Μιας και γραφατε για τα 8 χρονια απο τοτε που βγηκε το Death Magnetic, το ακουγα αρκετα αυτες τις μερες.
Αυτα που λατρευω:
[ol]
[li] That Was Just Your Life, Τhe End Of The Line, All Nightmare Long (καλυτερο ρεφρεν του κοσμου), Judas Kiss (επισης καλυτερο ρεφρεν του κοσμου), Suicide & Redemption, My Apocalypse ολα αυτα απο την αρχη ως το τελος. Δε θα αλλαζα απολυτως τιποτα.[/li][li]Broken Beat And Scarred, το βασικο ριφφ ειναι ισως στα 5 καλυτερα του James ever. Το ρεφρεν επισης πολυ δυνατο και γενικα οι στιχοι, απλοι αλλα δυνατοι. Παρολα αυτα, προτιμω το demo…[/li][li]The Day That Never Comes, το πρωτο μισο, και ειδικα το σημειο που ξεκιναει να γινεται λιγο πιο heavy με το “love is a four letter word” και τις απιστευτες πιο-Metallica-κι-απο-Metallica κιθαρες που εχουν βαλει πριν αρχισει το θρασαρισμα.[/li][li]Την εισαγωγη του Cyanide, ανετα η καλυτερη εισαγωγη του δισκου.[/li][li]Ειδικοτερα στα τραγουδια που μου αρεσουν ολοκληρα, αγαπημενα κομματια:[/li]That Was Just Your Life: Απο 5:30 εως 6:30 τρελη τζαστισιά
The End Of The Line: Απο 4:30 εως 7:00 θα ζηλευε μεχρι και το Load, the slave becomes the master
The Judas Kiss: Εκπληκτικο ρεφρεν, και σε φωνητικα και σε ριφφ. Επισης απο 6:17 εως 7:05 μοναδικο.
Suicide & Redemption: Ολοκληρο, αλλα ιδιαιτερα το σημειο απο 3:45 εως 5:35 (προφανως)
[/ol]
Σημεια που με χαλανε, ειτε λιγο ειτε παρα πολυ:
[ol]
[li]Τα δυο τελευταια λεπτα του Broken, Beat & Scarred. Καταλοιπα του St. Anger λεω γω.[/li][li]Το δευτερο μισο του The Day That Never Comes. Ωραια ριφφς και αλλαγες, αλλα πολλη κουραση. Δε χρειαζοταν τοσο πολυ νομιζω. Ασε που μεχρι εκεινο το σημειο ειναι εντελως κατι καινουριο για τους Metallica, ενω μετα θυμιζει πολυ και σε δομη και ηχο το One.[/li][li]Ε το Cyanide με εξαιρεση κατι σημεια ειναι λιγο κουραση. Στην αρχη μαρεσε περισσοτερο, οχι πλεον.[/li][li]The Unforgiven III και δεν ξερω γιατι. Ολα τα επιμερους σημεια μου αρεσουν, αλλα στο συνολο το βαριεμαι και δεν το ακουω σχεδον ποτε πλεον.[/li][/ol]
«Νομίζω ότι είναι κοντά στο ύφος του ?Death Magnetic?, όμως τα grooves είναι λίγο πιο ευκολοάκουστα. Υπάρχει μια πιο απλοϊκή προσέγγιση στα κομμάτια. Είναι λιγότερο progressive από το ?Death Magnetic? με περισσότερα groove σημεία, αυτή είναι η οπτική μου γωνία. Και μου αρέσει αρκετά, νομίζω είναι φοβερό.»
Ο Βικ ή ο μάτια πέταξε τη γουρουνοκεφαλή; Α όχι, σόρρυ, αυτοί θεωρούν ότι οι Μετάλλικα ξεπουλήθηκαν λίγο αργότερα. Λογικά το έκανε κάποιος που θεώρησε ότι ξεπουλήθηκαν μετά το πρώτο demo ή κάπου εκεί.
(πλάκα σας κάνω Vic και matia, μη διαβάσω τίποτα βλακείες :D)
Εγώ πάντως γέλασα . Σε κάποιο άλλο σχόλιο που θα δούμε κάποια παπάρια που θα έχουν κάνει μπορείς εύκολα να πεις ότι εγώ ή ο Quinton το βρίσκουμε τέλειο και υπέροχο και βασισμένο στις αρχές τους που είχαν Since day one , ως γνήσιοι φανμπουδες !
Παντελος μόνο ρε ! Love you man !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είπε κανείς ότι ξεπουλήθηκαν ρε παιδιά, εμένα δεν μ αρέσει το ροκομεταλοφόλκ που επέλεξαν και δε μπορώ να ακούω συγκρίσεις με τα 4 πρώτα γιατί εκνευρίζομαι, σόρρυ δλδ…o άλλος συγκρίνει το black και το load με το kill em all, εγώ φταίω μετά δλδ? Άντε να πέταγα κανένα κότσι πάντως όχι και κεφάλι
Πρακτικά κανένα άλμπουμ μέχρι και το load δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλο. Είναι 6 διαφορετικοί δίσκοι. Σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια που λένε. Το αν σου αρέσει περισσότερο το μήλο από το πορτοκάλι είναι θέμα προσωπικού σου γούστου.
Μουσικά μιλάω. Σε καλλιτεχνικούς όρους για το ποιοι Metallica ήταν οι καλύτεροι μπορούμε να μιλάμε μέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι ή μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την δύση ή μέχρι τη δευτέρα παρουσία (για όποιον εδώ μέσα που πιστεύει σε αυτά τα παραμύθια)
Άντε πάλι … Οι metallica είναι ίδιοι . Όσο ίδιος είναι ένας άνθρωπος -ένας οργανισμός σε βάθος χρόνου . Διαφορετικοί όταν ήταν με τον mustaine στα 19 διαφορετικοί όταν είχαν τον Cliff στα 22 , αλλιώς με τον Jason στα 30 , άλλο πράγμα με τον Rob στα 45 όμως παραμένουν metallica. Τόσο απλό.
Αν σε κάποιον αρέσει μια γκόμενα μόνο όταν είναι στα 25 της , πάνω στις καυλες της, δικό του πρόβλημα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό από αυτό και εννοείται πως η μπάντα είναι μια. Μπορείς όμως να πεις πως σου άρεσε περισσότερο να πηδας την γκόμενα όταν ήταν 25 και όχι 50 που κρέμασαν τα βυζιά της ε;
εμείς είμαστε οι ρομαντικοί που μας αρέσει (σχεδόν) το ίδιο ακόμα
Πολύ θα θελα κάποια στιγμή να δώσει μια συνέντευξη ο Ross Halfin και να σχολιάσει 20-30 γνώστες φωτογραφιες που βγήκαν χωρίς να είναι “στημένοι” οι Metallica…
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι πιο κοντινό σε αυτό που λες είναι το παρακάτω. Το κοιτούσα ξανά σήμερα. Έχει κάποιες μικρές περιγραφές από τον Halfin για φωτογραφίες ή περιστατικά, αν και ελάχιστες πρέπει να είναι οι μη στημένες