Μetallica

Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι πλέον παλιές δηλώσεις .
Αργότερα είχε πει ότι ο Kirk είχε προσωπικά ζητήματα που δεν τον άφησαν να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον δίσκο αλλά είναι δικό του θέμα να μιλήσει για αυτά , αν βέβαια κάποια στιγμή θέλει να μιλήσει .

Κατά τα άλλα …

4 Likes

Οχι φρεσκιες ειναι αυτες, απο ενα ποντκαστ που εγινε πριν κατι μερες, στο αρθρο εχει και αυτες που εκανε τον Δεκεμβρη.

Αυτός που κάθεται δίπλα στον Hetfield φαίνεται σαν τον υποτακτικό του, τον @drenie! Τι έγινε Μήτσο, πήγες να πάρεις οδηγίες;

1 Like

Τα έχει πει και παλιότερα λοιπόν οπότε ναι δεν μασάει από τις μπούρδες του Kirk.

Μέχρι και ο ίδιος ο Hammett είχε πει ότι αν ήταν καλά τα riffs που είχε στο τηλέφωνο κάποια θα τα θυμόταν . Αφού λοιπόν δεν θυμόταν τίποτα μάλλον δεν ήταν και τόσο καλά .

Συνεχίζουμε το φωτορεπορταζ…

Και εδώ ο Adrian Smith δείχνει στον Kirk πως να παίζει της προκοπής …

@pantelis79 νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι ο Steffan Chirazi ο τύπος που τρέχει το so what.

Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τόσο χοντρός … πλέον ( και να είμαι μόνο χοντρός φανμποης).

4 Likes

Επιτέλους λίγο αληθινό μεταλ εδώ μέσα!

1 Like

Ο Harris μοιάζει λίγο με τη γιαγιά μου. Γέρασε.

1 Like

Μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στα 61…

πάρτε και άκυρο βιντεάκι

Ελπίζω στη δεύτερη φωτογραφία ο Hammett να είναι απλά με τις πυτζάμες του, αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι…

2 Likes

Που έγιναν αυτές οι μεγάλες συναντήσεις ?

Στον Καναδά…

Βασικά στη δεύτερη φώτο ο Hammett έχει δανείσει τη θρυλική “Greeny” Les Paul του στον Adrian και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο χαρούμενοι :grin:

Επίσης ο Hetfield και στα βίντεο στο tuning room φαίνεται/ακούγεται κάπως χολωμένος όταν μιλάει με τον Kirk. Φαντάζομαι πως σαν γνωστός workaholic τα έχει πάρει με τη μη-συνεισφορά του και τίποτα αργοπορίες του και άρχισε να χτυπάει προειδοποιητικά “προς γνώση και συμμόρφωση”

1 Like

Ετσι μου φαινεται και εμενα, περαν οτι το βγαζει ψευτη με το κινητο η ατακα: Yeah, Kirk had some riffs that he… I guess submitted - it’s not a very nice word to be used if you’re in a band, μου βγαζει στραβωμα, σαν να βαραει καμπανες.

Ευτυχως που το αλμπουμ βγηκε γαματο δηλαδη, αλλιως τι θα ακουγε ο Κιρκ :stuck_out_tongue:

1 Like

4 Likes

απ τον Χαμετ ζηλεύουμε μόνο τον τραπεζικό λογαριασμό του και την “greeny” που έχει στη συλλογή του

Να τα λέμε κι αυτά

Θα ανακοινώσουν καμία κοινή περιοδεία καμιά μέρα με εναλλάξ headline και θα πέσει η γη.

3 Likes

Τα λέω του ντρένι από τότε που έχουν αρχίσει τα πασαλείμματα μεταξύ τους, αλλά μου λέει ότι πρέπει να παίζουν κάθε μέρα τελευταίοι οι Metallica.

1 Like

Δεν υπάρχει περίπτωση οι Maiden να παίξουν κάτω από κανέναν, δεν το έχουν κάνει εδώ και αιώνες…

1 Like

Βασικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν θέλουν να πεθάνει κόσμος από οβερντόουζ κάβλας

6 Likes

Τον γουστάρω γιατί τους έχει γραμμένους όλους.

Κατά τα άλλα νομίζω χρειάζεται ένα Metallica/Maiden tour. Και ας παίζουν οι Maiden από πάνω, δεν πειράζει, θα φύγουμε στους Maiden.

5 Likes

Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Αν γίνει, θα είναι coheadline βέβαια, ένα βράδυ πρώτος ο ένας, ένα βράδυ πρώτος ο άλλος και θα παίζουν full set και οι δύο. Και 200 ευρώ εισιτήριο.

2 Likes