Μetallica

Απαγορευεται στην λαικη δημοκρατια της Κινας :stuck_out_tongue:

@drenie Confusion ε? Περιμενουμε video

ουτε απο το Kill’em All .

παει αυτο ηταν ! ξεπουληθηκαν εντελως . Ξεγραφουν το παρελθον τους. Και οι τυφλοι ειδαν!

Pop metal εγιναν

1 Like

ψεμματα! επαιξαν το Hit the lights

Βιαστηκα να το παιξω εξυπνος

Μονο που τωρα στο Πεκινο παιχτηκαν 2 απο αυτα τα 3. Καλα το Hardwired εννοειται σιγα μην παιζοταν. Ασε που το Master Of Puppets δεν εχει περιεργους στιχους γενικα αν δεν ερμηνευσεις πληρως το νοημα. Σιγουρα οι στιχοι των One και Creeping Death ειναι πιο “ακραιοι”

Καποια στιγμη να κανουμε και μια κουβεντα για το ιδανικο μας σετλιστ :sunglasses:

αν εξαιρεσεις το Live που θα κανουν στις 22 του μηνα στη Σιγκαπουρη τα επομενα 8 ειναι ηδη sold out !

Aλλη μια παρατηρηση. Παιζουν 18 κομματια , με τα 10 - 12 να ειναι τραγουδια απο το Black Album Και μετα.

Καλα αυτο συμβαινει γιατι παιζουν 5 τραγουδια απο το ΒΛΑΚ (τα 5 singles) και αλλα 4 απο το καινουριο.

εεεε ναι αυτο λεμε . οτι το μισο setlist και παραπανω αποτελειται απο 2 και μονο δισκους (λογικο οσον αφορα τον καινουργιο).

edit @QuintomScenario. Να κουβεντιασουμε το ιδανικο setlist αλλα με ποσα κομματια ; 18 οπως παιζουν πλεον ή με πανω απο 20 που επαιζαν παλιοτερα ; μετραει αν βαλω το Kill/Ride medley ? :blush:

1 Like

Λογικο οσον αφορα και το Black Album, αφου το καινουριο ειναι οτι πιο κοντινο εχουν βγαλει στο Black Album νομιζω, και σε νοοτροπια, και σε μουσικη, και σε ηχο, και σε προμοσιον. Κατα τα αλλα, αμα θελουν να μην γκρινιαζει κανενας που εχουν παιξει 2000 φορες το Enter Sandman το Sad But True και το Nothing Else Matters, ας φερουν guest stars για την εκτελεση αυτων των τραγουδιων (που τα παιζουν και καλυτερα απο τον Lars):

Μεχρι ποσα τραγουδια?
Γιατι αν βαλουμε αυτα που γουσταρουμε θα ειναι 5-6 ωρες…

νομιζω οτι θες να δεις Live να τρωει παντοφλα ο Hetfield ,ε ;

Γουσταρω παρα πολυ που τα κομματια απο το hardwired στεκονται σουπερ στα Lives αλλα πρεπει λιγο να περιορισουν τα τοσα πολλα απο το Black Album . Αν ειναι απαραιτητο να παιζουν τα sandman - matters ας αλλαξουν λιγο την σειρα και ας κανουν και λιγο rotation με το Sad But True (ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια , αλλα οκ μπορουμε να ακουσουμε κατι αλλο στη θεση του), να βγαλουν το Unforgiven (εκτος αν μιλαμε για το ΙΙ) και αντι για το wherever ας ακουσουμε ενα εκ το My friend - god that failed. Για να μην πω ποσες αλλες κορυφαιες επιλογες εχουν.

Κοιταξε δεν ξερω για εσας, αλλα εγω θα βγαλω σετλιστ για την επομενη εκδοση του Orion Festival που θα ειναι διημερο, αρα θα βγαλω 2 setlists με λιγα τραγουδια κοινα ας πουμε… για ενα συνολο 35 τραγουδιων (απο 20 και 20 καθε μερα). Ας μην το παμε με τραγουδια, αλλα ας το παμε με διαρκειες στο περιπου, γιατι αλλο να βαζεις μεσα το Justice For All και να κραταει 10 λεπτα, κι αλλο να βαζεις το Bad Seed και το Until It Sleeps που 10 λεπτα δεν πιανουν ουτε μαζι ας πουμε.

Οποτε μιας και με ρωτατε, δραττομαι της ευκαιριας και θετω το ερωτημα ως εξης:
Αν επαιζαν οι Metallica του χρονου το καλοκαιρι σε νεα εκδοση του Orion Festival ενα διημερο, στο οποιο θα υπηρχε συγκεκριμενο theme την καθε βραδια (ειτε ολοκληρο αλμπουμ, ειτε κατι αλλο, διαλεξτε εσεις), τι σετλιστ θα θελατε να τους δειτε να εχουν τις 2 μερες αυτες?

ευκολακι… το And Justice την μια μαζι με διασκευες (ή κομματια απο το HTSD) οπως ειχε πει για πλακα προσφατα ο Lars και την επομενη ενα best of απο τα Loads (συν καποια που δεν παιζουν συχνα misery. god , escape και για την καψουρα την δικη μου και του hetfield το frantic) . Rest my case.

1 Like

Πιο ενδιαφέρον για μένα θα ήταν βάλω/βάλουμε setlist με σύνολο κομματιών απ την τρέχουσα περιοδεία και με το σκεπτικό να παίζουν στην Ελλάδα

1 Like

Να γραψεις συγκεκριμενα τραγουδια απο την αρχη ως το τελος, δε θελουμε τεμπεληδες

Ο καθενας οτι γουσταρει! Εγω δεν ειμαι Ελλαδα αρα δε θα γραψω κατι τετοιο χαχαχ αλλα εσεις ψηθειτε!

1 Like

20 κομματια για καθε βραδια , ε ; συνολο πανω κατω 2 ωριτσες ; πφφφφφφ μας γαμησες. θα επανελθω

Επανελα, κι εγω φευγω για δουλεια αρα θα γραψω τα δικα μου το βραδυ αμα δε βαριεμαι

1 Like

18 κομμάτια κάθε βραδιά. Αφού τόσα παίζουν.

Ωραία κάνω την αρχή

Εάν ερχόντουσαν Ελλάδα το καλοκαίρι σε open air για την worldwire tour, σε σύνολο 18 τραγουδιών θα ήθελα

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lighting
Moth Into Flame
Fade To Black
Harvester of Sorrow
Halo On Fire
Blackened
Disposable Heroes
Wherever I May Roam
Master Of Puppets
Untill It Sleeps
Spit Out The Bone
The Four Horsemen
One

Encore
Hit the Lights
Sad But True
Seek & Destroy

2 Likes

ασε μας και εσυ ρε ! 20 ειπαμε θα βαλουμε.

ωραιο setlist @Rebel !!!