Μetallica

Εχει γινει λιγο κουλουβαχατα η φαση, ε? Η αληθεια ειναι οτι οι φωτογραφιες στο booklet του Load ειναι “καπως” και δεν θεωρω παραλογο να ξενιζαν και να ξενερωναν κοσμο, ειδικα το 1996 που δεν ειχαμε το ιντερνετ και οι πηγες πληροφορησης ηταν πολυ πιο περιορισμενες. Εγω τον δισκο τον γουσταρω καργα, αλλα ακομα και τωρα 20 χρονια μετα οι φωτογραφιες με ξενιζουν, δεν εχουν καμμια σχεση με οποιοδηποτε αλλη φωτογραφια της μπαντας μεχρι τοτε. Απλα εδω κανουν πολλοι οπαδοι το λαθος και μπλεκουν την μουσικη με το image. Το οτι ο Hetfield ηταν αντιθετος με το image το ξερουν και οι πετρες, αλλα οι Metallica εγιναν αυτοι που εγιναν γιατι δεν ηταν μονο μια ισχυρη προσωπικοτητα στην μπαντα που περναγε το δικο της.

1 Like

Ισχύει κι εγώ αποφεύγω να κοιτάζω το βιβλιαράκι του Load…

Για την ιστορια ο Newsted αλλαξε image πιο νωρις απ ολους οπου πολλοι τον θεωρουσαν πιο μετσαλ απ τους αλλους 3

1 Like

εδω αποφευγει ειπαμε ο Hetfield!! χα χα χα χα!
Αν ακομα και σε αυτες τις φωτο και ο ιδιος και ο Newsted φαινονται Larger Than Life !

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο δεν φοράνε…γούνες και make up. Τι να κάνουμε όλοι κάνουν λάθη

1 Like

οτι και να λεμε κατι μηνες νωριτερα που ειχαν παιξει στο Donington ηταν γαμηστεροι … και στο Astoria club στο Λονδινο!

Και τα δυο κομματια (2Χ4, Devil’s Dance ) γαμουσαν και τοτε και τωρα !

1 Like

για να μην πω ποσο METAL ηταν ολοι τους τον Δεκεμβριο του 1995 οταν επαιξαν σαν Lemmy’s στα 50α γενεθλια του ΘΕΙΟΥ! (6 μηνες πριν βγει το Load αυτο , ετσι ; )

Και ναι μαλακια το eyeliner . Παει τελειωσε . την εκαναν την δηλωση τους , πηγαν παρακατω , μειωθηκαν και οι αποστασεις στη μουσικη , μια χαρα! Και ειδα ενα απιστευτο σχολιο για το Hardwired …

“Μεγάλη υπέρβαση απ’ τους Metallica, που με ύπουλο τρόπο σερβίρουν το Load στους “παλαιάς κοπής” οπαδούς τους.”

Ύπουλο χαχαχα αλλά μεταξύ μας κάποιος που δεν γούσταρε τα Loads δεν θα του αρέσει κι αυτό. Ειδικά οι thrashers δεν θα το εκτιμήσουν. Αυτό λαμβάνω δηλαδή. Τεσπα

2 Likes

ποιοι thrashers Μωρε ; το ειχαν παει παρακατω απο την αρχη . Ελεος δηλαδη.
Με τα αυτια ακουμε μουσικη οχι με τον σβερκο. Και γι’αυτο τους εφαγε η μαρμαγκα τους περισσοτερους.

1 Like

Ο καθένας με τα γούστα του, εγώ αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί δεν ήθελα δεύτερο DM…όλα τα άλλα και το τι λέει ο καθένας δεν με αφορά ιδιαίτερα, Κουβέντα να γίνεται…

1 Like

Στο video απο το live στο Astoria μου φαινεται περιεργο που βλεπω επι σκηνης τον James με βερμουδα, οπως και το μαλλι που δεν το ειχε κρατησει για πολυ καιρο, θυμαται κανιες για ποσο διαστημα ειχε αυτη την μοικανα-χαιτη?

μεχρι τις φωτογραφιες για το βιβλιαρακι του Load εκει με τις τιραντες.

Μετα την κουρεψε την χαιτη ! χε χε χε χε χε! Ακομα κοροιδευει τον εαυτο του για την “Mullet” !

η χαίτη του Hetfield ΓΑΜΟΥΣΕ, έχω κουρευτεί από όταν άφησα μαλλιά στο λύκειο 3 φορές. Μια όταν πήγα φαντάρος μια όταν έπιασα δουλειά και άλλη μια όταν μου την είπαν στη δουλειά. Πάντα έλεγα να κουρευτώ έτσι και να το παίζω Jamz, αλλά ποτέ δεν το τόλμησα. :stuck_out_tongue:

3 Likes

εγω το μονο που τολμησα σαν εφηβος ηταν να ξυρισω το κεφαλι μου σαν τον Newsted, Λιγο μετα την συναυλια το 1993,
, πριν γινει της μοδας το ξυρισμενο κεφαλι.Το κρατησα για πολλα χρονια μεχρι που οταν ξαναφησα καποιες τριχες στο κεφαλι μου , η καημενη η μανουλα μου , που ηταν αντιθετη με το γλομπο , μου ζηταγε να τα ξαναξυρισω!

Πωπωπωπω οι Metallica γαμανε , ειμαι φανμποης, σας γραφω στα τετοια μου καλυτερη και μεγαλυτερη μπαντα στον κοσμο δεν υπαρχει, και ακομα και στα 50 τους βγαζουν ΔΙΣΚΑΡΑ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λεμε.

1 Like

Ήθελα κι εγώ να κάνω χαίτη σαν του Χαιτ-φιλντ (αχα καλό ε) αλλά δεν τα κατάφερα. Ήταν πολύ bad ass με αυτό το στυλ!

2 Likes

Τα live στην Αστορια και στο Donington το 1995 ειναι απο τα πιο groovy και καυλωτικα. Αυτο το μαλλι πρεπει να το ειχε το πολυ για κανα 2 μηνες (και ισως λεω και παρα πολυ) ο James. Παλικαρι, θα ηθελα να πω οτι δεν εχει υπαρξει περισσοτερο redneck στη ζωη του απο οτι σε εκεινη τη φαση, αλλα εχει κανει κι αυτα (στη μεση με τα ζαρια και το wifebeater τον ειδαμε στην Αθηνα 1999):

1 Like

Καλα το Load ειναι απιστευτη δισκαροδισκαρα.
Χεστηκαμε για το τι ειδος παιζουν και χεστηκαμε παλι για το πως ηταν το μπουκλετ.
Εμεις οι φτωχοι σε tdk 90αρα το ειχαμε !
Και ειχα διαβασει καπου οτι αρχικα ηταν να βγει σαν διπλο με το reload και φαση best of.
Παλια τωρα.Κλαμα που θα επεφτε.

2 Likes

ναι δεν βγηκε γιατι ειχαν ηδη κλεισει τα headline shows για το Lollapalooza οποτε το κυκλοφορησαν λιγο πριν για να εχουν και νεο υλικο !

E ρε κλαμα που θα επεφτε !

1 Like

για μερικους πεφτει ακομα… αναλογα πως το βλεπει κανεις !