που θα εχει να δει κανεις στη ζωη του τους Metallica σε τοσο intimate show μαζι με αλλους 2-3 χιλιαδες ανθρωπους?

Τα εισιτηρια δυστυχως ηταν μονο μεσω τυχαιας κληρωσης, και δυστυχως δεν κερδισα. Και δυστυχως δεν κερδισε κανενας απο τους 10 φιλους που εβαλα να μπουν στην κληρωση για μενα. Αντιθετα κερδισε ενας γνωστος μου Ελληνας εδω περα, που ομως θα παρει εναν κολλητο μαζι του… :cry:

Το χειροτερο ειναι οτι ενω στη σελιδα υπηρχε παρακληση να μην μπουν στο διαγωνισμο οσοι δεν μενουν κοντα και δε μπορουν να παρευρεθουν στη συναυλια, φυσικα και εκανε αιτηση το καθε μουνοπανο απο την Καλιφορνια εως το Ορεγκον, και πλεον πουλανε τα γαμημενα εισιτηρια τους στο craiglist και το stubhub για $300-500… γαμω καθε θεοτητα στην οποια πιστευουν.

300 δολλαρια ειναι παρα πολλα. Αν ηταν 150 θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.
με καποιο τροπο θα επρεπε τους κοψουν τις ορεξεις για μαυρο χρημα αλλα πως ;

Κουραγιο Quintom…

Ουτε $26 δε δινω, να πανε στο διαολο. Ειναι θεμα αρχων, δεν ειναι θεμα του κατα ποσο μπορω να τα διαθεσω. Θα παω ισως απεξω απο το venue μηπως σταθω τυχερος, αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες. Δουλευω και ολη μερα και θα ειναι απιστευτα ψυχοφθορο να τρεξω μετα τη δουλεια να στηθω σαν το μαλακα και τελικα να μην μπω (που ειναι και κατα 99% πιθανο)

Βασικα στην ανακηρυξη του διαγωνισμου ελεγαν οτι πρεπει να εχεις το ονομα σου οπως ειναι στην ταυτοτητα σου για να παραλαβεις το εισιτηριο, και ειχα ελπιδες οτι αυτο θα τους απετρεπε απο το να παρουν εισιτηρια αμα δε μενουν κοντα στη ΝΥ. Αλλα τελικα γινεται της καριολας απο αρχιδια που πηραν εισιτηρια γνωριζοντας οτι δε μπορουν να πανε, για να βγαλουν κερδος. Ολα για το χρημα γαμω το σαπιο συμπαν μου.

καταλαβαινω ακριβως πως το λες. Αλλα ξερεις μετα αρχιζει και σε τρωει μεσα σου …

Μακαρι να σταθεις τυχερος ! Στο ευχομαι ολοψυχα!

επισης… Long Live Cliff Burton. ααααααααα ρε πουστη χαρε !

Δεν υπάρχει περίπτωση να πας να στηθείς απέξω. Κάκιστα, κατ’ εμέ.

θα τον τρωει μεσα του αυτο το Moth Και δεν θα μπορει να ησυχασει αν δεν περασει εστω μια βολτα …

1 Like

Τον ξέρω, δε θα πάει λέμε :sunglasses:.

Μπορει και να παω, λογω των εξελιξεων που σου ελεγα χθες… και Παρασκευη παω να δω Leprous στο Webster Hall με $15 :joy: (οι οποιοι εβγαλαν τον καλυτερο δισκο του 2015 ε)

σε αλλα νεα η εμφανιση τους αλλα και η συνεντευξη τους στον Howard Stern ηταν απολαυστικοτατη !
αν την βρω ολοκληρη θα την ποσταρω.

Επισης η ομαδα που σχεδιασε το εξωφυλλο που τοσο δεν σας αρεσει λεγεται Herring & Herring (thanks shadowking) και αυτο το two face project το χρησιμοποιουν πανω απο 3 χρονια.
Και ναι εχει νοημα ολο το εξωφυλλο αν σκεφτεις οτι και καλα το διαπερνα ρευμα.

Θα ξαναπω οτι το Moth Into Flame ΓΑΜΕΙ !

εκει στα 3 λεπτα που τραγουδαει το ρεφραιν και πεταει το BURN ! Πριν η μπει η riffαρα μου δινει τα μυαλα στα χερια!

… 6 λεπτα κομματι χωρις ενα Yeah ? πφφφφφφφφφφφφ, φλωριες !

Υ.Γ. το Murder One θα ειναι αφιερωμενο στον Lemmy και οι στιχοι του θα ειναι εμπνευσμενοι απο διαφορα κομματια των Motorhead !

θα συνεχίσω να σε μπριζώνω.

Λέπρους είδαμε κι εμείς, πολύ καλοί και όντως έβγαλαν πολύ καλό δίσκο.

Quintom αφου ειναι ονομαστικα τα εισιτηρια πως τα πουλανε στη μαυρη αγορα ; Δηλαδη αν εχεις κερδισει εσυ πως θα μπορουσα να παω εγω στη θεση σου ;

Δεν εχω ιδεα, αλλα οταν συμπληρωνεις το registration για να μπεις στο διαγωνισμο, επρεπε να βαλεις το ονομα σου ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι στην ταυτοτητα σου λεει (ή διαβατηριο ή τελος παντων σε επισημο εγγραφο). Τωρα το αν καποιος αγορασε εισιτηριο απο καποιον αλλον μεσω internet, τι να πω, δεν ξερω πως θα γινει η φαση στον χωρο της συναυλιας σημερα το βραδυ.

Ε θα πας και θα μας πεις. Τι, όχι;