Μetallica

Νομιζω κι γω αυτα τα τραγουδια θα εβαζα αλλαζoντας μονο τη σειρα σε κανα 2-3 οπως το untilit sleeps, st anger, no leaf clover

Τώρα που το σκέφτομαι θα έβαζα μέσα και το Moth…

1 Like

Βασικα ο λογος που το εθεσα ως τοπ 10 ηταν για να δουμε που διαφερουμε. Αμα πουμε ενα τοπ 20, τοτε προφανως ενα μεγαλο κομματι θα ειναι κοινο για ολους. Ποιος δε θα βαλει το One ας πουμε? Αυτο θα μπει παντου. Στο τοπ 10 ομως καποιοι μπορει να μη βαλουν το Fade To Black γιατι θα πρεπει να μπουν αλλα. Ή το To Live Is To Die. Ή το Sad But True κ.ο.κ. Τελος παντων ας μπω κι εγω στο δικο σας παιχνιδι για τα top ten post 1992.

Until It Sleeps
King Nothing
Bleeding Me
Outlaw Torn
The Unforgiven II
Slither
Carpe Diem Baby
Fixxxer
All Nightmare Long
The Judas Kiss

Εννοειται για κανενα λογο κατι απο το St. Anger. Ακομα και το ομωνυμο που βαλατε, εχει ριφφαρα και ειναι τερμα πωρωτικο, αλλα το μελωδικο σημειο ειναι κακιστο nu metal :confused:

Μπα, τώρα σου αρέσει; Βάλε και βαθμολογίες στα albums με τον κανόνα του mindcrimeK τώρα.

Ποιο να μου αρεσει? Δεν καταλαβα τι εννοεις.

[quote]Μια στα γρήγορα από μένα, έτσι για τον τζερτζελέ. Με τον πολύ ωραίο κανόνα του συμφορουμίτη mindcrimeK, που μου είχε αρέσει πολύ και λέει ότι ο κάθε βαθμός μπαίνει το πολύ δυο φορές και δεν έχουμε μισά και μαλακίες.
8 Κιλεμόλ
10 Ride
10 Master
9 AJFA
9 Black
8 Load
7 Reload
7 Garage
1 Σενένγκερ
6 Μαγκνέρι[/quote]

The House That Jack Built δε μπορεί να λείπει από post-TBA λίστα.
Bleeding Me
Outlaw Torn
Fixxxer
Carpe Diem Baby
All Nightmare Long
Suicide and Redemption
Until it Sleeps
No Leaf Clover
Ain’t My Bitch

Τι σχεση εχει η απολυτη αξιολογηση μιας λιστας απο δεδομενα, με τη συγκριτικη αξιολογηση και επιλογη μιας λιστας καποιων δεδομενων, απο μια μεγαλυτερη λιστα? Εισαι και των θετικων επιστημων παναθεμα σε, τι συγκρινεις ανομοια πραγματα?

Ειναι απολυτα φυσιολογικο να μπορεις να βαλεις 10 σε ενα, δυο, τρια, τρακοσα αλμπουμ μιας μπαντας και ταυτοχρονα ειναι απολυτα φυσιολογικο να μπορεις να διαλεξεις τα 10 αγαπημενα σου τραγουδια απο μια λιστα 110 τραγουδιων. Το ενα με το αλλο ειναι εντελως διαφορετικα.

Ωραιο το The House Jack Built, αλλα δε θα το εβαζα δεκαδα σορρυ. Αν ξεχασα καποιο, ειναι φυσικα το No Leaf Clover.

Συγκριτική είναι ουσιαστικά, μη κάνεις το παγώνι. Κατάταξη των δίσκων θα κάνεις ουσιαστικά, δε θα σου πούνε οι Metallica “γιατί έβαλες 9 στο Ride The Lightning”, μη φοβάσαι :sunglasses:. Κάντο μωρή κωλώστρα!

Αντε καλα, θα κανω το ιδιο που εκανα και με τα τραγουδια, χωρις συγκεκριμενη σειρα:

TOP TEN METALLICA ALBUMS
Master Of Puppets
…And Justice For All
Reload
St. Anger
Death Magnetic
Load
Kill’Em All
Metallica
Ride The Lightning
Hardwired… To Self-Destruct

2 Likes

πουλ, πουλ, πουλ

Σας γαμάει ο quintom! Χαχαχαχα .

Σόρρυ παντελή !

1 Like

Και για να απανταμε σοβαρα, παρε καταταξη δισκων, χωρις βαθμους, γιατι ΑΛΛΟ το ranking, ΑΛΛΟ το grading. Aμα θες βαθμους με το ζορι… οι πρωτοι 6 της λιστας παιρνουν δεκαρακι ακατεβατο, μετα βαλε οτι θελεις

1. …And Justice For All
  2. Master Of Puppets
  3. Load
  4. Ride The Lightning
  5. Metallica
  6. Reload
  7. Death Magnetic
  8. Kill’Em All
  9. St. Anger

Tα post-TBA Metallica που άκουσα πιο πολύ από όλα τα τελευταία χρόνια. Μια λίστα απολύτως ειλικρινής χωρίς διάθεση να κάνει κάποια δήλωση για την δισκογραφία των Metallica, τα είπαμε πριν κανά μήνα.

Turn the Page
Whiskey in the Jar
No Leaf Clover
-Human
Die Die My Darling
Tuesday’s Gone
Until it Sleeps
Memory Remains
Some Kind of Monster - Official Music video edit.
I Disappear(!)

Να βάζουμε μέσα και διασκευές ; γιατί πχ το turn the page το έχουν κάνει δικό τους αλλά έτσι θα έβαζα και το mercyful fate medley και το Ronnie rising και νομίζω ότι θα έκανα λίστα με 10 διασκευές .

Έβαλα τα καλύτερα πράγματα που άκουσα πιο πολύ από τους Metallica. Άρα αναγκαστικά και διασκευές.

Ούτε ένα από DM;

Οκ πάσο . Δεν αμφισβητώ ότι αυτά βρήκες ως καλύτερα απλά λέω αν δεν έβαζες μέσα διασκευές πως θα ήταν η λίστα σου . Ή μετά σου βγαίνει με το ζόρι οπότε δεν έχει και πολύ νόημα ;

Λίγο με το ζόρι αλλά κυρίως θα ήταν η μισή αλήθεια καθώς αυτά που πόσταρα μου αρέσουν πολύ, πολύ, πολύ, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε κομμάτι που άφησα απέξω.

Κανένα από το DM, όχι, χωρίς να λέω ότι είναι για πέταμα. Το Moth Into Flame μου αρέσει πιο καλά από κάθε κομμάτι στο DM.

Είμαι ο μόνος που θέλει κανονικές εκδόσεις των No Leaf Clover και -Human;

Οχι δεν εισαι ο μονος !!! Μια εποχη εψαχνα συνεχεια στο ιντερνετ μηπως καποιος κερατας ειχε στουντιο εκτελεση , εστω και απο bootleg.

Εγω θα φτιαξω top 10 μετα το Black Album χωρις διασκευες και φυσικα χωρις το νεο υλικο.

Outlaw Torn
King Nothing
Frantic
All Nightamare Long
No Leaf Clover
Ain’t My Bitch
Fixxxer
Memory Remains
The Day That Never Comes
Until It Sleeps

Και εχω αλλη μια 10αδα ετοιμη. Καλα αν βαλω και διασκευες … αντιο ζωη.