Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι πλέον παλιές δηλώσεις .
Αργότερα είχε πει ότι ο Kirk είχε προσωπικά ζητήματα που δεν τον άφησαν να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον δίσκο αλλά είναι δικό του θέμα να μιλήσει για αυτά , αν βέβαια κάποια στιγμή θέλει να μιλήσει .
Τα έχει πει και παλιότερα λοιπόν οπότε ναι δεν μασάει από τις μπούρδες του Kirk.
Μέχρι και ο ίδιος ο Hammett είχε πει ότι αν ήταν καλά τα riffs που είχε στο τηλέφωνο κάποια θα τα θυμόταν . Αφού λοιπόν δεν θυμόταν τίποτα μάλλον δεν ήταν και τόσο καλά .
Βασικά στη δεύτερη φώτο ο Hammett έχει δανείσει τη θρυλική “Greeny” Les Paul του στον Adrian και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο χαρούμενοι
Επίσης ο Hetfield και στα βίντεο στο tuning room φαίνεται/ακούγεται κάπως χολωμένος όταν μιλάει με τον Kirk. Φαντάζομαι πως σαν γνωστός workaholic τα έχει πάρει με τη μη-συνεισφορά του και τίποτα αργοπορίες του και άρχισε να χτυπάει προειδοποιητικά “προς γνώση και συμμόρφωση”
Ετσι μου φαινεται και εμενα, περαν οτι το βγαζει ψευτη με το κινητο η ατακα: Yeah, Kirk had some riffs that he… I guess submitted - it’s not a very nice word to be used if you’re in a band, μου βγαζει στραβωμα, σαν να βαραει καμπανες.
Ευτυχως που το αλμπουμ βγηκε γαματο δηλαδη, αλλιως τι θα ακουγε ο Κιρκ
Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Αν γίνει, θα είναι coheadline βέβαια, ένα βράδυ πρώτος ο ένας, ένα βράδυ πρώτος ο άλλος και θα παίζουν full set και οι δύο. Και 200 ευρώ εισιτήριο.